Bitcoin el 2018: què esperar del bitcoin el proper any?

Bitcoin el 2018: què esperar del bitcoin l’any vinent

El doctor Julian Hosp, fundador de la firma de tecnologia fintech TenX, va pronosticar que Bitcoin registraria pujades encara més fortes i baixades el proper any, dient:

“Crec que veurem que Bitcoin assoleixi els 60.000 dòlars, però també crec que veurem que Bitcoin assoleix els 5.000 dòlars. Tanmateix, la pregunta és: “A quin tocarà primer?”

Inversors de Bitcoin a curt termini

Això es deu al fet que Blockchain com a tecnologia fonamental per a Bitcoin és sòlid, innovador, fiable i realment innovador. El llarg termini li pertany. Bitcoin és creïble, sens dubte. Però, durant els darrers mesos, hi ha invertit una gran quantitat d’efectius solts reals, principalment per inversors a curt termini que poden estar esperant el moment adequat per cobrar. Això fa que el Bitcoin sigui volàtil. Dit això, a part d’una correcció ocasional, Bitcoin continua sent sòlid i suposa poc risc per a l’inversor a llarg termini que realment creu en la seva força innovadora..

Hosp afegeix i aclareix-

“No crec que sigui una bombolla que només esclatarà i tothom perdrà els seus diners, però crec que serà que totes les monedes i tots els actius amb molt poc ús o valor es resolen. Els diners aniran a parar a aquells actius d’aquest espai de criptomonedes que realment aporten valor, tenen nova tecnologia i estan sent utilitzats per la gent ”.

A més, segons Moas, que és conegut per les prediccions de Bitcoin, diu-

“Bitcoin hauria de saltar 20 vegades des d’on és ara per assolir aquest lloc número u. Això situaria la seva valoració al voltant dels 6 tn de dòlars, que és a prop del lloc on estan l’or i la Xina ara mateix “.

Diu que Bitcoin és més fiable que l’or, ja que se sap quant hi ha Bitcoin al món, mentre que ningú no en pot estar segur. És sòlid tecnològicament amb un valor clarament definit i respectat en el mercat financer.

Beneficis a través de Bitcoin

Es creu que aquells que només volien guanyar diners ràpids amb Bitcoin probablement ja han sortit del mercat reservant beneficis a mesura que el Bitcoin va augmentar el 2017, deixant només els que creuen en els seus valors realment.

Bitcoin i mercat

L’augment del valor de Bitcoin suposarà un repte per al sistema bancari. Hauran de trobar maneres de sobreviure a l’era de Bitcoin. Els gegants de la tecnologia hauran d’invertir molt en R&D relacionat amb Bitcoin i Blockchain per mantenir el ritme del canvi de mercat. Les noves empreses vindrien a manifestar cada cop més la tecnologia Blockchain i a resoldre els problemes del món d’una manera innovadora. Forbes també aposta per Bitcoin el 2018.

El futur APART de Bitcoin des del seu preu

Sincerament, el preu futur del Bitcoin NO és el més interessant del Bitcoin ni del Blockchain. El que s’ha de buscar és com canvien i revolucionen el mercat i hi aporten nous aspectes. El volum total de dòlars pot disminuir, els bancs poden tancar-se, els bitcoins poden ser el canvi diari de butxaca de la vostra cartera electrònica i podeu comprar queviures usant-lo, el govern pot controlar i gravar les operacions de criptografia, una nova moneda criptogràfica pot superar Bitcoin i què no . El veritable potencial de Blockchain i Bitcoin està lluny de ser realitzat i només el cel és el límit. Si ens centrem en el preu, definitivament ens perdem el panorama general.

S’ha acabat l’era del conservacionista acadèmic d’aquests infidels de Bitcoin. Bitcoin s’ha endut gràcies al seu valor revolucionari i no ho pot aturar.

2018 de Bitcoin?

És possible que es produeixin més divisions a Bitcoins per fer les transaccions més ràpides i més manejables. Es mantindrà volàtil, però finalment augmentarà. Wall Street pot unir-se i finalment enamorar-se de Bitcoin, portant-lo a màxims creixents. Un dels principals riscos és que hauria de sobreviure a l’accident si mai se’n passés cap. Un altre temor és que la Xina la persegueixi, la tornarà a regular i encara més, això perjudicarà el futur de Bitcoins. Una altra gran moneda pot prendre Bitcoin també el 2018. Finalment, Bitcoin també pot guanyar força com a moneda normal.

Feu-nos saber els vostres pensaments sobre bitcoin’s el 2018 als comentaris següents o escriviu-nos a [protegit per correu electrònic]

El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de cap pèrdua econòmica personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me