Predicció de preus de XYO: un futur desolador per a XYO, caiguda lliure fins a 0,000010 $ fins al 2025?

  • La Fundació XYO continua revolucionant el món dels viatges mitjançant la connexió de cotxes, conductors i telèfons intel·ligents a dades de ubicació geoespacials precises.
  • XYO podria guanyar valor massivament en els pròxims deu anys, però les projeccions per al 2025 insinuen una tendència descendent continuada.

Introducció:

XYO és la xarxa que té com a únic propòsit fer de la vostra experiència de conducció arreu del món una experiència memorable. La xarxa descentralitzada es regeix per Fundació YXO. A través dels membres de la fundació de la comunitat, les persones, els desenvolupadors i les empreses poden conèixer “les possibilitats d’una xarxa de dades basada en la ubicació basada en incentius compartits”.

Actualització del mercat XYO

XYO és una de les criptomonedes en verd en el moment d’escriure. El valor de la criptografia ha augmentat en més d’un 6% respecte al dòlar nord-americà en les darreres 24 hores. Segons les dades de CoinMarketCap, XYO cotitza un 4,90% més contra Bitcoin (BTC) i un 5,57% més contra Ethereum (ETH). Al llarg dels anys, XYO ha estat capaç de créixer fins a una capitalització de mercat de 3,4 milions de dòlars i manté la posició número 598 al mercat. A més, XYO ha pogut atreure un volum de negociació de 13.112 dòlars en les darreres 24 hores. CoinMarketCap mostra que els comerciants poden comprar i vendre XYO en borses com KuCoin, IDEX i YoBit.

Gràfic de preus XYO / USDGràfic de preus XYO / USD per CoinMarketCap

Què és XYO?

XYO és una criptomoneda descentralitzada que va ser inceptada el 2017. Amb els anys, la comunitat que envolta aquesta criptomoneda ha crescut increïblement, basant-se en una tecnologia, XY Oracle. L’objectiu principal és proporcionar suport als desenvolupadors de tot el món i ajudar-los a entendre els avantatges que aporten les tecnologies descentralitzades mitjançant el “protocol de dades de localització incentivada infinitament escalable”. La xarxa és capaç de finançar les seves operacions a través de contribucions de partits que mantenen la seva investigació amb molta atenció. S’accepten donacions en monedes fiduciàries i criptomonedes.

D’altra banda, XYO és un testimoni basat en Ethereum, precisament un testimoni estàndard ERC-20. La xarxa funciona segons dos principis: la criptomoneda i la descentralització. L’altre factor clau de XYO és la comunitat i les seves contribucions.

El futur de XYO

El món té davant d’una pandèmia que no s’havia vist mai abans. Les economies de tot el món estan a punt de col·lapsar. La vida social s’ha estancat a tot el món. Les indústries que s’han mantingut vives són les que proporcionen serveis essencials, com ara alimentació, subministraments mèdics i seguretat. Tota la situació del COVID-19 ha obligat la majoria dels governs a pensar fora de la caixa. Per exemple, les empreses han permès als treballadors treballar des de casa, alhora que ofereixen una conciliació flexible de la vida laboral i familiar.

Segons l’informe del primer trimestre del 2020, l’equip de XYO no és diferent. Estan treballant en una solució que s’utilitzarà en el seguiment de contactes inexactes en col·laboració amb UCSDInnovation. Aquesta plataforma incorporarà l’ús de programari, els innovadors socials i la creativitat. L’objectiu no és només crear una plataforma per a les pandèmies actuals, sinó també per a altres pandèmies i crisis futures. Aquest desafiament mostra com de futurista és l’equip de desenvolupament de XYO i ofereix una idea detallada de la rellevància que tindrà en el futur.

Innovació

A l’informe trimestral, l’equip va anunciar la finalització de l’aplicació COIN. A més, l’equip d’aquesta plataforma continua oferint “funcions noves i emocionants”, estadístiques impressionants i una millor experiència d’usuari.

Actualització de preus XYO: XYO / BTC

En el moment de l’escriptura, XYO cotitza contra BTC al nivell de preus de 0,0000000287. Això es produeix després de la recuperació d’un gran suport el 2020 a 0.0000000200. Al febrer, XYO / BTC va augmentar massivament fins a màxims anuals de 0,0000000700. Tanmateix, els mercats baixistes generals desencadenats principalment per la pandèmia de Coronavirus van veure com el criptoactiu començava a la baixa. En el moment d’escriure, la criptografia s’ha corregit per sobre d’una línia de tendència al gràfic de quatre hores. Tot i això, continua enfrontant una resistència creixent a 0,0000000300.

Gràfic de preus XYO / USDGràfic de preus XYO / USD per Vista comercial

Predicció de preus XYO

El preu futur d’aquest projecte depèn principalment de la capacitat d’adopció al mercat principal. La geolocalització i la navegació són un camp emocionant, per tant, podria ser més fàcil guanyar tracció. A continuació es presenten prediccions de diverses publicacions:

WalletInvestor

WalletInvestor diu que XYO no redueix la inversió a llarg termini (un any o més). El seu sistema de previsió suggereix que hi hauria una caiguda del preu fins als 0,000010 USD. El seu preu estimat en cinc anys (2025) és de 0,00171 dòlars.

DigitalCoinPrice

El plataforma és alcista a XYO dient que té la capacitat d’augmentar fins a aproximadament 0,0004 dòlars el proper any. El 2025, s’estima que XYO tindrà un valor de 0,00083 $.

Preguntes freqüents

Quant costa XYO?

En el moment d’escriure, XYO s’intercanvia mans a 0,000259 dòlars.

XYO és una bona inversió?

Si busqueu una inversió a llarg termini, XYO no aconsegueix fer la reducció. No obstant això, pel que fa a la tecnologia, la xarxa continua liderant la tendència, sobretot quan es tracta de dades de localització i navegació.

On puc comprar XYO?

Haureu de registrar-vos a un intercanvi com Coinbase i comprar BTC o ETH. A continuació, se us demanarà que traslladeu el BTC o ETH a una borsa que admeti XYO per comprar els tokens.

Pujarà XYO?

La xarxa està centrada en una indústria molt clau. La gent de tot el món busca cada vegada més maneres d’aprofitar dades relacionades amb ubicacions. Els cotxes es transformaran contínuament per fer del conductor una experiència millor. L’adopció de XYO és clau per al seu creixement de preus. Per tant, és probable que XYO creixi en valor en el futur.

Què és l’aplicació de monedes?

És una plataforma llançada el 2019 per permetre a les persones guanyar en actius digitals per validar dades de localització geoespacial mentre viatgen i es mouen per tot el món..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me