Revisió, classificació i anàlisi completa de CargoCoin ICO

Visió general

CargoCoin és un nou ICO al mercat de criptografia que apunta a un valor de bilions de dòlars en la indústria del transport que implica transport marítim, interior i aeri. Amb la intenció de reduir el frau, reduir els costos, minimitzar els retards, augmentar la confiança, la informació segura i l’arxiu segur, el projecte s’orienta als punts de dolor de la indústria del transport, CargoCoin ICO té com a objectiu “revolucionar el comerç i el transport mundials mitjançant la descentralització”.

CargoCoin (CRGO): logística de blockchaining

Orientant els problemes de la indústria del transport marítim, com ara el retard en el lliurament, la manca de confiança, el cost elevat i el frau, la idea aquí és revolucionar el comerç i el transport. CargoCoin vincula el món físic del comerç, el transport i la logística amb la cadena de blocs. S’eliminen els documents en paper i s’estan substituint els contractes intel·ligents que proporcionaran pagaments de garantia durant tot el procés.

Els dos pilars que donen suport a CargoCoin són la plataforma en línia on diverses parts es connecten i intercanvien informació juntament amb contractes intel·ligents que registren les dades.

L’ecosistema CargoCoin estendrà la seva plataforma d’enviament, plataforma interior, plataforma polivalent de càrrega i plataforma de càrrega aèria a nivell mundial a qualsevol organització o individu amb l’objectiu de crear un mercat global de serveis de transport i comerç recolzats en contractes intel·ligents & mètodes de pagament criptogràfics.

 • Paper blanc

CargoCoin proporciona informació detallada a través del seu llibre blanc explicatiu. Abastant l’abast i les limitacions presents a la indústria del transport que es poden solucionar potencialment mitjançant blockchain, l’equip proporciona una imatge de dades i xifres inhibidores. La vessant tecnològica del projecte també s’explica al llibre blanc, tot i que és relativament concisa.

Pel que fa a la utilització de fons, la companyia proporciona una imatge clara on la meitat del tros cobrirà el màrqueting i les vendes, mentre que el 30% es destina a Recerca i Desenvolupament. El 10% dels fons es destinen a l’administració i la secció legal obté el 3%. El 7% restant és per a cotització en borsa.

L’empresa té el prototip del seu producte a punt perquè els seus inversors puguin veure i entendre la viabilitat i la viabilitat dels projectes.

 • Perfil de l’equip

L’equip de CargoCoin està format per 16 persones, inclosos els fundadors. Cobreix especialistes en enviament, transport, contenidors, finances i legal, juntament amb el desenvolupament de negocis, pr & màrqueting, dissenyadors i desenvolupadors.

Bogomil Alexandrov – Fundador, Bogomil ha treballat com a desenvolupador principal durant més de 20 anys mentre tenia experiència com a desenvolupador i programari de blockchain & especialista financer. També ha estat assessor en diferents projectes relacionats amb la criptografia i com a president i cofundador de fons de risc. Bogomil té una llicenciatura en finances internacionals i un màster en enginyeria de programari informàtic.

Martin Iliev – Fundador, prop de dues dècades d’experiència en logística, transport marítim i comerç internacional, Martin ha completat la seva formació a la Brunel University de Londres en economia i finances empresarials..

Piyush Gupta – Desenvolupador de Blockchain, ajudant docent i intern en recerca a l’Institut d’Informació d’Indraprastha & Technology (IIIT), Piyush és el desenvolupador d’aquest blockchain.

Equip de Cargocoin

 • Model de negoci: Token CRGO (CRGO)

Amb l’objectiu final d’augmentar la demanda i facilitar encara més l’ús de tokens CRGO, les “possibilitats infinites” per afegir valor als usuaris i als participants de la plataforma només es poden utilitzar amb CargoCoins.

Tal com indica l’equip de CargoCoin al seu llibre blanc, “L’ecosistema CargoCoin, els seus serveis i la utilitat Smart B / L proporcionen fonaments sòlids per a transaccions de criptografia instantània descentralitzades mitjançant els tokens CargoCoin. La seguretat Smart B / L és un element que promou activament les transaccions de la plataforma Crypto. La interacció entre els usuaris de la plataforma ofereix una forta demanda de pagaments instantanis i segurs a escala mundial facilitats pels tokens CargoCoin “.

A més, CargoCoin també treballa per proporcionar una solució a una nova necessitat de pagaments instantanis, segurs i instantanis de la indústria del comerç i el transport. Per tant, les fitxes CRGO es poden utilitzar per a pagaments de mercaderies i pagaments de serveis.

A més, les estadístiques oficials de comerç i transport mundials mostren el potencial d’un volum de transaccions de CargoCoin d’aproximadament mil milions de dòlars EUA. I la demanda de contractes intel·ligents i utilitats CargoCoin només augmenta la demanda d’aquest testimoni i, en última instància, el seu valor.

 • Tecnologia de suport: Blockchain basat en Ethereum

CargoCoin utilitza la plataforma ICO, sempre més famosa i utilitzada, Ethereum per al seu projecte. No obstant això, en lloc d’ERC 20, utilitza l’estàndard de token ERC-223 que li permet una gestió més precisa i avançada dels contractes intel·ligents.

Pel que fa als contractes intel·ligents, es basen en la cadena de blocs Ethereum i el codi Solidity que es basa en l’estàndard ERC223. A més, el CargoCoin DApp inclou dues capes principals, és a dir, servidor d’aplicacions frontal i emmagatzematge de bases de dades i el codi de solidesa.

Tanmateix, el problema d’escalabilitat d’Ethereum encara no s’ha resolt i pot presentar un problema com un projecte com CargoCoin que implicarà diversos participants i que una quantitat enorme de dades per emmagatzemar pot presentar un problema en el futur..

CargoCoin

 • Resistència a la venda criptogràfica

Incorporades al Regne Unit, les criptomonedes romanen en gran part desregulades al país, però amb un enfocament positiu.

CargoCoin compleix els requisits de KYC mentre restringeix els residents dels EUA a la venda d’ICO. Mentrestant, el límit d’inversió més baix es notifica a 100 dòlars EUA.

L’empresa també compta amb un gran equip d’assessors amb 20 membres, a saber. Michael E. Bryant, conseller delegat de Blockchain Ventures International; Simon Cocking, editor sènior d’Irish Tech News, editor en cap de CryptoCoinNews; Anthony Abunassar que ha treballat a PricewaterhouseCoopers, Rothschild & Co, com a vicepresident de Goldman Sachs i vicepresident de JPMorgan, entre molts altres.

Distribució del testimoni

Del subministrament total de tokens de 100 milions, el tros més gran, és a dir, el 55% és per a ICO, mentre que el pre-ICO només obté un 10%. El 10% del subministrament de fitxes es destina a recompensa & afiliats i reserveu-los cadascun. El 15% restant correspon a l’equip que es posarà a la seva disposició després de 6 mesos de finalització de l’ICO.

CargoCoin ja té intercanvi de socis, a saber. Bancor, Nauticus, Arousal, Ethen Exchange, TokenJar i H&B entre d’altres. La cartera MyEtherWallet i Bind són els seus socis de cartera.

 • Acceptació de la comunitat

L’equip del projecte és actiu i entusiasta del seu projecte en proporcionar informació de desenvolupament constant als seus inversors. Des de Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube fins a BitcoinTalk, Medium, GitHub, Reddit i Slack, tenen una àmplia presència a les plataformes de xarxes socials.

CargoCoin està a punt d’arribar als 11.500 seguidors a Facebook i als 800 seguidors a YouTube amb només uns 1.300 seguidors a Twitter i més de 66.000 seguidors a Telegram.

 • Full de ruta

Etapa del projecte:

La idea del CargoCoin va començar el tercer trimestre del 2017, després de la qual es va posar en marxa la preparació i el llançament de l’ICO. Després va ser seguit per la fase de desenvolupament.

L’any que ve es veurà la integració de blockchain, el llançament de la plataforma d’enviament global i la plataforma de transport interior juntament amb la comercialització. Els anys següents serà testimoni del desenvolupament i llançament de la plataforma de càrrega aèria i la plataforma de la cadena de subministrament i la promoció de la mateixa.

Obstacles principals:

El problema d’escalabilitat de la cadena de blocs d’Ethereum pot presentar un problema per al projecte en el futur, ja que la xarxa s’amplia i incorpora més clients i, al seu torn, dades.

Una nota per als inversors

Aquest projecte s’orienta a un mercat de bilions de dòlars amb un equip d’experts en el seu camp rellevant. Un equip prou gran, amb un nombre igualment bo d’assessors, avala la idea. Tenir un prototip també il·lumina positivament. A més, l’equip proporciona informació clara sobre la distribució de tokens i el pressupost de fons, a més de tenir una forta presència a les xarxes socials que funciona a favor del projecte. Tot i això, l’equip ha de trobar la solució al problema d’escalabilitat d’Ethereum mentre compleix les seves promeses.

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Llibre blanc: disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip: força i reputació de l’equip
 • Model de negoci: problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: infraestructura Blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: incorporació, distribució de tokens, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat: claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

Classificació CargoCoin

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra revisió ICO mentre seguim un mètode de classificació basat en la criticitat d’un factor concret. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals robustos que valoren els projectes ICO d’una manera totalment imparcial.

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me