Informe de revisió i anàlisi ICO de Velix.id

Revisió ICO de Velix.ID

Al món tecnològicament avançat actual, la prova d’identitat és extremadament essencial. Tot i això, la nostra manera d’identificar-nos també ha experimentat canvis evolutius, inclosos els nostres noms, número de telèfon, adreça de casa, número de compte bancari, número de targeta de crèdit, noms d’usuari, contrasenyes i molt més. Els governs de tot el món han estat prenent seriosos passos en aquesta direcció, és a dir. Identificació de l’ONU 2020, targeta AADHAAR del govern indi i BankID de Suècia. Aquí és on Velix.ID ve a proporcionar una plataforma per a la verificació de la identitat sense problemes.

El concepte pot no ser una cosa nova, però sens dubte crida l’atenció. Però, és realment la següent gran cosa? Avui ens hem dedicat a fer un Revisió ICO de Velix.ID per provar-ne el potencial i si val la pena!

Dates importants

 • Inici de la venda del testimoni: 17 d’abril de 2018
 • Finalització de la venda del testimoni: 15 de maig de 2018
 • Subministrament màxim: 100.000.000 de VXD
 • Cap dur: 23.800.000 USD
 • Tapa suau: 2.500.000 USD
 • Preu: 1 VXD = 1,00 USD
 • Accepta: ETH, BTC, XRP, LTC

Es cremaran totes les fitxes no venudes.

Velix.ID: una plataforma global proposada per a la verificació de la identitat sense friccions

Amb l’objectiu de dirigir-se a aquest mercat de 200.000 milions de dòlars, Velix planteja la idea d’una plataforma basada en blockchain que permeti la verificació de la identitat sense friccions a tot el món. Els mètodes actuals que s’utilitzen per a la verificació de la identitat comporten enormes pèrdues financeres tant per a particulars com per a empreses, tot i que tenen un llarg temps de processament i, fins i tot, fins i tot compromet la informació personal.

Mitjançant l’ús de contractes intel·ligents, protocol de consens estel·lar (SCP) i proves de coneixement nul, Velix.ID té l’objectiu de descentralitzar el procés per tal de construir un ecosistema descentralitzat, universal i transparent, alhora que sigui eficient i en termes de costos..

Ara, el temps d’avaluació!!!

 • Llibre blanc: per què tantes argots tècnics??

Velix.ID proporciona un llibre blanc bastant detallat que recorre les persones a través de l’escenari, el problema, la seva solució i com volen aconseguir-ho exactament. Dit això, el llibre blanc conté l’argot tècnic fins a una extremitat difícil de desenvolupar la comprensió.

Parlant de l’assignació de fons, el 45% de les vendes es destinaran al desenvolupament de productes, el 25% es destinarà a la col·laboració i el màrqueting, el 20% cobrirà el cost d’operació, la investigació s’assignarà el 5% i el 5% restant. cap a la part legal del projecte.

Un dels punts en què falta el projecte és la no disponibilitat del prototip. El prototip s’havia de llançar el març de 2018.

Tot i que la companyia ja està treballant en el seu prototip i té els codis disponibles al GitHub, el Velix.ID ICO necessita tenir-ho a punt per oferir una solució substancial als seus inversors. Segons el lloc web de la companyia, aviat arribarà a iOS App Store.

 • L’equip: un bon per a ICO, però no per al producte en desenvolupament

Velix ICO – Equip

Un equip d’11 persones, compta amb anys d’experiència de diferents indústries que les fan força dinàmiques.

Manav Singhal – Conseller delegat & Cofundador, amb més de 13 anys d’experiència en emprenedoria i lideratge en diversos camps, Singhal compta amb l’experiència que ha de tenir un alt executiu. També forma part del consell d’administració de la Blockchain Foundation de l’Índia, que mostra la seva participació en el sector de la cadena de blocs.

Balwant Singh – CTO & Cofundador, té més de 10 anys d’experiència en desenvolupament mòbil, plataformes en núvol, aplicacions d’arquitectura sense servidor, construcció de contractes intel·ligents i redacció de DApps. Singh no és nou en el món de la cadena de blocs, ja que mentre treballava actualment al National Australia Bank, treballava a Ripple.

Guangling Yang – Desenvolupador de Blockchain, té una experiència de més de 3 anys en els camps del desenvolupament de solucions de TI, disseny de productes i arquitectura empresarial. Yang és un desenvolupador de pila completa i està especialitzat en el disseny de solucions de seguretat digital.

Els altres membres de l’equip pertanyen a operacions, associacions, màrqueting digital, relacions públiques, inversió i finances, divulgació, KYC / AML i relacions amb inversors.

Tots els membres de l’equip del projecte tenen adjunts els seus enllaços de LinkedIn que proporcionen tota la informació necessària.

Socis: Velix.ID també té alguns socis amb els seus noms, a saber. Fundació Blockchain Índia, Coinsecure, Bitxoxo, Bazista i WandX.

Detalls de l'ICO de VelixDetalls de l’ICO de Velix

 • Model de negoci: un testimoni d’utilitat

El testimoni VXD de Velix.ID és un testimoni d’utilitat que proporcionarà als seus usuaris l’oportunitat d’aprofitar el producte o servei de l’empresa en el futur. En aquest cas, els usuaris podran utilitzar els tokens VXD per verificar i compartir les identitats verificades en un ecosistema. Atès que el subministrament de tokens VXD es limita a 100 milions, igual que qualsevol altre testimoni d’utilitat, és comercialitzable al mercat que creixerà amb la plataforma.

 • Tecnologia de suport

El Velix.ID es basa en la cadena de blocs d’etereum i, per tant, inicialment se’ls assignarà als usuaris tokens VXD estàndard ERC20. Un cop llançada la plataforma, els titulars obtindran el nombre equivalent de tokens VXD que tindran una proporció d’1 VXD = 100.000 VEL, on VEL és la unitat més petita de VXD. Es cremarà tot el testimoni no venut de la venda multitudinària.

 • Resistència a la venda de criptografia

L’empresa no ha compartit explícitament els detalls sobre la seva incorporació, les àrees restringides i els termes i condicions. Tot i que, segons sembla, és Singapur incorporada i restringida també a Singapur.

El projecte compta amb prop de vuit experts en qualitat de consellers que tenen experiència en els seus camps específics, a saber. Tony Simonovsky (assessor de màrqueting, CEO & Fundador d’Insight.to), Michael Fourgeaud (assessor d’inversions, CEO & Fundador de PrimaBlock), Mohit Kalra (assessor estratègic, CEO de Coinsecure), el professor Simon Choi (assessor legal, soci fundador d’Acme Ardent), Julian Smith (assessor de blockchain, CEO de Blockfreight).

 • Distribució del testimoni

El lloc web de l’empresa proporciona una distribució clara de les fitxes. Del subministrament total de 100 milions de fitxes, el 35 per cent, és a dir, es vendran 35 milions en venda privada, prevenda i venda col·lectiva.

L’equip repartirà el 16% d’aquestes fitxes, és a dir, 16 milions de VXD. D’aquests 16 milions, el 25% es destinarà a fundadors que es desbloquejaran al cap de 6 mesos.

L’equip obtindrà el 50% que es desbloquejarà cada 3 mesos i el 25% restant es destinarà als assessors que també es desbloquejaran al cap de 3 mesos. Un gran interrogant aquí és un període tan curt de desbloqueig de fons per als fundadors, l’equip i els assessors de l’empresa, que hauria d’haver passat almenys un any.

El 4% de les fitxes aniran destinades a la comunitat. El 15% es destinarà a la venda de multitud de futurs, cosa que no té gaire sentit, mentre que el 30% restant es reservarà als futurs socis comercials. En total, es bloquejarà el 45% de token, cosa que és estranya, segur.

Pel que fa a la seguretat, l’equip generarà un patró de claus públiques / privades que es farà fàcilment una còpia de seguretat, però que no serà fàcil d’endevinar. També introdueixen el concepte de clau estesa principal, un índex i una clau estesa secundària per a mesures de seguretat.

 • Acceptació de la comunitat

L’empresa està disponible en diversos canals, a saber. Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, GitHub, Reddit, bitcoin talk, mitjà i també a través del correu electrònic. A Telegram, l’empresa compta amb més de 18.000 membres a la seva comunitat. L’equip és força actiu informant el seu públic i els seus inversors sobre l’últim desenvolupament de notícies i anuncis sobre el projecte. L’equip de Velix.ID també ha participat en diversos esdeveniments que treballen al seu favor i parlen de la seva passió a la cadena de blocs.

 • Full de ruta

Etapa del projecte

L’empresa té una versió bastant ampliada del seu full de ruta i actualment es troba en la fase de venda de fitxes prevista per a l’abril de 2018. Tot i això, l’MVP que s’ha de llançar el gener de 2018 fa uns 3 mesos de retard. L’empresa ja hi està treballant i disposa de tots els detalls al GitHub, però realment necessiten treure els mitjons i seguir el camí.

Velix ICO: valoracions

Valoració mitjana: 7,3 / 10

Bandera vermella 

El producte descrit al llibre blanc no està recolzat pel ritme de desenvolupament fins ara. El lloc web encara esmenta aviat les seves principals aplicacions per a mòbils, cosa que deixa clar que ICO hauria tingut molt més sentit després del llançament públic del producte.

Una nota per als inversors

L’empresa ha emprès un bon concepte, és a dir, la verificació d’identitat per abordar. La plataforma descentralitzada pretén ser fàcil d’utilitzar, transparent i versàtil. Però, 

 • Tot i que el seu lloc web és de qualitat i és molt informatiu, el seu llibre blanc està ple d’argots tècnics. El projecte té un gran equip dinàmic i un grup d’assessors.
 • Dit això, al projecte li falta un prototip i això impedeix donar al projecte la validació que necessita. Alguns singlots més en termes d’un gran tros, és a dir, el 45% de fitxes tancades a la reserva i la venda multitudinària futura i la claredat en els detalls de legalitat, afecten encara més el projecte. 

La nostra metodologia de revisió ICO

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Paper blanc – Disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip – La força i la reputació de l’equip
 • Model de negoci – Problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: Infraestructura blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: Incorporació, distribució de fitxes, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat – Claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra revisió ICO mentre seguim un mètode de classificació basat en la criticitat d’un factor concret. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals robustos que valoren els projectes ICO de manera totalment imparcial.

Voleu que el vostre ICO sigui revisat per Coingape? Fes-nos-ho saber

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me