Revisió i anàlisi completa de BitSafe ICO

Visió general

Per a un usuari mitjà, Bitcoin és difícil d’utilitzar com a sistema de pagament i és complicat d’emmagatzemar. Tanmateix, aquest nou ICO és aquí per oferir als usuaris diversos mètodes de pagament fàcils d’utilitzar que tradicionalment coneixen. BitSafe ICO ofereix als usuaris de criptografia un mitjà senzill, fàcil i ràpid per gestionar la seva cartera de diners i criptografia juntament amb l’enviament de pagaments. Anem a submergir-nos en BitSafe ICO per saber com aconseguirà exactament això!

BitSafe: el Bitcoin Bank, que facilita el bitcoin

Per tal de poder gestionar els vostres diners i gestionar la vostra cartera de criptografia, s’ha introduït el Bitcoin Bank BitSafe que estarà disponible en diversos idiomes i ofereix atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana..

A l’hora de gestionar els vostres diners, BitSafe ofereix els avantatges de crear diversos comptes, configurar comptes conjunts, establir pressupostos mensuals i desplaçar-vos entre comptes mentre us permet veure les darreres transaccions..

La possibilitat de comprar i vendre criptomonedes mitjançant targetes de crèdit i transferències bancàries i negociar criptomonedes entre si a la seva plataforma d’intercanvi us permet gestionar la vostra cartera de criptografia a BitSafe.

BitSafe també permet transaccions instantànies, gratuïtes i fàcils amb domiciliacions bancàries i pagaments recurrents. Una àmplia varietat d’opcions a saber. número de telèfon, adreça de correu electrònic, adreça Bitcoin / crypto o comptes de xarxes socials, inclosos Twitter, Facebook, YouTube, Reddit i Telegram, es poden enviar diners per qualsevol mitjà i fins i tot a l’estranger.

 • Clar & Llibre blanc concís

BitSafe té un llibre blanc clar i puntual que recull tots els detalls del projecte sense passar per alt ni jugar a trucs de màrqueting o visuals..

La companyia encara no té cap prototip del seu producte, però comparteix els detalls que especifiquen que el producte està complet al voltant del 80% i es troba en fase de proves beta. A més, el lloc web i els connectors de comerç electrònic encara estan en fase de desenvolupament, mentre que el disseny i la interfície canviaran segons els comentaris.

Pel que fa a l’assignació de finançament, la meitat dels fons es destinaran a màrqueting i marca per promocionar els seus serveis i atreure encara més empreses i usuaris. Un altre gran tros es destinarà al procés de contractació, mentre que el 10% restant s’enviarà a les reserves en cas que es produeixi alguna situació imprevista.

 • Perfil de l’equip


Dean Nolan – conseller delegat, Treballant a la indústria de Bitcoin i criptografia des del 2012, té l’experiència de gestionar més de 6.000 BTC de fons d’inversors. Nolan també va ser el conseller delegat d’un dels primers llocs web d’apostes Bitcoin BetKing.io, llançat el 2013.

El lloc web o el llibre blanc no proporciona cap altra informació sobre l’equip del projecte. Tot i això, esmenta que un equip de desenvolupadors experimentats treballen al lloc web i a l’aplicació juntament amb eines per a BitSafe. Actualment també estan en procés de contractació per a diverses funcions, incloses les de màrqueting, suport i desenvolupament.

 • Model de negoci: BitSafe Coin (BTSC)

El testimoni de l’aplicació BitSafe Coin (BTSC) s’utilitzarà per pagar qualsevol comissió a la plataforma. Aquestes comissions podrien ser comissions de comerciant, comissions de retirada, comissions de canvi i comissions de compra o venda, entre d’altres.

A més, a través de l’incentiu d’un 50% de descompte per utilitzar BTSC per pagar les taxes, els usuaris estaran impulsats a utilitzar el seu testimoni natiu.  

BitSafe també utilitzarà el 40 per cent dels seus beneficis per recuperar les fitxes BTSC. Cremarà aquestes fitxes posteriorment fins que el 60% del BTSC hagi tornat a comprar.

Bitsafe

 • Tecnologia de suport: Ethereum Blockchain

BitSafe opta per Ethereum, la cadena de blocs més popular i més utilitzada, és a dir, les fitxes BTSC seran fitxes ERC-20.

 • Resistència a la venda criptogràfica

És probable que Bitsafe estigui registrat al Regne Unit només per passar després a una criptogràfica i blockchain Malta que sempre ha promogut aquesta naixent indústria i que té previst ser un centre de la indústria de la criptografia i la cadena de blocs..

Pel que fa als assessors, no n’hi ha cap a la llista al lloc web, però, com s’ha esmentat, BitSafe està en converses amb molta gent. Tot i això, encara no han signat ningú com a assessor oficial.

Distribució del testimoni

Els tokens ERC20 BTSC tenen un subministrament total de 100.000.000 al mercat. BitSafe ICO crowdsale obté la part més gran de les fitxes, és a dir, un 60 per cent o 60 milions. Per a la venda col·lectiva, s’accepten Bitcoin, Ethereum i Litecoin.

L’empresa conservarà el 30 per cent del subministrament total. Mentre que el 10% restant es destina a inversors assessors i àngels.

Seguretat – La seguretat dels fons dels usuaris és la prioritat de Bitsafe, per la qual ha inclòs carteres d’emmagatzematge en fred on es guardaran tots els fons, autenticació de dos factors i accés PIN per bloquejar l’accés a l’aplicació BitSafe i comptes ocults. A més, també es proporcionen límits d’enviament i proves de solvència.

Les còpies de seguretat segures també formen part de les mesures de seguretat de BitSafe, cosa que significa que si es perd una part a causa d’un perill, els fons de l’usuari encara es poden recuperar. També proporcionarà protecció en cas de robatoris, ja que els atacants no podran utilitzar els fons dels clients. Aquí les llavors de còpia de seguretat de carteres es xifren i es divideixen en parts on cada part s’emmagatzema en ubicacions geogràfiques segures i múltiples.

Eines de seguretat amb funcions com la llista blanca d’adreces de retirada, auditoria completa

també es proporcionen registres de totes les accions dels comptes, la llista blanca d’adreces IP i els bloquejos basats en la ubicació per mantenir segurs els seus comptes.        

 • Acceptació de la comunitat

L’equip del projecte està disponible a Telegram i Twitter amb més de 1.500 membres i 1.400 seguidors, respectivament.

BitSafe encara no ha treballat en el seu pla de màrqueting per al qual implementarà una estratègia de màrqueting i publicitarà l’aplicació a les xarxes socials entre altres canals rellevants..

 Classificació ICO de Bitsafe

 • Full de ruta

Etapa del projecte:

 • El projecte presenta un full de ruta viable i factible a partir del seu ICO. Actualment, a la fase d’inici i proves beta de l’ICO, l’any vinent es llançaran el lloc web i l’aplicació mòbil BitSafe, la plataforma d’intercanvi i, a continuació, els serveis d’inversió i préstec..

Una nota per als inversors

BitSafe entra al mercat amb una aplicació que permet als usuaris no només gestionar la seva cartera de criptografia, sinó que també els comercialitza a la seva plataforma d’intercanvi. A més, permet a més transaccions instantànies i gairebé gratuïtes juntament amb realitzar pagaments a l’estranger. Amb el seu producte en fase beta i centrat en la seguretat, el projecte ve amb una promesa.

BitSafe ICO es troba en les primeres etapes amb la venda multitudinària. Per tant, hi ha un llarg camí per endavant del projecte, amb moltes fites que es presenten en forma de llançament d’intercanvis juntament amb serveis d’inversió i préstecs que poden proporcionar-li un avantatge respecte d’altres..

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Llibre blanc: disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip: força i reputació de l’equip
 • Model de negoci: problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: infraestructura Blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: incorporació, distribució de tokens, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat: claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra revisió ICO mentre seguim un mètode de classificació basat en la criticitat d’un factor concret. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals robustos que valoren els projectes ICO d’una manera totalment imparcial.

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector