Revisió i anàlisi de token ABCC AT

Visió general

Una de les tendències populars del mercat de criptomonedes en aquest moment són les fitxes natives d’intercanvis de criptomonedes. Els populars intercanvis criptogràfics com Binance, Huobi i KuCoin, entre d’altres, han llançat les seves pròpies criptomonedes, a saber. Binance Coin (BNB), Huobi Token (HT) i KuCoin Shares (KCS). En els darrers mesos, quan la majoria de les criptomonedes van lluitar per mantenir el seu ritme o van baixar significativament, aquestes monedes d’intercanvi com BNB no només han estat les supervivents, sinó una de les poques que creixen. Un nou intercanvi de criptomonedes al mercat, ABCC, un intercanvi d’actius digitals, ja està preparat per llançar el seu testimoni natiu AT. Imaginem-ho!

Testimoni ABCC

ABCC és un intercanvi criptogràfic que té com a objectiu convertir-se en un intercanvi de classe mundial a través del seu marc d’avaluació d’actius digitals, una varietat d’opcions comercials com ara el comerç criptogràfic, el comerç marginal, el mercat sense recepta (OTC) i el contracte.

Amb el testimoni ABCC (AT), l’intercanvi té previst incentivar els seus usuaris.

L’intercanvi ja existeix en els darrers 2 mesos i inclou una sèrie de criptomonedes a la seva plataforma. A part de les criptomonedes populars com Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) i Qtum (QTUM), també té altres monedes per afegir diversitat i atendre les necessitats dels diferents usuaris..

  • Perfil de l’equip

ABCC va ser fundada per Calvin Cheng, que compta amb un experimentat equip de quatre assessors que figuren al seu lloc web, inclòs el doctor Michael Frendo, que és l’exministre d’assumptes exteriors de Malta. Altres noms són: Weixing Chen és l’inversor de blockchain que ha invertit en diversos projectes de blockchain, Zhang Lei és un gestor de productes que va ser el fundador i CEO de Tapas Mobile abans que es fusionés amb Baidu Mobile Security BG i l’empresari de sèrie Forrest Chen, que anteriorment va cofundar Umeng, que va ser adquirida per Alibaba.

L’intercanvi també té tres inversors institucionals acreditats amb el seu nom, a saber. Funcity Capital, Dream Seeker Capital i BlockOrigin Capital.

ABCC AT Token

  • Model de negoci

Basat en la cadena de blocs Simbol AT és originari de l’ABCC Digital Asset Exchange que permetrà als seus titulars l’accés a diversos avantatges. Per utilitzar els productes o serveis a ABCC, com ara pagar comissions de transacció o comprar altres actius digitals, s’utilitzarà AT. A més, per participar en campanyes i activitats i obtenir recompenses. AT permetrà, a més, al titular participar en la creació de comunitats i proposar suggeriments entre altres tasques.

Retornen el 80% de la quota de negociació als titulars de AT en USDT, BTC i ETH.

  • Tecnologia de suport & resistència a la venda de criptografia

Aquest intercanvi amb seu a Singapur es va incorporar a l’abril de 2018, que sembla que no cobra comissions comercials. El seu testimoni natiu AT és un testimoni basat en ERC-20, el subministrament total del qual es fixa en 210 milions i el preu inicial estimat és de 0,4 dòlars per testimoni.

Distribució del testimoni

Del total de 210 milions de tokens, el 50% de la quota es distribueix de manera simultània, el 10% es destinarà als inversors, el 20% a l’equip i el 20% a la plataforma d’intercanvi..

El 50% restant es destinarà a contribucions comercials, un 40%, on els membres que operin a la plataforma seran recompensats mitjançant el mecanisme Trade-to-Mine (ToM) i el 10% correspon a recompenses per a oficis històrics..

Igual que el model de mineria de Bitcoin, les fitxes AT han adoptat un model d’inflació que inclou els passos de llançament i distribució. Seguint un patró de mitja desintegració, hi haurà 6 períodes en total en què cada període tindrà 120 dies. A més, es generaran blocs cada 6 hores, cosa que significa aproximadament 4 blocs al dia.

Quant a la distribució, AT es distribuirà en un “bloc als membres segons el percentatge de les seves comissions de negociació dins d’aquest bloc”.

  • Acceptació de la comunitat

L’intercanvi té dos mesos i té presència a Facebook, Twitter i Telegram. Amb més de 4.500 seguidors a Facebook i Twitter i 2.400 membres a Telegram, ABCC capta progressivament l’atenció dels inversors. També compta amb grups de Telegram japonès, coreà i rus.

ABCC AT Token

Una nota per als inversors

Cada vegada són més populars els tokens d’intercanvi que ofereixen una opció d’inversió més lucrativa i segura. El testimoni AT d’ABCC té previst aprofitar aquest mercat potencial elevat amb un toc especial de Bitcoin com el model d’inflació minera. L’intercanvi ja ha creat la seva presència al mercat amb 39 parells de negociació i 3 de les criptomonedes més exigents, és a dir, BTC, ETH i USDT com a divises base. En poc temps, la borsa ha registrat bones xifres en termes de volum de negociació, mercat de negociació i usuaris que afegeixen valor al seu testimoni AT.

Metodologia

Per valorar un testimoni, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte:

  • Paper blanc – Disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
  • Perfil de l’equip – La força i la reputació de l’equip
  • Model de negoci – Problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
  • Tecnologia de suport: Infraestructura blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
  • Resiliència de cripto-venda: Incorporació, distribució de fitxes, riscos legals i aspecte de seguretat
  • Acceptació de la comunitat – Claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra revisió mentre seguim un mètode de classificació basat en la criticitat d’un factor concret. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals robustos que valoren els projectes d’una manera totalment imparcial.

Voleu que el vostre testimoni sigui revisat per Coingape? Fes-nos-ho saber

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me