Com Ethereum Classic va sobreviure a la “mort segura” per augmentar el 250% el mes passat

Mentre la comunitat Ethereum Classic celebra el seu primer aniversari des del desafortunat atac del 51%, al mercat hi ha la sensació que el pic del 250% des del 23 de desembre és només el començament de l ’“ Ethereum original ”.

Després d’un temps considerable allunyat dels mitjans de comunicació criptogràfics principals, Ethereum Classic (ETC), l’Ethereum original, torna a estar en el punt de mira després d’haver augmentat els màxims de nou mesos de 12,00 dòlars nord-americans el 17 de gener de 2020, cosa que representa un augment del 250% des del final de desembre. Aquesta és una gesta impressionant per a una criptografia que es considerava “morta” després que la cadena de blocs lluités contra els efectes d’un atac del 51% fa més d’un any.

En aquest article ens centrem en com va sobreviure la cadena de blocs, el que molts de la indústria consideren un “hack catastròfic”, per convertir-se en la segona criptografia amb més creixement entre els millors monedes altcoins des de principis de 2020. No obstant això, ETC va guanyar un 61% parell de dòlars durant la setmana fins ara per cotitzar a 8,94 dòlars nord-americans en les principals borses, un fort augment respecte al preu de 4,32 dòlars nord-americans quan es va produir l’atac del 51%.

Un devastador 51% d’impacte d’atac?

Molts experts i analistes en criptomonedes consideren que un atac del 51% és el final de Bitcoin si alguna vegada s’ha de produir. Aquest atac permet al pirata informàtic reorganitzar la cadena de blocs i podria gastar-se el doble de monedes, cosa que supera la característica de la immutabilitat. Aquesta és la noció que havien tingut la majoria de la gent del món criptogràfic una vegada que van saber sobre l’atac del 51% d’Ethereum Classic els dies que van del 5 al 7 de gener de 2019.

Tot va començar el 5 de gener quan un parell de desenvolupadors van notar alguna activitat inusual a la cadena de blocs ETC. Un cop es va descobrir que hi havia un atac en marxa, una sèrie d’intercanvis principals van suspendre l’activitat comercial de la moneda que un cop es trobava entre els 10 primers..

Tanmateix, cap de les prediccions extremes no es va produir ja que les mètriques de la cadena, incloses les capacitats de transició i les transaccions diàries, es mantenien força estables, ja que la comunitat tractava l’atac ràpidament..

Com Ethereum Classic va sobreviure a l’atac del 51%

La capitalització de preus i de mercat va patir molt el fet que el mercat reaccionés a una possible “mort” de la cadena de blocs de prova de treball (PoW). Des del començament de l’atac, fins a finals de gener, el preu de l’ETC va caure més d’un 30%, cosa que va provocar que l’especulació sobre la moneda s’enfonsés encara més cap als nivells inferiors a 1 dòlar. Tanmateix, la caiguda va estar sincronitzada amb l’impuls baixista del mercat global de criptografia i el despertar del mercat a mitjans de febrer va portar ETC junt amb ell.

Com va sobreviure l’ETC a l’atac? Tenir un equip brillant de talent al seu voltant, matant el FUD al voltant del 51% d’atacs i la resistència general a l’ETC.

La reorganització de la cadena és un fenomen local-client; tota la xarxa Ethereum no ho fa "reorganitzar-se" simultàniament. Seria més probable que algú descobrís tots els nodes de la base de moneda etc, i els “envoltés”

– dontpanic ?? (@DontPanicBurns) 6 de gener de 2019

Un dels millors analistes que treballen a ETC va tocar la resistència de la dita blockchain,

“L’atac del 51% no és un atac a la xarxa en si, sinó als participants de la xarxa” ingenus “. Sempre que fem una transacció, podem decidir el nombre de blocs que estem disposats a esperar per a “convèncer-nos” que la transacció es troba en pedra “.

A través de la prova, es va deixar clar una cosa per a la majoria de cadenes de blocs PoW: el 51% dels atacs no són l’assassí de la criptografia, sinó un senyal que la cadena de blocs funciona normalment segons les instruccions. A més, Ethereum Classic (ETC) continua sent una de les cadenes de blocs més resistents tot i perdre credibilitat després del tall DAO i el 51%.

L’ETC podria arribar als 10 dòlars americans en les properes setmanes?

El mercat sembla madur per a la continuació de l’impuls alcista, ja que la comunitat ETC celebra el seu primer aniversari des del desgraciat atac. ETC canvia de mans a 8.809 dòlars nord-americans en el moment de l’escriptura, cosa que representa un lleuger canvi del 3% respecte als mínims intradia de 8.500 dòlars americans. Una creuada resistència psicològica clau a 9.000 dòlars americans indica un possible augment dels preus de dos dígits cap a la meitat de Bitcoin.

Imatge: TradingView

El descens del preu per sota de la banda expansiva superior de 20 dies Bollinger Band, però, no ofereix esperances per als bous, ja que la banda mitjana estableix un suport a curt termini per ETC / USD.

Després d’haver mantingut el nervi durant els seus períodes de proves, ETC dóna als comerciants i inversors la sensació que és “una moneda resistent amb fonaments clau” i que no és gens impossible augmentar el 1000X.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me