Revisió de CoinSwitch: CoinSwitch és segur i legítim el 2021

CoinSwitch és un agregador d’intercanvi de criptomonedes, a diferència de les borses tradicionals que generen la seva pròpia liquiditat, CoinSwitch no realitza el seu propi intercanvi.

En canvi, els creadors de CoinSwitch es van adonar que els comerciants necessiten una manera fàcil de fer-ho troba el millor preu a través de múltiples intercanvis.

La seva plataforma es connecta a múltiples intercanvis de criptomonedes per trobar el millor tipus de canvi per als seus clients i facilitar la conversió de qualsevol testimoni.. Feu clic aquí per veure les tarifes disponibles a CoinSwitch per a més de 300 monedes.

Els lectors de CoinFi reben Bitcoin de 5 dòlars gratuïts quan intercanvien els seus primers xifres de 100 dòlars a través de CoinSwitch. Clica aquí per aprofitar aquesta oferta.

Hi ha diversos avantatges en aquest tipus de plataformes, que aquesta revisió de CoinSwitch tractarà en profunditat:

Obteniu el millor tipus de canvi de CoinSwitch

En primer lloc, atès que CoinSwitch compara automàticament els preus entre diversos intercanvis, poden obtenir el millor tipus de canvi.

És possible que una diferència de preu de l’1 o el 2% no importi molt quan només intercanvieu xifres de 50 dòlars. Tanmateix, com més comercieu, més important és obtenir una bona taxa.

En lloc d’anar a una borsa i obtenir el preu que citen, CoinSwitch encaminarà la vostra comanda a la borsa amb el millor preu. Podeu comprovar-ho preus actuals a CoinSwitch aquí.

No cal registrar-se

En segon lloc, CoinSwitch no requereix que els usuaris es registrin abans d’utilitzar el seu servei, tot i que registrar un compte us donarà accés a una gamma més àmplia d’intercanvis i a un millor preu.

Això fa que CoinSwitch sigui una de les maneres més ràpides d’intercanviar criptografia. Això és especialment cert, ja que alguns dels intercanvis més grans requereixen KYC i, de vegades, completar aquesta verificació pot trigar diversos dies.

Visiteu aquí per operar criptogràfics sense cap tipus de KYC.

Una breu història

CoinSwitch es va fundar el 2017 i segons CrunchBase tenen entre 10 i 50 empleats.

L’agregador d’intercanvi de criptomonedes és amb seu a Bangalore, Índia, i atén principalment a una clientela asiàtica.

Hi ha menys regulacions de criptomonedes a Àsia, cosa que el converteix en un bon entorn de mercat en comparació amb alguns països occidentals com el Regne Unit i els Estats Units, que són més estrictes en el comerç de criptografia..

Pros

  • CoinSwitch ofereix un nombre sorprenent de parells de negociació a la seva plataforma, tenen més de 400 monedes disponibles per al comerç.
  • Sense registre significa que és fàcil executar un comerç ràpid. No cal registrar-se ni realitzar cap procés de verificació de KYC.
  • Un disseny intuïtiu fa que CoinSwitch sigui molt fàcil d’utilitzar, fins i tot per als nous comerciants de criptomonedes.
  • CoinSwitch admet la compra de targetes de crèdit.
  • Hi ha un programa de referència potencialment lucratiu que facilita l’obtenció d’un bo pagat a Bitcoin.

Contres

  • CoinSwitch no està disponible a certs països, sobretot als Estats Units.
  • CoinSwitch és principalment un intercanvi de criptografia a criptografia i no és possible dipositar fiat mitjançant una transferència bancària o una transferència bancària.
  • De vegades, les comissions poden ser més altes que les primeres cotitzades, ja que CoinSwitch requereix que els comerciants paguin la taxa de canvi i de xarxa per cada transacció. Aquest és un model diferent d’un canvi com Changelly, on tots els costos ja estan inclosos en el pressupost de la comissió de negociació d’una transacció.

Si CoinSwitch us sembla un bon ajust, si és així visiteu a través d’aquest enllaç, Els lectors de CoinFi obtindran una bonificació de 5 dòlars en Bitcoin quan canviïn el seu primer xifrat en valor de 100 dòlars EUA.

Com funciona CoinSwitch

Primer, un comerciant va a CoinSwitch i li diu a la plataforma quin comerç volen executar, per exemple. canvieu Bitcoin per Ethereum, i després li diuen a CoinSwitch quant volen canviar, p. ex. 0,25 Bitcoin.

Un cop el comerciant hagi introduït aquesta informació, CoinSwitch proporcionarà al comerciant una llista d’intercanvis per executar l’operació el.

Fixeu-vos en què aquest model és diferent que altres plataformes com Changelly. Quan un comerciant utilitza Changelly, la plataforma selecciona automàticament el canvi amb la millor taxa i hi realitza el comerç.

CoinSwitch mostra als usuaris els tipus de canvi de tots els intercanvis i permet a l’usuari triar quin intercanvi vol utilitzar.

Un cop un comerciant seleccioni l’intercanvi que vol utilitzar, CoinSwitch proporcionarà una adreça de dipòsit. El comerciant ha d’enviar les seves monedes a aquesta adreça. També hauran de proporcionar una altra adreça on vulguin enviar les monedes canviades.

Com ja s’ha esmentat, l’execució d’una operació no requereix que el comerciant creï un compte ni faci una verificació KYC.

Comerç a través de CoinSwitch aquí per obtenir un valor de 5 $ de BTC gratuït.

Plataforma de pagament

Una característica de CoinSwitch que és molt única i que els distingeix d’altres intercanvis de criptografia és que permeten a les persones o empreses acceptar criptomonedes i, a continuació, rebre pagaments per qualsevol altra criptografia.

Per exemple, com que CoinSwitch accepta més de 400 monedes, fan possible que algú pagui una factura en qualsevol d’aquestes monedes..

Un cop pagada la factura i CoinSwitch rebi la moneda, la canviaran per qualsevol altra criptografia i la enviaran directament a l’empresa o a la persona que estigui pagant..

Aquesta és una característica especialment bona per a algú que estigui disposat a acceptar la criptografia com a pagament, però només una moneda determinada, diguem Bitcoin. D’aquesta manera, CoinSwitch fa tota la feina d’intercanviar les monedes facilitant el procés d’acceptació de criptografia. Esperem que més intercanvis prenguin nota i comencin a oferir un servei de transaccions com aquest.

CoinSwitch també té va crear una calculadora cosa que permet a la gent veure quant pot estalviar acceptant mètodes de pagament criptogràfics o més tradicionals.

Comerç a través de CoinSwitch aquí per obtenir un valor de 5 $ de BTC gratuït.

Restriccions de país

Com gairebé qualsevol altre intercanvi, CoinSwitch imposa restriccions a qui pot utilitzar la seva plataforma. Els ciutadans dels països següents no poden utilitzar CoinSwitch.

Cuba, Iran, Corea del Nord, Crimea, Sudan, Síria, Afganistan, Pakistan i els Estats Units d’Amèrica (inclosos tots els territoris dels Estats Units com Puerto Rico, Samoa Americana, Guam, Illa Mariannes del Nord i les Illes Verges dels EUA St. Croix, St. Joan i Sant Tomàs).

De vegades, els comerciants de criptomonedes de països restringits utilitzen una VPN per accedir a un intercanvi com CoinSwitch. Això pot funcionar, però també és arriscat. Si l’intercanvi descobreix que un comerciant accedeix a la plataforma des d’un país bloquejat mitjançant una VPN, pot congelar tots els seus fons i és possible que el comerciant no pugui recuperar la seva criptografia.

Comprar Crypto amb targeta de crèdit

CoinSwitch facilita la compra de criptografia amb una targeta de dèbit o crèdit.

De fet, a diferència d’alguns altres intercanvis que només permeten als comerciants comprar Ethereum o Bitcoin amb una targeta de crèdit, CoinSwitch és una plataforma que permet als seus usuaris comprar més de 100 criptomonedes diferents amb una targeta. Admeten compres denominades en USD, JPY, RUB i EUR.

Molta gent es pregunta com comprar a CoinSwitch i ho revisarem ara. Val a dir que l’import mínim de la transacció és de 50 $ i l’import màxim de 10.000 $. També hi ha un límit mensual de 50.000 dòlars.

CoinSwitch no autoritza la compra en si. En lloc d’això, s’encarrega Simplex, una empresa de pagaments europea. Es tracta d’una configuració bastant habitual i molts altres intercanvis que permeten als usuaris comprar criptografia amb targeta de crèdit també utilitzen Simplex.

Després de seleccionar quina criptomoneda vol comprar i quant vol comprar, un comerciant haurà de passar per un procediment KYC.

Això es fa per garantir que algú no intenti comprar criptografia amb una targeta de crèdit robada. A diferència de KYC en una plataforma tradicional, però, CoinSwitch afirma que el procés de verificació només triga un parell de minuts. Un cop verificada la identificació de l’usuari, es carregarà la seva targeta de crèdit i les monedes s’enviaran a l’adreça de la cartera del comerciant.

Depenent de la criptografia que adquireixi un comerciant (XRP és ràpid, Bitcoin és lent), CoinSwitch afirma que el procés de compra pot trigar entre deu i trenta minuts..

El tipus de canvi de CoinSwitch

Els tipus de canvi de CoinSwitch poden variar en funció del lloc on el comerciant decideixi canviar monedes. Les comissions de CoinSwitch poden estar entre el 0% i el 0,49% del valor comercial total.

Aquesta taxa no explica tota la història. A més de les comissions de la xarxa CoinSwitch, també pot haver-hi una comissió cobrada per la pròpia central i també una comissió de xarxa (miner)..

A causa d’això, CoinSwitch té un esquema de preus més opac que altres plataformes comercials de criptomonedes com Changelly. Encès Changelly la tarifa s’explica i es coneix més clarament per avançat.

Visiteu CoinSwitch aquí per esbrinar la taxa actual de la moneda que voleu canviar.

Mida màxima del comerç

A més de demanar una revisió sobre les millors tarifes i tarifes de xarxa, alguns comerciants volen saber si hi ha una mida comercial màxima a CoinSwitch?

La resposta és que no hi ha límit per a les operacions de criptografia. Els usuaris poden negociar tant com vulguin, sempre que hi hagi prou liquiditat a la borsa. CoinSwitch adverteix, però, sobre comerços petits. Aconsellen als comerciants que s’assegurin que la mida del comerç serà suficient per cobrir totes les comissions de blockchain.

Normalment, això no és un problema, però, de vegades, les tarifes de bloqueig poden ser elevades.

Per exemple, durant la cursa de curs 2017 de Bitcoin les comissions per blocs van superar els 50 dòlars. Per tant, quan es negocia criptomonedes, el comerciant sempre ha de tenir en compte les comissions de bloc abans de crear una transacció.

És legit de CoinSwitch?

Com que és un intercanvi relativament nou, molta gent vol saber: és segur CoinSwitch?

La resposta és un sí rotund. CoinSwitch és segur i legítim i és un dels intercanvis líders de l’ecosistema de criptomonedes.

El que fa que CoinSwitch sigui tan segur és que són un canvi sense custòdia. A diferència d’altres intercanvis centralitzats com Binance o Coinbase Pro, CoinSwitch no custodia els fons dels usuaris. No tenen una adreça de cartera ni emmagatzemen criptografia a la seva plataforma.

Per això, un hacker no pot robar res. Una plataforma com Coinbase té criptografia per valor de milers de milions de dòlars i aquest és un objectiu real, mentre que no hi ha cap incentiu fort per anar després d’un intercanvi com CoinSwitch.

L’empresa també es pren seriosament la seguretat i s’esforça per adoptar les últimes pràctiques de seguretat. Dit això, hi ha alguna cosa que els comerciants han de preocupar-se més que un hack.

Operacions incorrectes i atenció al client

CoinSwitch adverteix clarament que en una transacció en què un usuari envia fons a una adreça incorrecta no es poden recuperar mai.

Per exemple, si un comerciant envia Bitcoin per error a una adreça de Bitcoin Cash, els fons es perden per sempre. Això és oposat a altres intercanvis que de vegades poden recuperar fons.

Per això, CoinSwitch aconsella als seus usuaris que tinguin molta precaució a on envien els seus fons quan facin la seva negociació.

Per a la resta de problemes, CoinSwitch té una excel·lent assistència al client. Publica la seva adreça de correu electrònic – [protegit per correu electrònic] – directament al seu lloc web i animen els usuaris a contactar-hi. CoinSwitch afirma que respon a la majoria de correus electrònics en un termini de 15 minuts.

El programa de referència CoinSwitch

Una de les característiques que diferencia CoinSwitch d’altres intercanvis de criptomonedes és que tenen un programa de referència. El programa es paga amb Bitcoin, cosa que fa que sigui molt fàcil d’aprofitar.

Primer, un comerciant ha d’introduir la seva adreça de Bitcoin i, després, CoinSwitch els proporcionarà un enllaç de referència. Per a totes les persones que facin clic a l’enllaç i després realitzin una transacció per valor de com a mínim 100 dòlars, el referent guanyarà 5 dòlars. A més, l’amic també guanyarà 5 dòlars, cosa que suposa un bon negoci per a tots els implicats.

Fins i tot després dels 5 dòlars inicials, l’orientador continuarà rebent un percentatge d’ingressos del 25% mentre l’altra persona continuï utilitzant CoinSwitch.

Una advertència és que el pagament mínim del programa de referència és de 0,005 BTC, igual a uns 40 dòlars a la publicació.

De fet, si és així inscriviu-vos a CoinSwitch a través d’aquest enllaç aquí, guanyareu 5 dòlars gratuïts si canvieu com a mínim 100 dòlars, cosa que us beneficiarà del nostre bo de referència.

Comerç a CoinSwitch

En aquesta revisió de CoinSwitch, hem tractat tots els conceptes bàsics del comerç de criptomonedes a CoinSwitch. Això inclou com funciona CoinSwitch i què els fa diferents dels altres intercanvis de criptomonedes.

El més important, CoinSwitch no requereix que els usuaris creïn un compte per utilitzar el seu servei. Això els converteix en una excel·lent opció per al comerç instantani, ja que la creació d’un compte nou pot suposar molt de temps.

És important recordar que cap intercanvi únic per criptomonedes tindrà la millor taxa el 100% del temps.

Per això és important fer la volta. Changelly i ShapeShift ofereixen un servei similar a CoinSwitch i és possible que els comerciants vulguin comprovar els tres per assegurar-se que reben el millor pressupost.

Recordeu, el comerç de criptomonedes sempre és arriscat, ja que la tecnologia és nova i tantes coses poden sortir malament. No obstant això, CoinSwitch és una forma segura de negociar i té una excel·lent trajectòria d’atenció al client.

Sens dubte, això els converteix en un bon intercanvi per treballar, ja que sembla que es prenen seriosament totes les transaccions i valoren els seus clients.

No ho oblideu, si feu el primer comerç a CoinSwitch a través d’aquest enllaç, guanyareu una bonificació de 5 dòlars després d’intercanviar criptografia per valor de 100 dòlars.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me