Revisió, classificació i anàlisi completa de YPTOSPACE ICO

En els darrers anys, un nombre important d’ICO va tenir idees de construir ecosistemes revolucionaris per a criptomonedes i va fallar. És diferent YPTOSPACE? YPTOSPACE, amb seu a Seychelles, planeja llançar un mercat de divises digitals, una botiga en línia, una targeta criptogràfica, un sistema bancari, un lloc d’apostes, un bot de negociació i molts més serveis.

YPTOSPACE: un ecosistema financer impulsat per Crypto

YPTOSPACE és un ambiciós projecte basat en blockchain que planeja construir un ecosistema per a tots els usos principals de la criptografia. Mitjançant el testimoni de l’empresa (YPTO), els inversors en criptografia poden canviar altcoins i bitcoins en una plataforma comercial que es llançarà properament. També tindran accés a un bot de negociació especial que automatitza totes les seves activitats.

Poden llegir notícies criptogràfiques i interactuar amb altres inversors al lloc web de notícies de l’ecosistema i als fòrums de xat. Els amants del contingut en streaming adquiriran notícies a la televisió YPTO de la plataforma, mentre que la inversió tindrà una plataforma especial per a les idees comercials..

Una plataforma bancària única coneguda com BankYPTO ajudarà els inversors del projecte a guardar els seus diners en un compte integrat amb diverses carteres. També podran enviar i rebre diners mitjançant fiat i la majoria de criptomonedes.

Com qualsevol banc modern, els usuaris de BankYPTO, així com els que no ho fan, tindran accés a una targeta de dèbit que us permet comprar i treure diners a qualsevol caixer automàtic de tot el món. Els propietaris de targetes ho faran amb criptografia, euros o dòlars nord-americans. Encara a la banca, els inversors tindran accés a PayYPTO, una aplicació de cartera electrònica que us permet enviar i rebre fons mitjançant criptografia o FIAT a l’instant..

El component final de YPTOSPACE serà un lloc web de compres on la gent compra i ven diferents productes. Penseu-ho com una plataforma similar a eBay, només que funciona amb blockchain i que el mètode de pagament estàndard és la criptografia.

  • Un llibre blanc detallat

YPTOSPACE detalla tots els aspectes del seu projecte en un document blanc clar de 31 pàgines. Comença amb el més destacat de totes les indústries que la criptografia ha interromput abans d’endinsar-se en l’ecosistema YPTOSPACE i com es construeix..

Tot el que YPTOSPACE vol que sàpiguen els seus inversors està documentat de manera intel·ligent. L’objectiu principal de l’ICO de construir una plataforma que connecti serveis del món real amb blockchain s’explica en profunditat. Els usos del testimoni de l’ICO i el valor que obtenen els inversors s’enumeren adequadament. Els aspectes tècnics s’expliquen amb paraules clares i concises. A més, el llibre blanc explica els serveis de YPTOSPACE i els seus avantatges d’una manera professional. No hi ha sensació d’exageració ni de promeses poc realistes.

Malauradament, el llibre blanc deixa fora detalls crucials que molts inversors voldrien conèixer. Per exemple, el document afirma que YPTOSPACE està format per membres de l’equip qualificat, però no inclou els noms de cap membre de l’equip.

També deixa fora informació sobre com s’utilitzaran els fons recaptats. El llibre blanc esmenta que l’ICO pretén extraure 150.000 milions de monedes YPTO. El 60% d’ells ja estan minats. El 30% es vendrà durant l’ICO mentre que el 30% restant es mantindrà a YTPOSPACE. Però, a part d’això, no menciona a quins propòsits es destinaran els diners recaptats en la fase ICO.

Vídeo YPTOSPACE ICO


Perfil d’equip global

Molts ICO comparteixen informació sobre els membres del seu equip i les seves credencials. Per motius no revelats, YPTOSPACE només revela detalls sobre el seu fundador.

  • Gregory STOOS—Fundador i conseller delegat. Gregory té experiència en desenvolupament de programari. Abans ha fundat diverses empreses i ha treballat com a desenvolupador web independent abans d’iniciar YPTOSPACE. La seva formació acadèmica també es relaciona amb les ciències de la computació, habilitats que espera que ajudin a encapçalar la seva posada en marxa criptogràfica a cims globals.

Fortaleses de YPTOSPACE

  • Objectius de serveis demostrats per treballar en un espai Blockchain

Tot i que es considera que blockchain té la capacitat de resoldre una àmplia gamma de problemes del món real, ha tingut més èxit en alguns sectors que en altres. YPTOSPACE s’orienta a totes les àrees clau que ha tingut èxit blockchain: banca, comerç, jocs d’atzar i compres en línia.

Si l’ICO és capaç de construir un ecosistema basat en blockchain que funcioni, hi ha moltes possibilitats que el projecte tingui èxit en tots els sectors als quals s’orienta..

  • Aprofita el Blockchain

Tot l’ecosistema de YPTOSPACE es basarà en la cadena de blocs. Es tracta d’un avantatge important perquè qualsevol ICO tingui èxit. Des de la seguretat fins als sistemes de pagament, el projecte estarà integrat i protegit pel projecte blockchain segur i immutable.

  • Gran potencial de mercat

Totes les indústries objectiu de YPTOSPACE són indústries de mil milions de dòlars. Els mercats d’apostes i banca en línia han anat creixent des que es van llançar. El comerç criptogràfic és agrupat per milions, mentre que les compres han estat una indústria mundial durant dècades.

Essencialment, l’ecosistema té un mercat enorme i preparat. Tot el que ha de fer és complir les seves promeses i comercialitzar els seus serveis de manera adequada i la moneda YPTO podria disparar-se en valor.

Model de negoci: Token YPTO

YPTOSPACE planeja beneficiar-se del seu ecosistema conservant una fracció de tokens YPTO i cobrant taxes de negociació baixes per a alguns dels seus serveis. Per concretar-ho, els fundadors de l’empresa mantindran el 30% dels 150.000 milions de fitxes YPTO. Es vendran 45.000 milions de fitxes durant les seves fases ICO, mentre que el 40% restant s’extreurà en una data posterior.

L’ecosistema de l’empresa dependrà de les fitxes YPTO per a gairebé totes les compres. Tant si es tracta de negociar al seu mercat com de convertir diners al seu banc, les fitxes s’utilitzaran en algun lloc. Si YPTOSPACE té èxit, la companyia també tindrà èxit. Si s’ensorra, la companyia i tots els inversors de la fitxa en patiran.

Per assegurar-se que el projecte tingui èxit, el departament de màrqueting de la startup està realitzant actualment un programa de referència que premia tothom que vulgui popularitzar el testimoni YPTO. L’equip també és actiu als canals de xarxes socials, realitzant campanyes regulars i altres mètodes promocionals.

Tecnologia de suport: llançament de Testnet

YPTO treballarà en un ecosistema blockchain construït des de la base i integrat amb els programes de programari tradicionals. L’inici utilitzarà la cadena de blocs per protegir el seu ecosistema i donar suport a pagaments ràpids i baixos.

El mainnet de l’empresa es llançarà més endavant. Estarà dissenyat per gestionar fàcilment l’expansió de l’empresa, integrar diverses monedes i intercanvis entre blocs. Això farà possible que els usuaris de l’ecosistema YPTO facin negocis fiduciaris i criptogràfics de manera eficient.

Resiliència criptogràfica

La verificació KYC és obligatòria perquè els inversors participin al projecte YPTOSPACE. Tot i això, també hi ha avantatges de ser un inversor primerenc. Els que comprin fitxes YPTO abans del 25 de març pagaran només 0,01 dòlars per fitxa. La resta d’inversors pagaran més. Els inversors també poden guanyar més fitxes participant al programa de referència.

Distribució del testimoni

YPTO només ha extret el 60% dels 150.000 milions de fitxes estimades en aquest moment. Tot i que no mostra en detall com es compartiran les fitxes, dóna una pista de com es distribuiran. L’empresa retindrà el 30% de les fitxes pre-minades, presumiblement per compartir-les entre el seu personal. El 30% restant es vendrà durant les seves fases ICO.

L’ICO no diu quin percentatge de fitxes obtenen els seus assessors i si les accions dels membres de l’equip es bloquejaran per motius de seguretat. Molts ICO comparteixen aquesta informació per motius de transparència i per assegurar als inversors que el CEO no fugirà un cop acabi l’ICO.

Acceptació de la comunitat

El projecte YPTOSPACE s’està acabant de llançar i actualment promou els seus serveis a les plataformes de xarxes socials. Els gestors de Facebook, Twitter, Instagram i Telegram de l’empresa estan actius.

Full de ruta

  • Etapa del projecte

 Tenen un lloc web professional i un llibre blanc que comparteix la seva visió; hi ha uns quants trimestres per completar els seus serveis. En aquests moments, la companyia es troba en la seva fase ICO i té previst augmentar un límit dur de 1.05 mil milions de dòlars en quatre setmanes.

Amb el capital, la companyia llançarà la seva plataforma mainnet el segon trimestre del 2019. La plataforma inclourà PayPTO, BetPTO, TradePTO i CardPTO. Llançarà les seves plataformes de xat i idees al quart trimestre i llançarà més serveis a finals del 2019 i al primer trimestre del 2020.

Una nota per als inversors

YPTOSPACE és un ambiciós projecte que reuneix molts dels serveis que els fans de criptografia han estat gaudint en altres llocs. L’ICO ve amb la promesa de tarifes més baixes i càrrecs de cotització zero per als seus comerciants i monedes altcoins associades.

Amb l’addició de canals multimèdia, serveis d’apostes i sistemes bancaris, assistència en diversos idiomes, YPTOSPACE sembla una idea massa bona per passar. Amb el temps, quedarà clar si els seus objectius agressius es faran realitat o no.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector