Revisió, classificació i anàlisi completa de l’ICO CryptoProfile

Les estafes, la dura competència i la manca de fons han obligat a molts projectes prometedors d’ICO a deixar de funcionar en els darrers anys. El projecte CryptoProfile ICO té com a objectiu treballar amb ICOs i inversors oferint un mercat consolidat per a campanyes de llançament d’aigua i ICO. Amb la plataforma, els ICO veuran que les seves fitxes guanyaran popularitat a tot el món, mentre que els inversors es beneficiaran d’avions i altres recompenses.

CryptoProfile: l’ecosistema on tothom se’n beneficia

CryptoProfile no és el vostre lloc web regular d’avió. És un ecosistema basat en blockchain que té com a objectiu estimular l’interès per nous projectes ICO innovadors. El seu pla de negoci és senzill. Un nou ICO que vulgui involucrar-se paga 100.000 dòlars per la seva comercialització.

CryptoProfile ICO bloqueja els tokens CryptoProfile (CP) per valor de 100.000 $ en un contracte intel·ligent durant sis mesos. Es llança una campanya de màrqueting per fer popular el nou ICO. CryptoProfile també requerirà un 10% de l’ICO del client per als llançaments aeri. Quan l’ICO del client és prou popular i apareix en una borsa reconeguda de bitcoins, se’ls lliuren les fitxes CP de 100.000 USD en un contracte intel·ligent.

Els membres registrats a la plataforma CryptoProfile guanyen contínuament llançaments d’ICO que s’associen amb CryptoProfile. Es paguen mitjançant tokens CP, que compleixen ERC20.

  • Un llibre blanc detallat

CryptoProfile detalla tot el seu ecosistema en un document de llibre blanc de 59 pàgines. S’expliquen amb precisió tots els detalls importants sobre el projecte i sobre com CryptoProfile planeja aconseguir que el seu ecosistema tingui èxit. Les il·lustracions, imatges i diagrames ofereixen, a més, detalls clars sobre els programes de llançament a distància de CryptoProfile i els sistemes de repartiment d’ingressos.

Segons la proposta de valor de CryptoProfile, els inversors, els ICO, els caçadors de recompenses i els escriptors treballen junts, i tothom se’n beneficia. L’única qualificació és tenir fitxes CP i participar activament en projectes comunitaris.

Com qualsevol llibre blanc respectable, CryptoProfile proporciona un compte detallat de com s’utilitzaran els fons recaptats. El 18,6% dels fons s’utilitzaran com a tarifes de cotització si l’inici només arriba al Soft Cap de 1,2 milions de dòlars. L’equip que proporcioni contingut a la plataforma obtindrà un 14,5% mentre que l’equip de màrqueting rebrà un 14,3%. Les vendes rebran un 10,1%, mentre que altres departaments compartiran l’import restant. També es proporcionen més detalls sobre com s’utilitzaran els fons en cas que CryptoProfile arribi al seu límit dur de 30,46 milions de dòlars.

El vídeo explicatiu CryptoProfile ICO us mostra el funcionament

Perfil d’equip global

L’equip CryptoProfile està format per set membres. Sis d’ells són cofundadors, mentre que el setè actuarà com a director de desenvolupament de negoci global de la startup. No hi ha assessors a l’empresa i CryptoProfile diu que no els necessita, ja que els ICO s’associaran amb CryptoProfile, que estarà format per experts i assessors en diversos nínxols..

  • Ng màxim:com a director general de l’empresa, Max és un dels sis cofundadors del projecte. Té formació en màrqueting corporatiu i gestió de marques. També és educador, un paper que ha exercit des que va aprendre sobre criptomonedes.
  • Alan Lew—CTO i també cofundador. Alan presumeix de tenir un ampli coneixement en desenvolupament web per a petites empreses. El seu principal punt fort és la capacitat de guiar les startups per connectar-se amb els consumidors i situar els seus brans de manera adequada.
  • Jaclyn Lim Subdirector general, cofundador. És una empresària en sèrie que ha dirigit diverses empreses emergents, té una experiència profunda en la coordinació i implementació d’estratègies administratives de manera oportuna. Les seves habilitats de gestió inclouen la gestió de continguts, l’inici de noves relacions amb els clients, la gestió de canalitzacions d’ofertes i el suport comercial per a clients existents i potencials.
  • Charles Ram Vendes & Director de màrqueting, cofundador. Ell era un antic agent de Singapur de ‘Pools as Lottery’ on va estar compromès durant més de 30 anys. També ha estat propietari de ‘Goshcomfort’ durant 23 anys i ha rebut nombrosos premis de Spirit of Enterprise. Com que sempre va tenir coneixements de màrqueting, va assistir a molts cursos en el mateix camp i va començar les inversions en criptografia fa dos anys.

Equip CryptoProfileEquip CryptoProfile

Punts forts

  • Potencial de mercat lucratiu:

El mercat de criptomonedes és una de les indústries de més ràpid creixement a nivell mundial, fins i tot quan el mercat va experimentar un mercat baixista la resta del 2018. Tot i que volàtil, la infància de la tecnologia blockchain ha atret moltes persones a l’espai, amb majúscules de mercat del mercat general de criptomonedes. superant els 150.000 milions de dòlars.

  • Novel model econòmic:

CryptoProfile és un dels pocs projectes al voltant que intenta millorar el mecanisme de llançament aeri exclusiu del mercat de criptomonedes. Garantint que tots els grups d’interès del procés de màrqueting ICO estiguin alineats financerament i a llarg termini, afegeix un fort valor als seus tokens natius, CP.

  • Mecanisme de diligència deguda:

La plataforma CryptoProfile garanteix que només hi hagi projectes creïbles. Els projectes s’avaluaran mitjançant un estricte estàndard que consisteix en la seva viabilitat potencial, mètriques tecnològiques, força de l’equip i utilitat de token. Aquest és un punt positiu, ja que la credibilitat de la plataforma CryptoProfile és tan forta com la credibilitat dels projectes ICO individuals dins de l’ecosistema..

Model de negoci: CP Token

CryptoProfile no té previst obtenir cap benefici obtingut amb la comercialització d’ICO a la seva plataforma. En tot cas, l’empresa retornarà el 100% dels beneficis obtinguts. Per guanyar diners, l’inici de màrqueting ICO aprofitarà el creixement de les fitxes CP.

L’ecosistema CryptoProfile serà alimentat per tokens CP. Ja sigui un ICO nou que vulgui els seus serveis de màrqueting o els inversors de llançament aeri: posseir CP és un requisit a l’ecosistema. Els membres de l’equip, inclosos els empleats, guanyaran una part dels tokens CP. I a mesura que creix l’ecosistema, els poden vendre per obtenir beneficis.

Criptoprofiel Business modalRevisió CryptoProfile ICO & Anàlisi

Tecnologia de suport: llançament de Testnet

CryptoProfile està recolzat per la cadena de blocs Ethereum. Funciona com una aplicació descentralitzada i es basa en contractes intel·ligents i fitxes ERC. Però els projectes no duraran com a dApp. Un cop iniciat el projecte, la companyia canviarà a mainnet. També afegiran servei per comprar tokens CP directament sense confiar en un intercanvi.

Cripto-resistència

La verificació de KYC serà un pas important a l’hora d’unir-se i fer compres a l’ecosistema CryptoProfile. Els inversors que provenen de països com la Xina, on els ICO són ​​legals, tampoc no s’accepten a la plataforma.

Distribució del testimoni

Tant el CryptoProfile El lloc web i el Llibre blanc expliquen amb detall com l’inici té previst distribuir les seves fitxes. El tros més gran es distribuirà a les fases de la campanya ICO de venda privada, prevenda i llavor 2.

A les tres fases, CryptoProfile llançarà el 17,7% de les seves fitxes en cada etapa. L’equip obtindrà un 6,5% mentre que la recompensa rebrà un 10%. L’etapa principal de l’ICO rebrà un 23,5%, mentre que la Llavor 1 obtindrà un 2%. S’estima que el límit màxim de CryptoProfile és de 1.162 milions de dòlars, mentre que el límit dur és de 30 milions de dòlars.

Acceptació de la comunitat

Tot i ser un nou projecte, CryptoProfile ja ha acumulat 1.600 fans a Reddit. A Facebook, el grup té 6.000 fans, mentre que el seu canal Telegram també té un parell de mil usuaris. El seu equip de twitter també és molt actiu, cosa que ha ajudat el projecte a guanyar popularitat ràpidament.

Full de ruta

  • Etapa del projecte

En aquesta etapa, CryptoProfile realitza una campanya de finançament col·lectiu per recaptar fons per al seu proper projecte. Ja han creat un lloc web professional (el seu MVP) i una passarel·la de pagament per als inversors. La següent etapa consisteix a construir una xarxa de proves i, amb sort, llançar el primer llançament aeri el primer trimestre del 2019.

Classificació ICO de criptoprofilClassificació ICO de criptoprofil

Una nota per als inversors

CryptoProfile té un pla de negoci robust i un equip qualificat disposat a portar-lo al següent nivell. L’equip ja ha ajudat desenes d’ICO amb el màrqueting. El seu nou ecosistema és només una addició al que és coneguda per l’empresa.

Amb centenars d’ICO que surten cada mes, hi ha un gran mercat per aprofitar. El repte més gran que enfronta CryptoProfile és aconseguir que aquestes ICO s’associen amb ells i creguin en les seves idees. Un cop fet això, hi ha un gran potencial al projecte CryptoProfile.

Exshell Exchange i MUXE  dóna suport complet i es finança amb CryptoProfile ICO. Els fundadors d’Exshell són l’ex vicepresident general de Huobi, Raymond Shen, i el director general de l’empresa, Hugo Hu.  Aquests 2 combinats proporcionen un poderós suport a ExShell al mercat i la tecnologia. El fundador de MUXE a Real Estate Blockchain Platform és Jaimy de Vries.

Actualment, CryptoProfile està disponible en 5 idiomes i molt aviat hi haurà més idiomes.

Per obtenir més informació, visiteu el lloc web de CP: https://cryptoprofile.io

Connecteu-vos a Facebook: https://www.facebook.com/cryptoprofile

Segueix a Twitter: https://twitter.com/cryptoproglobal

Xateja a Telegram: https://t.me/cryptoprofile

Rep les darreres actualitzacions de Medium: https://medium.com/cryptoprofile

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me