Pteria Review: Transformant l’ecosistema de l’entreteniment i el joc mitjançant el seu DAO

L’auge de les economies descentralitzades a l’ecosistema de les criptomonedes està establint un terreny perquè aquestes comunitats comencin a governar-se; el joc és una de les àrees clau. Pteria, una organització autònoma descentralitzada (DAO) construïda a la part superior de la cadena de blocs d’Ethereum, té l’objectiu de descentralitzar totalment el mercat de les NFT, ja que es va llançar fa només uns dies.

Al seu lloc web, Pteria es descriu com:

“Un testimoni de governança dins d’un DAO gestionat mitjançant el protocol d’Aragó i construït a sobre d’Ethereum, on totes les transaccions tenen lloc en cadena”.

La plataforma pretén crear un sistema de govern descentralitzat on els usuaris de les fitxes Pteria puguin plantejar propostes i votar les decisions econòmiques que els afectin.

Pteria DAO: Creació de noves comunitats descentralitzades

Com s’ha esmentat anteriorment, Pteria, gestionada pel protocol d’Aragó, és una plataforma relativament jove basada en Ethereum que executa un testimoni dins d’un DAO. El DAO es va llançar fa dues setmanes i va permetre als usuaris participar en el procés de presa de decisions i plantejar propostes sobre el desenvolupament del DAO.

Els usuaris que tinguin com a mínim 1.000 PTERIA (~ 200 dòlars, en escriure) a la cartera poden votar per les propostes amb 1 testimoni que representa 1 vot.

El DAO està construït com una plataforma independent per a qualsevol tercer integrador de token PTERIA. El DAO contribueix a la indústria de jocs descentralitzada a través del seu testimoni natiu, Pteria (PTERIA), creant una nova manera perquè els usuaris monetitzin tokens no fungibles, en NFT curts.

Pteria a la indústria del joc

Pteria DAO està construït amb un enfocament dedicat a la indústria del joc, concretament a la indústria del joc mòbil. Tot i llançar-se fa només quinze dies, l’equip de Pteria ja ha creat una xarxa d’influents a tot el món per impulsar una governança descentralitzada a la indústria del joc mitjançant el testimoni PTERIA.

El testimoni PTERIA està dissenyat per ser integrat per aplicacions de jocs de tercers “com a testimoni d’utilitat funcional”. El DAO, que controla el projecte de tercers mitjançant el testimoni PTERIA, tindrà dret a votar i a prendre decisions sobre l’assignació de pressupostos a nous projectes..

Segons el lloc web oficial, el DAO seleccionarà els projectes en funció de tres característiques clau:

“Els projectes que (1) tenen una alta capacitat de gravació de fitxes, (2) pertanyen al món de l’entreteniment (amb prioritat per als projectes relacionats amb el joc per a mòbils) i (3) tenen una base d’usuaris activa preestablerta”.

El mercat del joc té com a objectiu beneficiar-se de la liquiditat del testimoni PTERIA un cop el mercat creixi. Pteria es prepara per a això amb una nova manera perquè els usuaris obtinguin ingressos de tokens descentralitzats, NFT.

Llançament i distribució de token Pteria

Per donar suport als projectes de Pteria DAO i de tercers, PTERIA va llançar amb un subministrament total de 21 milions de tokens ERC 20. El testimoni actua com un testimoni d’utilitat funcional per a projectes de tercers i com un testimoni de governança que permet als usuaris prendre decisions econòmiques futures sobre el DAO de Pteria.

Com s’ha esmentat anteriorment, el DAO vota sobre l’assignació del pressupost simbòlic a airdrops i projectes de tercers, amb prioritat als projectes d’entreteniment (jocs mòbils) i finançament. Del 21 milions de fitxes PTERIA, Es mantenen 13,8 milions de tokens en període de tancament i consolidació, 3 milions de tokens reservats per a projectes de tercers, 2,2 milions reservats per a l’Acord Wallem (que s’explica a continuació), 1 milió de tokens per a assistència tècnica i un milió més per liquiditat i màrqueting.

El procés de gravació

Pteria està cremant part dels 21 milions de fitxes PTERIA en una mica per reduir l’oferta i augmentar el valor de les fitxes restants. Com s’explica a continuació, el projecte de joc de Wallem és una plataforma de gravació clau per a Pteria que s’utilitza per unir-se als esdeveniments de la plataforma i també es cremarà qualsevol NFT no utilitzat en projectes de tercers..

Un total de 70.626 PTERIA s’han cremat, en escriure, a través de les comissions per a esdeveniments de Wallem i les vendes de NFT de Pewdiepie (també s’explica a continuació).

L’acord de Wallem

Wallem és el primer tercer a integrar els tokens PTERIA al seu ecosistema. Es tracta d’una aplicació mòbil, disponible tant en telèfons intel·ligents iOS com Android, que permet als usuaris introduir esdeveniments que els permetin guanyar productes del món real com ara targetes regal, telèfons, compres al joc, etc. El projecte ha estat promogut recentment per La superestrella de YouTube, Pewdiepie, que compta amb més de 107 milions de seguidors, llança una NFT Pewdiepie en el procés.

El DAO ha donat 2,2 milions de tokens PTERIA a Wallem, oferint utilitat com a testimoni de col·lecció a la plataforma de jocs. El joc de realitat augmentada permet als usuaris buscar i recollir fitxes a través del seu mapa GPS. Les fitxes que s’utilitzen per unir-se al joc es recullen al joc i es cremen reduint l’oferta del projecte de tercers.

“Un cop s’acabi el subministrament donat de Pteria, Wallem haurà de comprar més Pteria al mercat per poder reposar el seu subministrament”. – Web oficial de Pteria

El procés d’aposta

El DAO de Pteria també permet als usuaris apostar per les seves fitxes atorgant un retorn d’interessos anual del 24%, si s’estaca durant almenys 12 mesos i participen en processos de votació. Un cop apostades, els usuaris rebran les seves fitxes i interessos l’any següent “amb interessos a pagar els dies 3, 6, 9 i 12”.

El mecanisme de participació incentiva els usuaris a mantenir les seves monedes en comptes amb interès, reduint així l’oferta circulant i, al seu torn, augmentant el valor del testimoni.

Conclusió

El DAO i el token de Pteria inicien una nova manera perquè el sector dels jocs prengui decisions de governança i incentivi els usuaris a utilitzar la plataforma. Amb Wallem i Pewdiepie al capdavant de la integració del testimoni, s’han de seguir més plataformes de jocs, reduint l’oferta que circula a través d’un “token-burn constant durant el flux normal” de transaccions.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me