Una de les millors targetes de dèbit Crypto del 2020: BlockCard

Les targetes de dèbit de criptomonedes guanyen força el 2020. Aquestes targetes són un pont útil entre l’univers criptogràfic i el món de les finances tradicionals, ja que funcionen amb VISA o Mastercard. Existeixen moltes opcions de targeta de dèbit criptogràfica, que permeten als titulars canviar Bitcoin, Ethereum o altres actius criptogràfics per moneda fiat gastable sobre la marxa. Amb tantes opcions, pot resultar aclaparador saber quina, però una carta sorgeix com a clara guanyadora. 

BlockCard està fabricat per Ternio, una empresa fintech dels Estats Units.  Ternio, que va començar el 2018, ha creat una carta rica en funcions que rivalitza amb algunes de les opcions de cartes de llarga data. Admet 13 criptomonedes i inclou opcions de targeta virtual i plàstica. Consens d’altres llocs web de targetes criptogràfiques, els llocs de revisió dels consumidors i els usuaris de les plataformes de xarxes socials han estat positius.

Hem d ‘entrevistar el @terniotoken Conseller delegat @ danielgouldman1 al seu quarter general durant el @TourDeCrypto amb un dels seus primers #Blockcard transaccions …

Cafè ☕️?

També he de conèixer el COO de $ TERN més tard @IamIanKane durant la gira !!! Grans nois, un projecte increïble & equip ?? https://t.co/U6hH6J3JTp pic.twitter.com/rDZIVyv8oa

– Jason Ƀerlin (@mrjberlin) 15 de maig de 2020

Funcions de BlockCard que ens agraden:

  • Els usuaris obtenen dues targetes (de plàstic i virtuals) amb dos números de targeta únics
  • S’admeten 13 criptomonedes, incloses algunes úniques com XLM i BAT
  • Apple + Samsung + Google Pay són compatibles amb el rellotge o el telèfon
  • Dipositeu la criptografia a la targeta o porteu-la a Walmart o 7-11 i afegir diners a l’instant a la criptomoneda
  • El registre i l’aprovació de KYC són gairebé instantanis, cosa que és una bona experiència d’incorporació.
  • Interfície d’usuari neta i fàcil de navegar, que funciona bé en ordinadors i dispositius mòbils
  • 6.38% de recompenses criptogràfiques il·limitades

Recompenses Crypto Back a BlockCard

La funció de recompenses criptogràfiques del 6,38% per si mateix fa de BlockCard l’única targeta de dèbit criptogràfica que hauríeu d’utilitzar. És superior a qualsevol altra targeta del mercat i és il·limitada. Un usuari de BlockCard podria gastar 50.000 dòlars i tornar a guanyar 3.190 dòlars en criptografia. El lloc web BlockCard diu:

“L’ús de BlockCard és, literalment, una experiència gratificant. Com més gasta, més torna. BlockCard ofereix una de les tarifes més competitives de la indústria gràcies al programa d’aposta TERN “.

Has d’apostar per TERN per obtenir els beneficis.  TERN és la criptomoneda de Ternio que s’utilitza a BlockCard. Depenent de la quantitat de TERN que participeu, podeu obtenir una recompensa de l’1% al 6%. L’altre 0,38% prové de gastar TERN en BlockCard, on s’incrementen les vostres recompenses.  

1% 2% 3% 4% 5% 6%
30.000 TERN 57.500 TERN 82.000 TERN 105.000 TERN 120.000 TERN 145.000 TERN

Actualment, TERN cotitza en borses per aproximadament 0,01 dòlars, cosa que fa que la participació en TERN sigui relativament barata en funció dels beneficis que obtingueu. No obstant això, el cost d’obtenir les recompenses serà cada vegada més car a mesura que augmenta el valor del TERN.

TERN Crypto Economics

Segons CoinGecko – “TERN té un subministrament en circulació de 430 milions de monedes i un màxim d’1 mil milions de monedes. BitMart és el mercat actual més actiu que la comercialitza. Per explorar adreces i transaccions, podeu utilitzar exploradors de blocs com stellar.expert “. TERN és un actiu basat en Stellar. El límit de mercat global de TERN és petit, amb 3.000.000 de dòlars, però l’oferta circulant de TERN també és relativament petita, amb només 1 mil milions disponibles.  

Segons el lloc web BlockCard. “Totes les targetes Visa BlockCard utilitzen TERN com a actiu per gastar per defecte. Tots els dipòsits que no són TERN, com Bitcoin, es converteixen a TERN quan es dipositen al tauler de la targeta Visa BlockCard. El valor de TERN està lligat a l’ús de l’ecosistema BlockCard Visa Card. A mesura que els usuaris dipositen a la targeta Visa BlockCard, el valor de TERN augmenta. A mesura que la gent gasta, el valor disminueix. Hem treballat molt per incorporar la utilitat de TERN a la funcionalitat de la targeta Visa BlockCard “.

El cas d’ús del TERN és fort, per la qual cosa serà interessant veure quina podria ser la futura capitalització de mercat suposant que l’oferta circulant es mantingui similar.

5 milions de dòlars 10 milions de dòlars 20 milions de dòlars 50 milions de dòlars 100 milions de dòlars 200 milions de dòlars
0,011 $ TERN 0,022 $ TERN 0,044 $ TERN 0,11 $ TERN 0,22 $ TERN 0,44 dòlars TERN

Què necessita BlockCard

En general, BlockCard és una targeta fantàstica que tots els titulars de criptografia haurien d’utilitzar, però necessita algunes coses per conquerir el mercat. 

  • BlockCard es limita només als residents als Estats Units. El lloc web va dir que els clients europeus podrien sol·licitar la targeta aviat, però hi ha molts països fora d’aquests que encara s’han de treballar.
  • Una aplicació mòbil seria bona. Tot i que el lloc web per a mòbils funcionava bé, la majoria de les principals aplicacions de targetes ofereixen una aplicació per a mòbils per a Android i iOS.
  • Els usuaris valoren les estades a TERN a la targeta i aquest preu pot canviar dràsticament amb el mercat de criptomonedes. Una moneda fixada en USDT o USD seria una bona opció per als usuaris que no vulguin veure la volatilitat dels preus. 

Conclusió

En general, BlockCard és la targeta de dèbit criptogràfica més important de l’any. És ric en funcions i ofereix als consumidors moltes funcionalitats (si poden aconseguir-ho). Tot i que es limita només als residents dels Estats Units i de la UE (aviat), oferir-lo a una gamma més àmplia de clients a nivell mundial pot ajudar amb el valor global del seu testimoni TERN. Si teniu previst utilitzar BlockCard, és imprescindible apostar per TERN, especialment al nivell de preus actual. Si Ternio pot continuar el seu ritme de creació de noves funcions i disponibilitat de BlockCard, té una alta probabilitat de convertir-se en una criptomoneda líder en el futur..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me