Préstecs Bankera: la millor plataforma de préstec per a propietaris de criptografia?

Trobar préstecs criptogràfics és una tasca descoratjadora. En primer lloc, us heu de preocupar de no ser estafats. Si trobeu un creditor legítim, és possible que hagueu de conformar-vos amb interessos explotadors. Però no és així Préstecs Bankera, una opció de préstec de creixement ràpid per als propietaris de criptografies.

Una visió general

Bankera Loans està desenvolupat pel mateix equip que hi ha darrere de Bankera i SpectroCoin amb més de 6 anys d’experiència en els mercats de tecnologia fintech i criptografia Tot i tenir altres agents de la indústria que ofereixen serveis similars, l’empresa s’ha fet famosa a causa dels baixos tipus d’interès i la facilitat d’accés als préstecs tant per a particulars com per a empreses de tot el món..

La principal diferència és que els préstecs Bankera són una alternativa de finançament per als propietaris de criptomonedes que necessiten finançament i no volen liquidar les seves participacions. En funció de l’import del préstec, els préstecs que ofereix Bankera es poden segmentar en tres categories:

  • Micro
  • Estàndard
  • Gran

Micro préstecs

Com el seu nom indica, els microcrèdits són la categoria més baixa pel que fa a l’import del préstec que es pot obtenir i oscil·la entre els 25 i els 1000 euros. En sol·licitar un préstec, els clients han de triar entre tres paquets de préstecs disponibles segons les seves necessitats.

Els tres paquets que ofereixen els préstecs Bankera són: els preus més baixos, el més popular i el màxim LTV. Aquests paquets estan destinats a facilitar la comprensió dels clients sobre els tipus d’interès que s’estan cobrant sobre els préstecs prestats i les monedes de garantia acceptades.

Els clients poden triar entre els tres paquets en funció de la quantitat de préstec que necessitin i de la quantitat de garantia de la seva cartera de préstecs. La relació préstec-valor (LTV) oscil·la entre el 25% i el 75% (una de les més altes del mercat). Per descomptat, els tipus d’interès dependran del paquet escollit. El paquet LTV més baix té el tipus d’interès mínim i el paquet LTV màxim té el tipus d’interès més alt.

En sol·licitar un micro préstec, es pot utilitzar una sèrie de criptomonedes com a garantia. Inclouen (BTC), Ether (ETH), NEM (XEM) i Dash (DASH). 

Préstec estàndard

Aquesta categoria ofereix préstecs que van des de 1.000 EUR fins a un màxim de 5.000 EUR. El LTV i els tipus d’interès dependran de nou del paquet de préstecs que seleccioni un client. Tanmateix, si un client tria el LTV més popular o Max LTV com a opció de paquet de préstec, les monedes de garantia acceptades només es limitaran a Bitcoin i Ether.

Gran préstec

Els préstecs que pertanyen a la categoria de préstecs grans oscil·len entre 5.000 euros i un màxim d’un milió d’euros. Està obert tant a particulars com a organitzacions corporatives i les condicions d’accés al préstec són les mateixes que les de la resta de categories.

El procés d’adquisició de préstecs a Bankera Loans

Obtenir un préstec amb criptografia a Bankera Loans és bastant senzill. Seguiu els passos següents:

Pas 1. 

Comenceu per registrar-vos perquè pugueu crear un compte de Préstecs Bankera. Tot el procés només us trigarà un minut més o menys.

Pas 2.

Un cop hàgiu iniciat la sessió, haureu de carregar la cartera de préstecs Bankera amb la criptomoneda que utilitzarà com a garantia. Un cop hàgiu dipositat els criptos a la cartera, se us demanarà instruccions cap a on us proporcionaran l’import del préstec disponible.

Pas 3.

Abans d’aprovar el vostre préstec, haureu de seleccionar el paquet de préstec que més us convingui. Com es va comentar anteriorment, els paquets es divideixen en les tarifes més baixes, la més popular i la màxima LTV. A continuació, haureu de seleccionar l’import i la moneda de retirada preferits. Els préstecs Bankera ofereixen opcions de retirada de criptografia i fiat, inclosos Euro (EUR), Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Ether (ETH), NEM (XEM), Dash (DASH) i la pròpia criptomoneda de Bankera: Banker token (BNK). 

També haureu de triar el període de devolució del vostre préstec, que pot ser a curt o llarg termini en funció de la vostra elecció. No hi ha un calendari fix de devolució del préstec, cosa que significa que es poden amortitzar fins i tot abans de la data de venciment del préstec. Sigui com sigui, el termini màxim no pot excedir els 24 mesos. Tot i això, Bankera Loans ofereix la possibilitat d’ampliar el termini del préstec a un altre any amb tipus d’interès més elevats si no es compleix el termini.

La quantitat de garantia es calcularà automàticament en funció de l’import del préstec que estigueu en préstec. Un cop hàgiu acabat, veureu l’import del vostre préstec i totes les condicions que es mostren en una pàgina. Feu clic a acceptar i espereu que es revisi la vostra sol·licitud de préstec. Si s’aprova, rebreu l’import total del préstec que es dipositarà al vostre compte de Préstecs Bankera.

Condicions d’accés als préstecs Bankera

A diferència dels prestadors de diners tradicionals, els serveis de préstecs Bankera són molt més accessibles i personalitzables per adaptar-se a les necessitats personals com la durada, l’import, les monedes de garantia i les opcions de retirada del préstec. A més, els préstecs s’adquireixen contra l’import ingressat, cosa que no està disponible als sistemes de crèdit tradicionals. 

Un cop hàgiu llegit els termes i condicions establerts per als préstecs Bankera, haureu de fer clic a Accepta just abans d’enviar la sol·licitud de préstec com a indicació que accepteu tots els termes indicats..

Comissió cobrada 

Els tipus d’interès aplicats als préstecs depenen del paquet que el client triï. Cada paquet determina l’import dels interessos que s’han de cobrar en el termini d’un o dos anys. Els paquets de condicions del préstec són els següents;

  • Tarifes més baixes; des del 6,95% per al 25% de TVL
  • El més popular; des del 9,95% per al 50% de TV LTV
  • Max LTV; des del 12,95% per al 75% de TVL

Els tipus d’interès són molt més baixos si trieu el símbol BNK com a moneda d’amortització.  

Els préstecs Bankera també estan introduint més monedes criptogràfiques per afegir-les a les acceptades com a moneda col·lateral. Aquests moviments facilitaran el procés d’accés als préstecs Bankera, ja que no caldrà passar per conversions de moneda en cas que el client no tingui la moneda acceptada.. 

Atenció al client

Els clients de qualsevol lloc del món poden accedir als serveis de préstecs Bankera. La companyia compta amb un equip d’atenció al client competent que està disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Contacteu amb l’assistència de l’empresa a [protegit per correu electrònic] o mitjançant la seva funció de xat en directe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me