EO.Finance: una plataforma de gestió financera criptogràfica única com cap altra

El cripto-món està ple de moltes carteres i intercanvis per gestionar la botiga i ajudar a intercanviar una gran varietat de monedes i fitxes. Algunes carteres i borses ofereixen suport a algunes monedes, mentre que altres ofereixen suport a les altres poques. Això manté confús el titular de la criptografia i, sovint, es troba els usuaris que gestionen una gran varietat de carteres i intercanvis, per a totes les monedes, inclosos els digitals i fiduciaris. Tot i que gestionar massa carteres i intercanvis és una tasca difícil en si mateixa, les possibilitats de perdre les claus privades d’aquestes carteres també augmenten el risc d’actius dels titulars de criptografia. En entendre aquest problema, EO Group ha creat una cartera anomenada EO.finance que funciona com una plataforma de gestió financera que proporciona un pont entre totes les monedes, fiat i digital.

Quant a la cartera EO.Finance

EO.Finance és una aplicació de cartera creada per EO Group amb l’objectiu de crear una economia que permeti a la gent portar fiat i criptomonedes per comprar productes del món real. EO.Finance està disponible a totes les plataformes de navegadors mòbils, tauletes i web que proporcionen accés a la cartera amb qualsevol funcionalitat en qualsevol moment i en qualsevol lloc. La cartera té una llicència, ja que EO Group té una llicència europea amb la Unitat d’Intel·ligència Financera d’Estònia, amb els números FRK000161 i FVR000193. La cartera intenta proporcionar una experiència completa tant de les monedes fiduciàries com de les criptomonedes amb els múltiples productes que té sota el seu ecosistema. A part d’un rendiment perfecte, l’aplicació també té uns estàndards de seguretat força alts mitjançant l’encriptació de centres de dades Tier3 per a emmagatzematge, TLS i PCI / DSS.

Cas d’ús d’EO. Finances

EO.Finance actualment allotja diverses monedes tant en criptos com en fiats. Actualment, un usuari pot utilitzar aquesta cartera per

  • Comprar criptomonedes
  • Emmagatzematge de criptomonedes
  • Gestió de diners Fiat en línia
  • Canvi de Fiat per criptomonedes
  • Canvi de criptomonedes per Fiat

Amb les dues formes de diners, criptogràfics i fiats, integrats junts, un usuari té control sobre tots els seus actius en un lloc sense molèsties per moure actius d’una cartera a una altra.  

Per ingressar els fons, EO.Finance crea més de 50 comptes per a l’usuari, cosa que permet afegir fons mitjançant targetes bancàries i transferències bancàries. EO.Finance treballa actualment amb totes les carteres i intercanvis criptogràfics per proporcionar integracions perfectes. Amb més de 2500 parells de divises, la cartera proporciona la plataforma més completa per intercanviar fiat amb cryptos i viceversa.

Monedes compatibles

Criptomonedes: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Bitcoin Cash, Ripple, Monero, Dash, Gas, Ethereum Classic, 0x, aelf, Aeternity, Aion, Augur, Token Basic Attention, CyberMiles, Decentraland, Dent, DigixDAO, Ethos, FunFair, Gifto, Golem, IOST, Loom Network, Looping, Mainframe, Nuls, OmiseGO, Populous, Power Ledger, Pundi X, Selfkey, Status, Theta Token, Waltonchain, Zilliqa

Fiats: Euro, dòlar americà, lliura britànica

La resta de parts –EO Coin i EO Card

EO Coin és el testimoni propietari del grup EO que es pot utilitzar a EO. Finançament i altres projectes de l’ecosistema EO. Si un usuari compra una moneda EO i paga les seves comissions de transacció al canvi de divisa, les tarifes de la transacció es descompten al 50%

EO Card és un proper producte del grup EO que permetrà als usuaris utilitzar el seu EO. Compte financer i ajudeu-los utilitzant tant fiat com criptomonedes com vulguin. Els usuaris poden enllaçar els seus comptes de divises amb EO. Aplicació de Finances, podran retirar diners en efectiu de qualsevol caixer automàtic de tot el món

Programa de referència EO

Un client actual rebrà un enllaç de referència personalitzat, que podrà compartir amb els seus amics, familiars, afiliats i altres usuaris. L’usuari que remet obté el 30% de totes les comissions pagades a EO.Finance per cadascun dels àrbitres. Si algun dels àrbitres es converteix en el referent i remet altres usuaris a EOTRADEX, el client actual tindrà dret al 5% de totes les comissions pagades a EO. Totes les recompenses de referència es paguen en una moneda que s’utilitza per iniciar una transacció al compte EO.Finance.

Grup EO

La cartera està recolzada per una sòlida empresa amb més de 100 professionals a 6 països diferents que ofereix assistència i atenció al client als usuaris de tot el món. A part de la cartera, el grup EO afegeix constantment nous productes al sistema EO. El mateix grup de desenvolupament i gestió ha treballat en la marca d’èxit ExpertOption i ara desenvolupa la resta de productes de l’ecosistema com EO. Notícies i EO.Trade. Quan l’ecosistema estigui completament instal·lat, EO serà una plataforma única perquè els comerciants de monedes fiduciàries i criptogràfiques utilitzin els seus actius en una sola plataforma..

Conclusió

Les finances semblen una plataforma molt bona i que poden utilitzar tot tipus de clients. L’experiència perfecta, el suport multiplataforma i un gran nombre de monedes i suport fiduciari el converteixen definitivament en una de les millors plataformes disponibles. A mesura que es desenvolupi l’ecosistema EO, les coses serien més completes i la plataforma es podria convertir en una solució única per a totes les transaccions criptogràfiques i fiat.

Aplicació iOS

Aplicació per a Android

Extensió de Firefox

Extensió de Chrome

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me