Projectes ICO que van sobreviure i prosperaran el 2021

Per als fervents seguidors de la criptomoneda, tots recordem la moda de l’ICO del 2017. Els ICO van estar a l’avantguarda de tot el criptogràfic aquell any. Per fer-se una idea de com de massives eren les ICO el 2017, les ICO van aplegar només 225 milions de dòlars el 2016. Això queda enormement minvat per la quantitat que es va reunir el 2017, que era prop dels 6.000 milions de dòlars. Els ICO van influir molt en el canvi de les narratives de criptomoneda en termes d’adopció i en la captació de nous inversors al sector.

Malgrat la gran impressió que van deixar els OIC al món de les criptografies, no tots els projectes van resultar ser un èxit. Per exemple, els projectes reeixits que sortiran de la ICO de 2017 no van ser fins a la meitat del nombre total d’ICO. Molts projectes van fracassar i fins i tot alguns que es van enlairar van acabar morint pel camí. Tot i això, encara n’hi ha alguns que van començar i prosperaran el 2021.

Una mirada més detallada a la ICOs Bull Run del 2017

Els ICO no van començar el 2017, però aquell any va canviar molt per a la indústria criptogràfica en termes d’ofertes inicials de monedes. Va canviar la cara del crowdfunding amb fitxes natives que proporcionaven un nou mitjà per recaptar fons a través de fiat o cryptos com bitcoin i ethereum. Els ICO eren formes a través de les quals les empreses criptogràfiques oferien la seva pròpia criptomoneda. Les estadístiques van mostrar que aquestes startups van poder recaptar milers de milions de dòlars al llarg del 2017.

La compra d’aquests criptos no era una garantia que aquests projectes tinguessin èxit o fins i tot continuessin, ja que els compradors no tenen molta influència en la direcció dels projectes. A més, la manca d’un òrgan de govern per supervisar el mercat fa que aquests projectes no es puguin fer responsables. Molts ICO van ser dirigits per estafadors que volien guanyar ràpidament més del 80% dels estafadors. Tot i això, encara hi havia projectes genuïns que es van mantenir amb èxit. Els estudis van revelar que el 70% de la recaptació de fons a través de vendes de tokens es va destinar a projectes genuïns.

Passant Informe Deadcoins, més de mil monedes han patit la galleda. Això assenyala l’enorme nombre de projectes de criptografia que no van complir les promeses de la seva ICO. També hi ha projectes genuïns que van oferir un bon producte, però finalment no van aconseguir un bon retorn de la inversió. Les condicions del mercat de l’any següent del 2018 tampoc van ajudar la qüestió. El mercat del 2018 va ajudar a normalitzar la indústria, cosa que va acabar amb la bogeria ICO del 2017. Les monedes estafes es van anar filtrant gradualment, de manera que els projectes amb un rendiment baix eren. 

Projectes que van sobreviure als ICO i que prosperaran el 2021

TRON (TRX)

TRON va sortir fort durant la fase ICO, que va tenir lloc el Setembre de 2017. Assoleix ràpidament el seu límit màxim de 70 milions de dòlars, i això us indica la valoració que té entre els inversors. Ajudarà a saber que el fitxer fundador Justin Sun és el protegit de Jack Ma. El propi projecte ofereix un valor que els inversors troben atractiu com a plataforma de contingut digital descentralitzada internacional basada en tecnologia d’emmagatzematge distribuït. Des que el seu testimoni natiu TRX estava disponible per a la venda, el valor del testimoni ha augmentat de 0,001091 dòlars el 2017 a 0,024252 dòlars el 2020, arribarà a un màxim històric de 0,300363 dòlars el 2018.

TRON ha estat en una trajectòria ascendent en els darrers temps, i es preveu que arribi als 0,03 dòlars a finals d’any o principis del 2021. Seguint l’informe de comerciant de bèsties, la predicció de TRON continua sent elevada per al 2021.

Fusion (FSN)

El projecte Fusion va llançar el seu ICO al febrer de 2017, que va a acumular uns 42,2 milions de dòlars en vendes de tokens després d’ICO. El projecte es va construir tenint en compte la interoperabilitat de la cadena de blocs per permetre als usuaris fer transaccions a través de diferents cadenes de blocs. Això ha permès a diversos DApp aprofitar la construcció de la cadena Fusion. A part de les transaccions entre cadenes, la plataforma Fusion també ofereix serveis d’aprovisionament de dades creuades i serveis de diverses organitzacions mitjançant l’ús de contractes intel·ligents. Una de les coses que probablement va atreure els inversors al projecte és també la seguretat amb la plataforma que utilitza el Gestió del dret de control distribuït (DCRM) per a la seguretat dels actius.

Projeccions procedents de comerciant de bèsties mostra un creixement positiu per a Fusion fins al 2021. S’espera que el preu pugi a partir del preu actual de 0,2390486 dòlars fins a arribar als 0,4761077 dòlars, amb una mitjana de 0,3889518 dòlars. Una altra projecció de monedes digitals mostra que Fusion pot arribar a 0,60629471 dòlars el 2021. Ambdues projeccions indiquen que el FSN pot prosperar a partir del 2021 i podria ser una inversió digna que us proporcionarà un retorn considerable de la vostra inversió. 

Testimoni bàsic d’atenció (BAT)

Brendan Eich, que també és cofundador de Firefox / Mozilla, va crear el Testimonia BAT. L’objectiu és transformar els anuncis digitals mitjançant blockchain establint un mercat descentralitzat per vincular usuaris, editors i anunciants. BAT és un testimoni basat en ethereum i és el testimoni natiu del navegador Brave. Permet als usuaris obtenir ingressos amb la seva experiència publicitària i eliminar la despesa innecessària en publicitat. Quan BAT va llançar el seu ICO el 2017, va acumular una sorpresa 35 milions de dòlars en només 30 segons. Això va causar certa controvèrsia pel que fa al procés de l’ICO, ja que 5 usuaris van comprar la meitat del subministrament del testimoni.

La predicció del testimoni BAT és esperar que tingui un projectil positiu per al 2021. S’espera que el preu del token augmenti del preu actual de 0,17784180 dòlars per arribar a 0,3222797 dòlars el novembre de l’any vinent. S’espera que el preu mitjà del testimoni es fixi al voltant de 0,2603704 dòlars el 2021.

EOS

De manera similar a Ethereum, EOS és una cadena de blocs creada per allotja DApps amb la capacitat d’acollir mil transaccions cada segon menys les comissions en cadena per a aquestes transaccions. La cadena de blocs EOS permet l’escala horitzontal i vertical de DApps. La cadena de blocs té el testimoni d’utilitat EOS i EOS.IO, que actuen de manera similar a un sistema operatiu de l’ordinador. Per construir DApps a la cadena de blocs, el desenvolupador només ha de tenir el testimoni EOS. L’ICO del testimoni es va llançar el 25 de juny de 2017, que finalitza l’any següent el 8 de juny. Es van recaptar uns 4.197.956.135 dòlars mitjançant aquest mètode únic d’una ICO d’un any.

Actualment, el testimoni EOS cotitza a uns 2,33 dòlars per testimoni i es projecta per augmentar fins a una mitjana de 2,49 dòlars el 2021 amb el guany més alt estimat al voltant dels 3,05 dòlars. El ROI és petit en comparació amb les altres monedes que hem comentat fins ara. Tot i això, encara es troba entre les monedes que s’espera que prosperin el 2021.

0x (ZRX)

El projecte 0x és un intercanvi descentralitzat creat per permetre l’intercanvi peer2peer de monedes basades en ethereum. El propi DEX està basat en ethereum i els usuaris poden intercanviar diversos tipus d’actius, com ara béns immobles, accions i molt més, mitjançant tokens. El protocol té com a objectiu fomentar la interoperabilitat de DApps. El testimoni de la plataforma 0x s’anomena ZRX i funciona de dues maneres clau. La primera funció clau és donar als usuaris autoritat sobre la governança sobre el desenvolupament del protocol. El vostre nivell d’autoritat ve determinat per la quantitat de testimoni que tingueu. La segona funció clau és utilitzar el testimoni per al pagament de comissions de negociació als relayers pel servei prestat.

El toco ICO va començar a l’agost de 2017 i va acabar el mateix mes, aconseguint 24 milions de dòlars en vendes de token. El ROI des de l’ICO ha estat de 6,54x en dòlars, 4,96x en ETH i 2,01x en BTC. Passant pel previsió de comerç de bèsties, s’espera que el preu augmenti des del preu actual de 0,3105097 dòlars fins a arribar a una mitjana de 0,4272899 dòlars el 2021.

ChainLink (ENLLAÇ)

Chainlink és un xarxa oracle basada en blockchain tasca amb el subministrament de dades en temps real a contractes intel·ligents. La xarxa oracle descentralitzada de Chainlink està enfocada a garantir que les dades disponibles per als nodes de la cadena de blocs siguin correctes i assegurar-se que aquests nodes funcionen adequadament. El testimoni natiu de Chainlink s’anomena LINK i és la forma de pagament disponible per al pagament de serveis a la xarxa. El protocol va organitzar la seva ICO el 2017 i va impulsar el projecte a la vista del públic recaptant una quantitat considerable de 32 milions de dòlars.

El projecció per Chainlink per al 2021 sembla prometedor amb el testimoni previst que arribarà a una mitjana de 11.138 dòlars en un any des del preu actual de 10.160 dòlars. Es preveu que arribi a 14.137 dòlars el desembre de 2021.

Polkadot

Aquest projecte es coneix com el xarxa de cadena de blocs de nova generació que permet als usuaris connectar-se a través de diverses cadenes de blocs diferents a través d’una única xarxa. Està construït per millorar la interoperabilitat i trencar els monopolis d’Internet alhora que proporciona una millor escalabilitat, optimització i autogovern. El seu testimoni natiu es diu DOT. El testimoni ICO es va esgotar el tercer dia en el que va ser un ICO molt reeixit que va augmentar la seva enorme quantitat 144.630.000 dòlars. Tanmateix, això no és exempte algunes controvèrsies ja que el fons invertit va estar bloquejat durant dos anys després de l’ICO.

Podeu esperar que la moneda també prosperi el 2021 amb les projeccions mostrant que el preu del testimoni augmentarà del preu actual de 3,94000 dòlars fins a arribar als 4,92857 dòlars el desembre de l’any vinent.

Conclusió

El mercat de criptografia està subjecte a molts moviments cap amunt i cap avall i aquestes projeccions es basen en dades històriques combinades amb algoritmes d’intel·ligència artificial per fer prediccions. Les projeccions de preus no són segures, però sí un indicador del probable moviment del preu del token durant el proper any.

Nota: Totes les dades financeres i predictives d’aquest article són merament informatives i no es tradueixen en cap consell financer ni d’inversió. L’autor no es fa responsable dels resultats de la inversió basats en l’article.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me