Rally ICO Review

Visió general

El mercat de l’Ordinació inicial de monedes (ICO) no només augmenta, sinó que també creix en milers de milions. L’últim ICO atípic que ha fet una entrada al mercat de criptografia és Rally. Amb la idea de transformar el mercat per compartir contingut, Rally és aquí per premiar els usuaris pel que ja fan cada dia i incentivar els anunciants amb un abast ampliat, un cost més baix i una major fidelització. Passem a la nostra Rally ICO Review i coneixem tot el seu valor!

Ral·li: un mercat per compartir contingut per involucrar la vostra comunitat

Rally és un mercat existent que permet als anunciants premiar els usuaris per fer el que ja fan cada dia, és a dir, unir-se a una comunitat o compartir contingut. El contingut es podria compartir a través de qualsevol mitjà, ja sigui de text, correu electrònic, xarxes socials o xat.

“Rally es dedica a atribuir un valor raonable a la compartició de contingut, a tornar a posar el poder a les mans dels individus i a recompensar-los”.

A més, se centren en revitalitzar la potent fórmula tradicional de màrqueting oral, combinant-la amb la tecnologia blockchain de l’edat que ve. Un gran incentiu és no tenir cap límit en el nombre de fitxes que un usuari pot guanyar per unir-se, participar i referir els drets d’autor de la comunitat publicitària..

El temps d’avaluació!!

 • Un clar & llibre blanc concís

Rally proporciona informació clara a través del seu llibre blanc puntual. Amb un contingut senzill i concís i sense argot tècnic, aquest document també s’adreça a un profà.

L’empresa ja disposa d’una plataforma social que els usuaris poden descarregar a App Store i Google Play. A causa del fet que aquest projecte no ven les seves fitxes, sinó que adopta la ruta del llançament aeri per distribuir-les, no hi ha cap requisit d’informació sobre la cartera de fons col·lectius.

 • Perfil d’equip petit però fort

Segons el seu lloc web, l’equip de Rally està format per 9 membres. L’equip està format principalment per assessors juntament amb l’arquitecte Blockchain, els assumptes regulatoris i el executiu de desenvolupament de negocis, a part del president i fundador..

James Cashiola Fundador: el perfil adjunt explica els més de 30 anys d’experiència de Cashiola en disseny i desenvolupament de programari. Graduat a la Universitat del Sud de Califòrnia, ha fundat diverses startups i també ha adquirit patents de programari.    

David Filippone President: amb més de 20 anys d’experiència en mitjans i finances, Filippone ha treballat amb una gran quantitat de grans noms mentre processava un coneixement profund en diverses àrees. M&A, finances, estratègia empresarial i màrqueting en línia.  

Jason SilverArquitecte Blockchain: Jason té experiència de més de 20 anys en el camp de la tecnologia. També ha desenvolupat i venut un mercat tecnològic a Overstock.com mentre liderava la seva plataforma tecnològica per a automoció. Llicenciat en Enginyeria Elèctrica, té patents pendents d’utilitzar blockchain a l’espai de l’automòbil.

 • Model de negoci: RALLY: un testimoni d’actiu

El Rally Token (RALLY) és la moneda d’incentius de la plataforma, el valor del qual es basa tant en el nombre d’usuaris com d’anunciants i en el grau de participació que tenen al mercat..

Els anunciants utilitzen aquestes fitxes com a part de les seves ofertes que es poden adquirir oferint-los béns i serveis.

Per als usuaris, les fitxes es poden obtenir de diverses maneres:

 • Interacció: intercanvi de contingut o interacció en resposta a una oferta d’un anunciant
 • Referència: els usuaris envien enllaços de referència a nous usuaris i / o anunciants perquè s’uneixin a la plataforma
 • Redevències de la comunitat: els usuaris que han derivat altres usuaris a la plataforma reben fitxes sempre que els usuaris referits guanyen fitxes

Quant a com es poden utilitzar aquestes fitxes:

 • Canviar premis, béns o serveis d’anunciants
 • Acumuleu fitxes per augmentar la classificació, les insígnies o els premis al marcador
 • Envieu fitxes a altres usuaris de la plataforma
 • L’usuari canvia a la funció d’anunciant i utilitza fitxes per incentivar altres usuaris
 • Tecnologia de suport: Blockchain basat en Ethereum

Rally utilitza la popular plataforma ICO Ethereum blockchain per construir la seva plataforma. La raó per seguir la ruta blockchain és “aprofitar tot el potencial de l’economia de compartició de contingut i els requisits de transparència, seguretat, incentius i atribució”.

 • Resiliència de la venda criptogràfica

Incorporada a Puerto Rico, l’empresa compta amb 4 assessors amb Sir Kenneth Olisa, sent OBE el més destacat. Actualment és vicepresident de l’Institut de directors i president d’Interswitch (la companyia de pagaments electrònics més gran d’Àfrica) i exdirector de Thomson Reuters i Eurasian Natural Resources Corporation (ENRC).

Distribució del testimoni

El lloc web de la companyia proporciona una imatge clara de la distribució de tokens de Rally que “s’emetran com a incentiu perquè els usuaris s’uneixin, s’autentiquin, remetin usuaris nous i interaccionin amb les ofertes dels anunciants”.

Del subministrament total de 5.000.000.000 de fitxes RALLY, la majoria de les fitxes, és a dir, el 40% es destinaran a recompenses de llançament a l’aeroport, on s’assignaran fitxes a individus per unir-se al Rally i convidar altres persones a unir-se. El 35% es destinarà als anunciants per tal d’incentivar la comunitat de Rally a actuar i ser recompensada.

La reserva d’empreses per al propòsit del desenvolupament empresarial obté el 10 per cent de les fitxes, mentre que el 7 per cent es dirigeix ​​a gestors de comunitats que gestionen canals, seleccionen contingut i suport a la comunitat. Només el 3 per cent s’assigna als assessors que són els tercers que donen suport al llançament del Rally. El 5% restant correspon al Programa Bounty, per concedir als usuaris que promoguin el Rally Airdrop amb la creació i compartició de contingut.

Per motius de seguretat, la plataforma Rally ha escollit blockchain, especialment Ethereum. A més, ha augmentat encara més mitjançant un programa de recompensa d’errors, “que requereix una experiència tècnica important”.

 • Acceptació de la comunitat

L’equip està entusiasmat amb el seu projecte, ja que proporciona informació de desenvolupament als seus inversors. Tot i que l’empresa no figura a la llista de correu electrònic, ofereix un bon abast als seus inversors potencials a través de LinkedIn, Telegram, Facebook, Twitter, Medium i Bitcointalk.

 • Full de ruta

Etapa del projecte:

 • El desenvolupament del projecte va començar uns anys enrere el 2015 amb el desenvolupament de l’aplicació basada en web per a la gamificació de cupons digitals. Els anys següents, es va llançar un motor de compra d’anuncis en línia, el desenvolupament d’un mòdul de comunicacions complet i ara el sistema de punts de concentració s’està fusionant a la cadena de blocs..

Obstacles principals:

 • Un equip petit i limitat segons la informació proporcionada al seu lloc web no té el nombre necessari per gestionar un projecte ambiciós.
 • La companyia no comparteix perspectives futures, de manera que, per obtenir més informació, hauríem de confiar en els anuncis fets en el futur.

Una nota per als inversors

La idea d’incentivar tant l’usuari com l’anunciant oferint múltiples avantatges en forma d’absència de límit d’adquisició del nombre de fitxes, diverses maneres de guanyar-les i utilitzar-les alhora que proporciona un baix cost publicitari i un ampli abast als anunciants. potencials.

Tot i que a l’equip li falten números, Rally ha inclòs la combinació adequada de talent per haver experimentat arquitectes blockchain, assumptes reguladors i assessors. A més, el llançament aeri per distribuir els tokens RALLY és un moviment intel·ligent mentre es té ja una plataforma al seu lloc.

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Llibre blanc: disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip: força i reputació de l’equip
 • Model de negoci: problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: infraestructura Blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: incorporació, distribució de tokens, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat: claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra revisió ICO mentre seguim un mètode de classificació basat en la criticitat d’un factor concret. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Tenim un equip de professionals robustos que valoren els projectes ICO de manera totalment imparcial.

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me