EtherInc ICO Review i anàlisi completa

EtherInc ICO Review & Valoració

Visió general

Avui opteu per la revisió d’un projecte que promet grans reivindicacions amb grans converses, però en original no és res més que del tot superficial. La segona criptomoneda més gran del món, Ethereum, és una plataforma sobre la qual es poden construir aplicacions descentralitzades. Aquest nou ICO està fent que Ethereum hagi entrat a la llum amb la promesa de presentar una versió molt millor i més ràpida.

De debò? Bé, a veure, com ho aconsegueix? Ens endinsem en el nostre EtherInc ICO Review per entendre el bo que és realment!

EtherInc: hi ha cap codi original?

EtherInc és la bifurcació d’Ethereum que es crea amb una protecció contra la reproducció que té totes les capacitats de la cadena de blocs d’Ethereum alhora que la millora de diverses maneres.

Quines són aquestes millores?

Fem una ullada:

L’empresa afirma reduir el temps de bloqueig de 15 a 6 i no creieu que si ha estat tan fàcil d’aconseguir, Ethereum ho hauria fet ell mateix. Pel que sembla, no podien!

En segon lloc, els presumptes 6 no contenen cap prova. En realitat, no hi ha res sobre com l’equip planeja aconseguir-ho.

Ens agradaria molt saber la resposta a “Com”!

A més, les millores es produirien en la transacció de xarxa per segon en 2,5 vegades i en la velocitat de confirmació de la transacció en 2,5 vegades, que són el mateix.

Pel que fa a augmentar la recompensa del miner en 2,5 vegades, això no té cap valor per a la xarxa. L’eliminació de la recompensa del tió desincentiva les petites piscines que augmenten la mineria centralitzada, tot reduint la seguretat.

Implementar el subministrament finit de monedes minables és un toc agradable, però de nou no és una millora.

Citant la manca d’amplada de banda, el preu del GAS més alt i els problemes d’escalabilitat a la cadena de blocs d’Ethereum, el motiu de la cadena de blocs EtherInc, l’equip ni tan sols parla de resoldre aquests problemes..

Ara, el temps d’avaluació!!

 • Un llibre blanc amb farcits

El llibre blanc d’EtherInc ICO consta de farcits. En lloc de parlar del tracte real, tot és a la superfície.

Quan vam fer una ullada al dipòsit de GitHub del projecte, de les 12 addicions, 11 d’elles són la bifurcació de la cadena de blocs, explorador, complement i cartera d’Ethereum.

No hi ha informació sobre el pressupost dels fons de venda de fitxes, que és un altre punt en contra.

 • Equip: manca d’expertesa tècnica

L’equip d’EtherInc està format per vuit persones que inclou desenvolupador, dissenyador gràfic, gerent de màrqueting i responsables de compliment, amb la meitat de l’equip que té experiència en treballar amb grans jugadors del mercat, encara que en quina capacitat, ni idea, mentre que l’altra meitat no té molt per presumir.

Etherinc ICO Review - EincEINC ICO – Equip

Tarun Malik – conseller delegat, Llicenciat a la Melbourne Business School, anteriorment ha treballat amb PwC, SwissRe, Johnson & Johnson i Biogen.

Suryansh Kumar – CTO, Suryansh és un abandonat universitari que ha fundat diversos productes com Piplity, OBTrack i Codepanel.

Cernat Constantin: desenvolupador de Blockchain, Cernat és un desenvolupador de programari que anteriorment ha treballat a Bitron, Biesse Solution i Continental AG.

L’equip està molt enfocat a la comercialització. Ho podeu saber pel fet que la pàgina de GitHub no té col·laboradors, però el grup Telegram té més de 14.000 membres. Per no parlar del fet que els membres de l’equip no tenen molta experiència en el camp de la tecnologia.

EtherInc ICO Review - Detalls EincEINC ICO – Detalls

 • Model de negoci

Les monedes ETI (EtherInc) són el criptocombustible i els facilitadors de la conducció del EtherInc blockchain. Aquestes monedes s’utilitzaran per diversos motius; per començar, caldria que paguessin les comissions de transacció. A més, les monedes ETI s’utilitzaran per desplegar organitzacions elnc, crear propostes elnc, pagar salaris i fer pagaments, votar propostes, executar Dapps i realitzar ICO (DAICO) a la seva cadena de blocs.

 • Tecnologia de suport: EtherInc Blockchain

“EtherInc Blockchain es va crear com una bifurcació d’Ethereum al bloc 5078585”.

EtherInc ICO desenvolupa el seu propi blockchain i ja ha llançat el seu Mainnet i Ropsten (una xarxa de prova) al febrer. Segons l’equip, han llançat prop de 7 nodes a Mainnet i 3 a Ropsten, segons estiguin disponibles al GitHub.

La xarxa blockchain de l’EtherInc té un llenguatge de programació incorporat que significa que qualsevol persona de l’ecosistema pot crear contractes intel·ligents i aplicacions descentralitzades amb els seus propis formats de transacció i funcions de transició.

El projecte proporciona una llista blanca i segueix un requisit de KYC mentre esmenta la zona restringida per ser els EUA.

 • Resistència a la venda criptogràfica

La companyia és una empresa constituïda a Austràlia que, en els darrers temps, ha començat a definir un marc regulador sobre criptomonedes i ICO mentre es limitava als ICO de frau en el camí.

L’equip compta amb vuit assessors de diferents sectors, a saber. Tecnologia, màrqueting i finances i també han treballat amb grans actors de la indústria.

Distribució del testimoni

Del subministrament total de 997.528.142 ETI, es distribuirà un 9,78 per cent, és a dir, 97.528.142 ETI als titulars d’etereum en una proporció d’1: 1 en el moment de la forquilla. Aproximadament el 45 per cent del subministrament total de fitxes es destinarà a la venda de moneda. 100 milions de monedes ETI es destinaran a associacions estratègiques per construir i fomentar l’ecosistema ETI. Aproximadament el 10 per cent de la quota es destina al desenvolupament futur que serà investit durant 5 anys i un altre 10 per cent al fons d’inici que registrarà la seva organització a la plataforma einc.io.

El 15% restant es destinarà a la comunitat elnc a la qual es distribueix més. D’aquestes 150.000.000 de monedes ETI, el tros més gran del 40 per cent de monedes s’assigna al desenvolupament de l’elnc, mentre que el 5 per cent, almenys, anirà a l’assessorament. L’equip elnc obtindria un 25% de quota i la secció de màrqueting del projecte obtindrà un 10%, mentre que el 20% restant es destinarà a reserves.

 • Acceptació de la comunitat

Pel que fa a l’activitat de la comunitat, el projecte està disponible a Twitter amb més de 5 mil seguidors, Bitcointalk, Youtube, Medium, Reddit, GitHub i Mail. Tenen prop de 14.500 membres a Telegram.

EINC ICO: valoracions

Valoració mitjana: 6,6 / 10

 • Full de ruta

Etapa del projecte:

El full de ruta del projecte comença a partir del tercer trimestre del 2017, que inclou eInc Dapp, blockchain, cartera i mineria, que són la bifurcació d’Ethereum. En aquest moment, és una etapa de construcció de la comunitat que comença la venda.

Banderes vermelles:

El projecte no proposa millores substancials vàlides a la bifurcació, fins i tot el fundador del projecte no podria donar una resposta al que EtherIc pot oferir exactament que Ethereum no pot.

La seva resposta,

“La principal diferència entre Ethereum i eInc és que eInc no és només una cadena de blocs per executar aplicacions i contractes intel·ligents, sinó que gestiona organitzacions. eInc és un ecosistema on les organitzacions descentralitzades poden florir “.

Vaja, això és significatiu i explicatiu, en el pitjor dels casos! Què hi ha de diferent que desplegar un contracte intel·ligent en blockchain d’etereum.

Una nota per als inversors: un “No” pla

Una forquilla ethereum sense res de nou com a resultat. Tot el desenvolupament del projecte fins ara ha estat una bifurcació d’Ethereum sense cap addició de l’EtherInc. Un equip sense cap interès tecnològic ni de blockchain específic, en general té un bon màrqueting i empaquetatge.

El llibre blanc no proporciona cap valor, només farcits. Sembla que l’equip aprofita la manca de coneixement de la comunitat sobre Ethereum i presenta tot el que ofereix Ethereum en un nou paquet.

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Paper blanc – Disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip – La força i la reputació de l’equip
 • Model de negoci – Problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: Infraestructura blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: Incorporació, distribució de fitxes, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat – Claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra Revisió ICO mentre es segueix un mètode de classificació que es basa en la criticitat d’un determinat factor. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals sòlids que valoren Projectes ICO de forma totalment imparcial.

Voleu que el vostre ICO sigui revisat per Coingape? Fes-nos-ho saber

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me