El futur de Balança del passat haunting de Facebook és? Coneix-ho aquí!

Hi ha algú que se n’oblidés Cas d’escàndol Cambridge Analytica de Facebook sobre privadesa de dades? Si no ho heu fet, el comitè del Senat encara està investigant aquest cas.!

Com tots sabem, Facebook ha estat assetjat per escàndols durant anys, de vegades per interferències electorals, i altres, per motius de privadesa. Malgrat tot, Facebook va decidir llançar la seva moneda criptogràfica, la moneda Libra, cosa que els legisladors no digerien.

En conseqüència, els legisladors encara no estan preparats per acceptar el fet que Facebook estigui pensant en revolucionar la forma actual de diners i espera facilitar una instal·lació bancària oberta a persones sense banc i sense banc..

Ara és difícil confiar en Facebook!

El audició es va establir el 16 de juliol de 2019 al Capitol Hill de Washington, DC, on el CEO de Calibra, David Marcus, va presentar per testificar el pla de Facebook de la pròxima criptomoneda, Libra, la privadesa implicada i molts altres aspectes implicats. Només per recordar-ho, Libra és una moneda estable amb el suport d’un consorci d’empreses com PayPal, MasterCard, eBay, Visa, Vodafone i molt més, mentre que Calibra és una cartera digital que permet emmagatzemar, transferir i comprar moneda Libra.

Segons el document del testimoni presentat per Marcus abans de l’audiència al Senat, Facebook Inc. no té cap implicació amb l’aspecte financer de Libra; com a tal, s’estava discutint el mateix durant la vista. Marcus va insistir que les dades financeres dels usuaris només estaran disponibles a la cartera de Calibra i Facebook no tindrà accés a les dades ni a la informació financera de l’usuari, a més, afegeix que Facebook Inc. només serà un dels membres de Libra Associations com altres jugadors privats; eBay, Vodafone, etc. Per a aquells que no ho saben, Libra Association és una organització sense ànim de lucre, dissenyada per a Libra i recolzada per diverses empreses privades de diverses indústries, com ara telecomunicacions, finances, assegurances, mitjans de comunicació i molt més..

El dia 1 de l’audiència del Senat obre el número de privadesa

Durant l’audiència del primer dia, Lars Seier Christensen, que és el president de Concordium, la primera xarxa de blockchain empresarial preparada per a identificació / KYC del món, afirma que un dels temes clau depèn de no confiar en Libra és la “seguretat” que va des de la seguretat nacional fins a protecció dels inversors.

De la mateixa manera, el senador Sherrod Brown va expressar la seva preocupació;

La companyia havia demostrat “per escàndol rere escàndol que no mereix la nostra confiança”.

En una xerrada contínua, Brown afirma que seria “delirant” pensar si una persona pot confiar en l’empresa de xarxes socials amb els seus diners “molt guanyats”. Tot i que Facebook feia visions sobre com ajudar a un banc no bancari, Mr.Brown assenyala que;

“Estaríem bojos de donar-los l’oportunitat de deixar-los experimentar amb els comptes bancaris de la gent”.

Les cicatrius passades de Facebook encara són visibles. El pitjor record de la privadesa de Cambridge Analytica a Facebook és massa difícil de fregar, cosa que va fer que un altre senador passés comentaris durs. La senadora republicana Martha McSally va expressar la seva preocupació com: “No confio en vosaltres”. Ella va dir;

“En lloc de netejar la vostra casa, esteu llançant-vos a un nou model de negoci”.


Marcus va intentar explicar com Facebook manté la seva xarxa social de banda amb Libra. Va dir: “Facebook només tindrà un vot”.

“La forma en què hem construït això és separar les dades socials i financeres, ja que hem sentit clar i clar que no volen connectar aquests dos tipus de flux de dades, de manera que aquest és el disseny del sistema”

Sigui el que sigui el cas: tota l’audiència va posar el Libra de Facebook en un dilema. Segons les notes de l’audiència, el senyor Marcus va seguir el seu to d’explicar Libra com a plataforma de codi obert i criptomoneda. D’altra banda, Calibra és una cartera digital però, mentrestant, és un producte de Facebook que és, amb diferència, la xarxa social més potent. Un senador va assenyalar Marcus i va dir: “No ho feu per diversió”.

Tot i que Facebook va començar aquest pla als Estats Units, també està rebent una acció de benvinguda d’altres països, com Suïssa. Això és ben cert veient el document Testify del senyor Marcus que el definia com segueix;

Estic orgullós que Facebook hagi iniciat aquest esforç aquí als Estats Units, escriu Marcus. Crec que si Estats Units no lidera la innovació en l’àmbit de la moneda i els pagaments digitals, altres ho faran.

Facebook amb una multa de 5 mil milions de dòlars

A més, val la pena assenyalar que els informes que ressalten la “Federal Trade Commission (FTC)” han aprovat una multa d’uns 5.000 milions de dòlars a Facebook per infraccions de privadesa de Cambridge Analytical. Respecte a això, el representant David Cicilline, demòcrata de Rhode Island, afirma que; “La FTC acaba de donar a Facebook un regal de cinc mesos comte”.

“És molt decebedor que una empresa tan poderosa que es dediqui a una mala conducta tan greu rebi una bufetada al canell”.

Respecte d’aquest problema d’escàndol plantejat durant una audiència el dimarts 16 de juliol de 2019, el Sr. Marcus va respondre que “sabem que ens hem de dedicar el temps necessari per fer-ho bé”; tornarà a declarar dimecres davant del Comitè de Serveis Financers de la Cambra (17 de juliol de 2019) per al dia 2.

Combinant les declaracions mixtes de l’audició, tant del cervell tecnològic com de les que expressaven brutalment la seva absoluta desconfiança envers Facebook, és emocionant esperar i atrapar l’audiència del dia següent i el resultat de la mateixa.

Que segueix?

Tot i que el senyor Marcus va fer tot el possible per explicar com Facebook no participa en absolut a Balança i Calibra pel que fa a les dades de l’usuari: és bastant difícil creure-ho en veure el seu historial passat a Facebook. De fet, a principis de juliol, el senyor Marcus va afirmar que “els usuaris no han de confiar en Facebook per utilitzar Libra”.

‘Resum: no haurà de confiar en Facebook per obtenir el benefici de Balança. I Facebook no tindrà cap responsabilitat especial sobre la xarxa Libra ”, va dir Marcus. ‘Però esperem que la gent respongui favorablement a la cartera de Calibra. Hem tingut clar el nostre enfocament de la separació de dades financeres i complirem els nostres compromisos i treballarem dur per oferir una utilitat real. “

Tot i això, si Facebook obtindrà o no èxit als Estats Units, encara és qüestió de temps. Recentment, un analista Brent Thill de Jefferies afirma que “no importa si falla el Libra de Facebook. Mr.Thill estats això

“No creu que la Libra de Facebook tingui molts èxits als Estats Units perquè el 80% dels usuaris de Facebook dels EUA no tenen cap interès en la moneda digital”.

Tenint en compte que Facebook no té un historial net de privadesa sobre les dades de l’usuari, quina creieu que serà el proper capítol de Libra? Creieu que rebrà comentaris positius dels reguladors nord-americans o dures crítiques que van portar Facebook a decidir el seu proper pas? Feu-nos saber la vostra opinió al comentari següent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector