Revisió de criptografia: transfereix el document “de forma anònima” de Bitcoin a Blockchain mitjançant BitcoinMixer.org

Un dels serveis mescladors més fàcils d’utilitzar, rendibles i més foscos del mercat actual..

Pel que fa als mescladors de Bitcoin, BitcoinMixer.org ofereix un dels serveis més fàcils d’utilitzar, rendibles i més foscos del mercat actualment.

Bitcoin, la criptomoneda més antiga del món, promet una manera ràpida de transferir valor d’una cartera a una altra a tot el món, pseudònim.

Sé que la majoria de vosaltres us pregunteu per què “pseudònim i no anònim”, com és possible que hagueu sentit abans. Bé, Bitcoin no és tan anònim com una vegada es promocionava a tota la comunitat. En el passat, una investigació ben treballada sobre transaccions de Bitcoin en carteres específiques ha revelat vincles entre les transaccions d’una cartera específica i la cartera que es remunta al propietari, mostrant efectivament una mena d’escletxa a la promesa d’anonimat de BTC..

Tot i que això és bo per a la transparència del blockchain, els usuaris privats prefereixen que les seves transaccions siguin anònimes.

Els desafiaments “Pseudònims” de Bitcoin explicats, benedicció o amenaça?

La cadena de blocs pública de Bitcoin permet a qualsevol persona seguir les transaccions d’una cartera específica i obtenir tots els detalls de les transaccions tal com s’ha explicat anteriorment. Tot i que la naturalesa pública garanteix la rendició de comptes a la cadena, no proporciona l’anonimat total promès al llibre blanc. Molts dels usuaris s’escapen dels sistemes bancaris fiduciaris i de Bitcoin a la recerca de privadesa a la xarxa, amb l’objectiu de mantenir les seves compres i activitat de cartera lluny de l’ull dels pirates informàtics i de les autoritats governamentals..

Aquesta debilitat a Bitcoin ha vist que els primers adoptants a la recerca d’una privadesa extrema canvien a criptomonedes més privades com Monero (XMR), Dash (DASH) i Zcash (ZEC).

Tot i això, la liquiditat i el domini general de Bitcoin als mercats la fan més atractiva per als usuaris que els obliguen a utilitzar la moneda malgrat les seves debilitats en l’anonimat. Aquests usuaris ara poden transaccionar fàcilment les seves monedes BTC de forma privada i anònima per una petita tarifa a Bitcoin Mixers, que enfosqueixen el BTC dels usuaris fent-los “nets i anònims”..

Bitcoinmixer.org- Enviar / rebre Bitcoin’s de forma anònima

Com es va veure més amunt, la connexió amb la vostra cartera de Bitcoin pot revelar fàcilment la veritable identitat que hi ha darrere d’una transacció, però la barreja de Bitcoin garanteix l’obscuritat de les transaccions. Com exactament?

Suposem que teniu alguns bitcoins en una borsa compatible amb KYC, de manera que les vostres dades estan enllaçades al compte. Algunes anàlisis de l’adreça de la cartera revelaran la vostra informació. Donada la vostra afinitat amb la moneda, decidiu “netejar” les monedes mitjançant un mesclador, afegint una capa d’anonimat.

Un cop enviades al mesclador, les monedes es barrejaran amb milers d’altres transaccions, dissolent la vostra transacció en un gran conjunt. Un cop barrejat, el grup torna la quantitat total de BTC (menys una petita tarifa) a la cartera preferida (ara sense enllaçar).

“Agafem monedes de tots els nostres clients, les barregem i enviem monedes completament noves a la cartera que trieu”. – Bitcoinmixer.org lloc web

Tanmateix, en comparació amb altres mescladors, Bitcoinmixer.org ofereix als usuaris diverses opcions a quina piscina voleu enviar les vostres monedes BTC. Recordeu la dura anàlisi feta a la cadena de blocs per revelar identitats veritables? Si es fa aquesta anàlisi, només es veurà la vostra transacció a una adreça i moltes transaccions diferents enviades des d’aquesta adreça. La vostra transacció i BTC ara estan enfosquits, cosa que us proporciona la privadesa molt necessària als vostres registres financers.

Nota: Recordeu, mantenir les monedes en una adreça de cartera centralitzada redueix les possibilitats de mantenir les transaccions anònimes.

Per què Bitcoinmixer.org?

 • Grups grans / múltiples per triar: Un dels aspectes més importants d’un mesclador de Bitcoin és la disponibilitat de múltiples transaccions que entren i surten de la piscina per amagar les transaccions. Bitcoinmixer.org ofereix als usuaris cinc adreces per enviar el seu BTC.
 • Funció de retard: El mesclador també permet als usuaris enviar la transacció immediatament (mitjançant el botó “Ràpid”) o establir un retard d’un parell de minuts a hores abans de completar la transacció. La funció de retard entre el temps de dipòsit i la retirada també augmenta l’anonimat de la transacció.
 • Llocs web de privadesa millorats: Per als usuaris que vulguin fer les seves transaccions encara més segures, Bitcoinmixer.org ofereix un lloc web del navegador Tor. El podeu trobar aquí>> btcmixnqyq7kljrr.onion.
 • No hi ha política de registres: Us preocupa que l’FBI o altres autoritats governamentals puguin venir a tombar les portes de Bitcoinmixer.org demanant els registres? Bé, l’empresa utilitza una política de no registres que elimina automàticament tots els registres de transaccions de la setmana passada. El voleu més ràpid? La plataforma també ofereix una funció d’eliminació manual immediatament després de completar la transacció.
 • Funcionalitat d’usuari superior: La plataforma també ofereix una plataforma fàcil d’utilitzar perquè qualsevol pugui barrejar fàcilment els seus bitcoins de forma ràpida i segura.

Passos senzills per utilitzar el mesclador

 1. Anar a Bitcoinmixer.org pàgina d’inici, inicieu una nova barreja

 1. A la pàgina resultant, introduïu l’adreça de cartera de recepció (on voleu que s’enviï el BTC).
 2. Al menú desplegable de la dreta del quadre “adreça”, seleccioneu si voleu una transacció “Ràpida” o “Retardada”.

Nota: la funció Retard ofereix un major anonimat en la transacció. Podeu definir qualsevol període retardat d’1 hora a 12 hores.

 1. Introduïu el codi Captcha i premeu Continua.
 2. A la pàgina següent, copieu el vostre ID de barreja. Això és MOLT important. Heu de copiar el vostre ID de mescla abans d’enviar cap BTC a Bitcoinmixer.
 3. Envieu el BTC que vulgueu barrejar a l’adreça de dipòsit. (Recordeu, no es poden revertir les dades incorrectes d’adreces de cartera i adreces no vàlides, comproveu-les dues vegades abans d’enviar-les).
 4. Heu barrejat amb èxit el vostre BTC.

Si envieu una transacció ràpida, el BTC s’enviarà a l’adreça seleccionada en un parell de minuts. Per a les transaccions endarrerides, comproveu el vostre BTC a l’adreça de la cartera d’entrada després que hagi transcorregut el temps establert.

Preguntes més freqüents (FAQs)

· Per a què serveix el Mix ID?

Utilitzeu el vostre ID de combinació per comprovar l’estat de la vostra barreja o per restaurar-la si el navegador falla després d’enviar el dipòsit. Deseu sempre el vostre ID de mescla fins que es completi i hagueu rebut els vostres bitcoins nous.

· Quina és la quantitat mínima de BTC que puc barrejar??

La quantitat més petita de BTC Bitcoinmixer.org que permet actualment al mesclador és de 0,0002 BTC. Qualsevol quantitat inferior a aquesta es considera una donació.

· Les taxes de barreja?

Bitcoinmixer.org cobra una comissió de servei del 0,25% més una comissió de transacció per cada transacció i 0,000001 BTC addicionals per adreça de pagament.

Conclusió

Bitcoin es va crear per oferir a la gent el control sobre els seus propis diners, mantenint sota control les pràctiques desequilibrades de les autoritats financeres, els governs i les empreses. A més, el dret a la privadesa financera és una altra gran promesa de la cadena de blocs i els mescladors de Bitcoin estan pressionant perquè això sigui una realitat..

Al finalitzar, preguntes sobre si es barreja BTC Bitcoinmixer.org il·legals han sorgit en el passat. La resposta breu a aquesta pregunta és no. Però si barregeu BTC d’origen il·legal o teniu previst utilitzar el BTC mixt amb finalitats il·legals, infringireu la llei.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me