SwC Poker: un veritable joc de pòquer amb només Bitcoin

Tot i que els cryptos encara intenten trobar els seus peus en altres indústries, la indústria del joc en línia ha acceptat la nova forma de “diners” amb les dues mans. Això ha conduït a que molts llocs web d’apostes existents i futurs introduïssin criptomonedes com a mètode de dipòsit / retirada, amb només alguns tokenizing completament. Aquí és on destaca SwC Poker, ja que ofereix als aficionats al pòquer una experiència enriquidora de pòquer en línia, però amb “Sense banca, només Bitcoin”.

Resum de Poker de SwC

Pòquer SwC és un lloc de pòquer de Bitcoin pur que es va llançar el març del 2015 després que SealsWithClubs va tancar èticament. Es van conservar els noms d’usuari i la quantitat de krill. L’ètica del nou lloc era similar a l’antiga, amb èmfasi en els comptes anònims, el rake low i els ingressos ràpids. Una organització basada en Internet amb servidors i empleats distribuïts geogràficament, SwC Poker va guanyant popularitat a poc a poc després del seu rellançament del “Bitcoin Poker 3.0” de novembre de 2018. Des que el programari actualitzat es va publicar, els jugadors han gaudit d’una experiència de pòquer en línia estable en 4 versions de clients: Windows, Mac, Android i HTML5. SwC Poker accepta jugadors de tot el món, inclosos jugadors nord-americans de tots els estats.

Nou programari: digueu Hola a Bitcoin Poker 3.0

Com que les versions anteriors del joc no ofereixen als jugadors l’experiència de pòquer en línia estable i de primera qualitat que exigien, l’equip de SwC va decidir renovar tota la plataforma i anomenar la nova versió “Bitcoin Poker 3.0”. El pòquer Bitcoin a SwC ara es pot jugar descarregant aplicacions natives per a Android, Mac i Windows, o es pot jugar al navegador del client HTML5, cosa que proporciona als jugadors una manera ràpida i senzilla de començar. Mentre es juga al navegador, es treu la molèstia de descarregar, la descàrrega del client permet a l’usuari obtenir una gran gestió de taules múltiples en dissenys de rajoles o en cascada. Tot i que les interfícies de PC i MAC són bastant netes, permeten als reproductors seriosos jugar diverses taules, el seu disseny d’aplicacions per a Android permet una experiència en moviment.

Inscripció

Per proporcionar una experiència anònima, el registre d’un compte de SwC Poker és fàcil i ràpid. No sol·licita cap informació personal per al procés de registre, cosa que permet als jugadors en línia l’oportunitat de jugar sense revelar la seva identitat. Només cal una adreça de correu electrònic per registrar-se.

Rasclet i gamma de taules

SwC Poker té el rake més baix de la indústria, fet possible només mitjançant l’ús de Bitcoin, de manera que no incorre en cap comissió bancària, que pot superar el 30% en cada dipòsit per a llocs de pòquer en línia basats en fiat. Actualment, SwC Poker té un rake del 0% -2,5% dels jocs d’efectiu amb un límit baix i del 2% -5% per als torneigs amb una possibilitat del 50% de rakeback mitjançant el seu programa de fidelització Krill. Aquest rake “injustament barat” fa que l’oferta que ofereix SwC sigui inigualable a qualsevol lloc de l’espai de pòquer en línia. 

Tot i que els rakes són baixos, no disminueix l’experiència de joc, ja que el lloc ofereix una gamma completa de tipus de jocs que inclouen:

  • Hold’em: sense límit, límit fix i límit de pot.
  • Pot límit Omaha: alt / baix, 5 cartes i 5 cartes alt / baix.
  • Stud: límit fix.
  • Chinese Poker, inclosos OFC i OFC 2-7.
  • Sorteig: límit fixat.
  • Coberta curta: sense límit.
  • Mixta: CAVALL, 8 jocs, 11 jocs i Lowball.

Tornejos, freerolls 24/7, & Es va introduir el Jackpot Bad Beat

El lloc s’esforça per oferir funcions i promocions adaptades als jugadors. Recentment ha introduït The Bad Beat Jackpot, que és una taula de jocs en efectiu sense límits que crea un fons de jackpot sense cobrar cap rasclet addicional per sobre de la quantitat normal. La qualificació per guanyar el BBJ a SwC Poker és un as ple de desenes o millor, amb els dos jugadors utilitzant les dues cartes forades. Això fa que els cops de BBJ siguin freqüents, de mitjana 1 de cada 50.000 mans.

Per als jugadors del torneig, el BIG BTC és el torneig insígnia del lloc i sovint hi ha maneres gratuïtes o econòmiques d’accedir. Si es comprova el vestíbul del torneig, trobaran totes les maneres d’entrar-hi. 10.000 fitxes o 0,01 bitcoins són les entrades, i el fons de premis comença en 1.000.000 fitxes o 1 bitcoí.

El lloc també ofereix tornejos Freeroll que s’executen 24/7/365. Sempre hi ha un freeroll en el registre tardà o el registre poc actiu als 30 minuts d’iniciar-se, de manera que els nous jugadors poden provar el programari sense fer cap dipòsit o simplement jugar gratuïtament quan vulguin. Quan un jugador de freeroll guanya un nombre reduït de fitxes, té un buy-in per a les taules “Sense rakes micro stakes” que porten 0 rakes. Aquestes taules de microclima ofereixen als jugadors amb un límit inferior del lloc un entorn fantàstic per provar estratègies o jugar a pòquer amb tot just risc. Un objectiu principal de SwC és crear una economia de pòquer saludable des de les participacions més baixes fins a les més altes. 

Privadesa, servei al client i seguretat

Tot i que el lloc funciona amb un anonimat complet, el lloc ofereix autenticació de dos factors per a accions importants del compte, com ara iniciar sessió o retirar fons. A part d’això a l’hora d’assegurar bitcoins, SwC utilitza un sistema que separa els fons de tots els jugadors en diverses carteres amb accessibilitat variable. Els jugadors també tenen la garantia que no seran enganyats pels seus oponents. L’actualització de Bitcoin Poker 3.0 inclou eines millorades de detecció de col·lisions.

Per a l’atenció al client, el lloc ha desplegat El correu electrònic és el canal d’assistència oficial, però els usuaris poden obtenir ajuda bàsica al xat de tot el lloc i a Twitter. La velocitat de les respostes sol ser d’unes quantes hores i la precisió és gairebé perfecta.

Conclusió

Com que només és Bitcoin, el pòquer SwC proporciona una experiència de pòquer criptogràfic meravellosa i al mateix temps professional. La seva trinitat de programari fort, pocs rakes i ser el lloc de pòquer Bitcoin més gran el converteix en un dels millors de la indústria.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me