Bitamp: el futur de la cartera de codi obert

Cartera Bitcoin que permet enviar i rebre Bitcoin instantàniament a la cadena de blocs. Tot mantenint el control complet de les vostres claus inicials i privades

Les criptomonedes digitals han experimentat un gran creixement en poc temps. Bitcoin, específicament, és una d’aquestes criptomonedes que ha experimentat una acció impressionant des del seu establiment el 2009. Bitcoin ha tingut una història comercial negativa força volàtil, cosa que la converteix en una de les criptomonedes més populars i comercialitzades. També és àmpliament acceptat com a forma de pagament per moltes empreses que venen els seus serveis i productes en línia. 

Avui en dia podeu comprar i vendre Bitcoins convenientment en línia creant una cartera amb una empresa de confiança. Una d’aquestes empreses és Bitamp– una cartera bitcoin de codi obert que us permet enviar i rebre bitcoins de manera segura a la vostra cartera. En un moment en què el robatori cibernètic és increïblement elevat, cal tenir la seguretat de la seguretat a l’hora de realitzar qualsevol tipus de negoci a través d’Internet. Si cerqueu un lloc web on podeu enviar o rebre bitcoins des de qualsevol part del món, Bitamp és l’opció ideal. 

Protecció de la vostra seguretat i privadesa

Tenir una plataforma fiable i fiable que permeti a les persones gestionar de manera segura i còmoda les seves criptomonedes és immensament important. Bitamp vol ser exactament això i molt més. Si esteu llegint sobre Bitamp per primera vegada, probablement us pregunteu de què es tracta. Bé, és una cartera bitcoin de codi obert i fàcil d’utilitzar que permet als usuaris emmagatzemar i realitzar transaccions de criptomoneda de manera segura mitjançant qualsevol dispositiu.

Disponible com a cartera web, aquesta cartera del client garanteix que teniu un control complet dels vostres fons, privadesa i claus privades. Com que és una cartera de codi obert, podeu verificar fàcilment les afirmacions que Bitamp fa sobre la vostra seguretat i privadesa. El que és encara millor és que Bitamp és gratuït, amb els seus desenvolupaments finançats per donacions. El producte funciona sota una llicència del Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Tenint en compte l’augment constant de la Internet dels consumidors, molta gent pot tenir por de que la seva informació es vegi compromesa quan interactua amb diferents aplicacions de consum. La probabilitat és que no sigueu una excepció. Amb Bitamp, aquestes preocupacions s’eliminen ja que, com s’ha dit, teniu el control total del vostre bitcoin. Totes les operacions es fan localment al vostre navegador mitjançant JavaScript. A més, les vostres claus i llavors privades mai es compartiran, emmagatzemaran ni tan sols es desaran. Sens dubte, això us garanteix la vostra seguretat i privadesa.

Anònim i instantani

Probablement no recordeu el nombre de vegades que volíeu fer transaccions en línia com a usuari anònim. Si sou d’aquelles persones que aprecien l’anonimat, Bitamp és per a vosaltres. Com que la cartera bitcoin no requereix la vostra informació durant el registre o quan envieu o rebeu bitcoins, podeu mantenir l’anonimat. A més, les vostres claus, adreça IP i detalls del navegador mai no s’emmagatzemen en cap moment, cosa que permet transaccionar com a usuari anònim..

El procés d’enviament o recepció de bitcoins amb Bitamp és instantani. Per tant, fins i tot quan necessiteu pagar amb urgència un servei o un producte que utilitza bitcoin, podeu fer-ho convenientment des del vostre navegador. Què tal si podeu enviar o rebre bitcoins des de qualsevol part del món en qualsevol moment i dia? Això és exactament el que Bitamp ofereix, ja que podeu enviar o rebre la criptomoneda a nivell mundial sense restriccions.

Creació d’un compte Bitamp

El procés és fàcil i trigareu menys de 10 segons a crear una cartera. Primer heu d’assegurar-vos que sou al seu lloc web oficial. A la part superior dreta, veureu una pestanya escrita “Crea un compte”. Feu-hi clic. Es generarà una llavor de 12 paraules i, per accedir a la sessió, haureu de tornar a escriure o copiar aquesta llavor a l’espai en blanc “confirmació de llavor” per accedir al vostre compte. Assegureu-vos de desar aquesta llavor en algun lloc, ja que necessitareu cada vegada que vulgueu iniciar la sessió al vostre compte. 

Com que la cartera no emmagatzema les vostres dades d’inici de sessió, no hi ha manera de recuperar la llavor en cas que no la recordeu. Per assegurar-vos que no el perdeu, enganxeu-lo a una carpeta de confiança. Tot i que això pot semblar molt de treball, és l’única manera que Bitamp pot assegurar que teniu el control total de la vostra cartera. Bitamp també us permet executar diversos comptes a la seva plataforma, així com accedir al lloc mitjançant una VPN o un TOR. El més important és que podeu carregar les llavors d’altres carteres com Ledger, Electrum, Trezor, Exodus, Mycelium, etc. Per crear un compte, clica aquí.

Més que una cartera de Bitcoin

A part de la interfície de la cartera, Bitamp inclou primers manuals bàsics sobre diferents temes. Els usuaris poden trobar molta informació útil sobre Bitcoin en aquest lloc web. Per exemple, si voleu familiaritzar-vos amb temes com ara carteres de maquinari, exploradors de blocs, comprar bitcoin i gastar bitcoin, podeu fer-ho convenientment fent clic a cada tema a sota de l’encapçalament de recursos a la part inferior de la pàgina d’inici o simplement fent clic als enllaços que s’indiquen més amunt.

Se us redirigirà a una pàgina amb informació completa. Probablement, es tracta d’un dels recursos més emocionants d’aquí mineria de bitcoins. És un camp que ha despertat l’interès de moltes persones. Si esteu entre els interessats en explotar aquesta valuosa criptomoneda o només necessiteu saber com es fa, feu clic al tema “Mineria de Bitcoin”. Tot el que heu de saber s’explica amb detall.

Control total de la vostra cartera

Tot i que les carteres mòbils són moltes, de vegades els usuaris poden perdre la simplicitat d’una cartera basada en web que proporciona anonimat i seguretat en qualsevol lloc. Bitamp és una d’aquestes carteres de bitcoins basades en web llançades per respondre a aquesta necessitat. Els experts darrere de la creació d’aquesta cartera han fet un treball excel·lent en el lliurament d’un producte fàcil d’utilitzar, fins i tot per a principiants. Amb Bitamp teniu el control total de les seves claus privades i mai no se us demana que proporcioneu les vostres dades personals durant el registre. 

Amb això, mai no us heu de preocupar de perdre les vostres dades a tercers que puguin comprometre-les. Bitamp també us permet enviar o rebre bitcoins des de qualsevol part del món sense instal·lar cap aplicació mòbil. I ho podeu fer al vostre dispositiu preferit. Si esteu buscant una cartera on pugueu autocustodar el vostre bitcoin de forma privada i segura, Bitamp és el camí a seguir. 

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me