Coin24: Comerç i intercanvi de més de 50 criptomonedes a l’instant sense registre en intercanvis criptogràfics

Intercanvieu més de 50 parells de criptomonedes sense problemes, sense cost i sense llargs processos de registre en una plataforma d’intercanvi de criptografia instantània.

Durant els darrers mesos, el camp de les criptomonedes ha vist augmentar els nous inversors en aquest camp, tant institucionals com minoristes, a mesura que ens dirigim a la tercera reducció a la meitat de Bitcoin. A mesura que el camp creix, els intercanvis centralitzats augmenten les mesures de compliment i Know-Your-Customer detalla les plataformes que espanten alguns dels usuaris que necessiten negociar de forma anònima.

A més, alguns clients només necessiten fer intercanvis de criptografia ràpids sense la necessitat de passar pel cansat procés de registre en intercanvis centralitzats. Aplicació Coin24 és un intercanvi de criptografia que ofereix a aquests usuaris una plataforma per operar de forma “anònima”, de manera instantània i segura sense renunciar a una adreça de correu electrònic ni crear un compte a través dels múltiples intercanvis de criptografia centralitzats com Binance, OKEx, Bitfinex i Kraken.

El dilema d’intercanvi centralitzat

Durant els darrers anys, el mercat de criptografia s’ha centrat en gran mesura com a actiu de diferenciació en les carteres d’inversors. En el llançament de Bitcoin fa una dècada, el propòsit de la criptografia es va establir per donar als usuaris llibertat sobre els seus actius sobre autoritats o institucions centralitzades. No obstant això, això ha canviat recentment ja que els intercanvis centralitzats se centren en el compliment normatiu que supera el propòsit de les criptomonedes.

No obstant això, Coin24 permet l’intercanvi ràpid i instantani d’aquestes criptomonedes oferint comoditat i facilitat d’ús a l’usuari. Els usuaris volen que aquestes funcions ràpides i instantànies s’ofereixin a les borses però sense la responsabilitat de cedir les seves dades a l’intercanvi centralitzat. Aquí és on entra l’aplicació Coin 24: per resoldre el dilema d’intercanvi centralitzat.

Com s’ha esmentat anteriorment, Coin 24 permetrà als usuaris gaudir d’ambdues parts del comerç en un intercanvi segur, privat i sense custòdia. No obstant això, la plataforma té com a objectiu permetre que més de 50 parells de criptografia puguin operar a la plataforma.

A les seccions següents ens centrarem en la visió general de l’aplicació Coin24, els diferents tipus de parells de criptografia que s’han d’intercanviar, els intercanvis admesos, q i la forma d’utilitzar la plataforma d’intercanvi de criptografia instantània..

Introducció a l’aplicació Coin24

Què és l’aplicació Coin24?

Coin24 és una plataforma d’intercanvi de criptomonedes instantània que agrupa els preus de les principals borses, proporciona els millors preus comercials i connecta els comerciants per canviar aquestes criptomonedes sense problemes. El lloc també us permet comparar les tarifes d’altres borses per obtenir el millor preu i fer un seguiment de com s’executa la vostra comanda en temps real. Fins ara té més de 45.000 parells de criptografia a la seva plataforma.

Monedes compatibles amb l’intercanvi?

La plataforma swap negocia més de 50 criptomonedes a la plataforma, incloses les criptografies de majúscules com Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) i Binance Coin (BNB); monedes de capital mitjà, incloses Monero (XMR), Chainlink (LINK), Dash (DASH) i Tron (TRX); i fins i tot monedes de capital més petites com Ziliqa (ZIL), Polymath (POLY), Qtum (QTUM).

A la borsa també s’ofereixen monedes estables, incloses Tether (USDT), USD Coin (USDC) i True USD (TUSD)..


Intercanvis compatibles amb Coin24

La plataforma admet qualsevol cartera d’intercanvis comercialitzant qualsevol de les més de 50 criptomonedes acceptades a la plataforma.

Com s’utilitza l’aplicació Coin 24

Un cop hàgiu obert el compte a Coin 24, aquests són els passos podeu seguir per fer swap de criptomonedes de la plataforma:

 1. Seleccioneu el parell de criptografia que vulgueu canviar, p. Parell Bitcoin i Litecoin (BTC / LTC).
 2. Introduïu la quantitat de BTC o LTC que vulgueu canviar;
 3. Comproveu el tipus de canvi a les pestanyes proporcionades (mostrades més amunt) i, si esteu satisfet, introduïu l’adreça de la cartera de recepció a la pestanya proporcionada. Aquesta és l’adreça on s’acreditarà el BTC.
 4. L’intercanvi també ofereix una adreça de cartera de recuperació on s’enviaran les monedes si fallen a la primera adreça. Introduïu l’adreça de reembossament per recuperar el vostre LTC. Recordeu que l’enviament de monedes a adreces de cartera incorrectes no es reemborsarà.
 5. Confirmeu les adreces.
 6. Feu clic a “Inicia la transacció”;
 7. Coin24 generarà una adreça de dipòsit ETH i un codi QR. Feu clic a Inicia la transacció.
 8. Envieu el vostre LTC des de la vostra cartera;
 9. Espereu que la transferència sigui completa. Senzill!

Per què l’aplicació Coin24?

 • Fàcil d’usar

Creeu fàcilment el vostre compte i trieu la criptografia preferida que vulgueu canviar, ingressar, introduir la vostra adreça de recepció (assegureu-vos de contrarestar) i enviar els vostres fons a l’instant.

 • Interfície d’usuari senzilla

L’intercanvi de monedes 24 ofereix una interfície molt simplificada per a qualsevol persona, ja sigui un expert en criptografia o un nou inversor en el camp. La plataforma elimina la complexa interfície d’usuari de negociació que s’utilitza a la majoria d’intercanvis que ofereix una plataforma simplificada amb un clic per canviar la criptografia.

 • Comissions de negociació baixes

Coin 24 també cobra comissions relativament baixes a l’intercanvi criptogràfic aplicant una taxa del 0% al 0,49% per cada operació realitzada a la plataforma. La taxa canvia en funció del tipus d’intercanvi criptogràfic i de les comissions cobrades pels respectius borses centralitzades del swap.

 • Ràpid i segur

L’intercanvi sense custòdia garanteix que no emmagatzemi cap dels fons dels usuaris evitant una gran pèrdua de fons si es pirata. Això també garanteix que l’intercanvi es completi ràpidament a la plataforma.

 • Atenció al client les 24 hores

L’equip de Coin24 també garanteix que les preguntes i els problemes de la plataforma es resolguin ràpidament amb un equip d’assistència les 24 hores. L’equip proporciona suport ràpid i precís per a tots els intercanvis i transaccions de criptomonedes admeses.

Programa d’afiliats Coin24

L’intercanvi també ofereix als usuaris un programa d’afiliació per a usuaris addicionals convidats a la plataforma. La plataforma ofereix el 100% de la comissió total als usuaris. Els pagaments es fan diàriament de 15:00 a 20:00 (UTC + 11:00).

Preguntes més freqüents (FAQs)

 1. Es poden canviar les tarifes durant la transacció?

A diferència dels diners ordinaris, els preus de les criptomonedes són molt volàtils, de manera que la taxa pot fluctuar. Pot passar que el tipus de canvi altcoin que veieu abans de la transacció sigui diferent (alt o baix) un cop finalitzada la transacció.

 1. Té Coin24 una quantitat màxima per canviar?

No. L’intercanvi permet canviar qualsevol import, però els usuaris hauran de cobrir primer el cost de la transacció, de manera que si l’import és massa petit, és possible que no es completi. A més, alguns intercanvis ofereixen restriccions sobre l’import que podeu retirar. Aquest no és un problema de Coin24, sinó dels intercanvis específics.

 1. Què és Blockchen?

Blockchen de Coin24 és un explorador de blockchain de Bitcoin que permet als usuaris buscar qualsevol transacció i cartera a Bitcoin.

Poseu-vos en contacte amb Coin 24

Per obtenir més informació sobre l’aplicació Coin24 i sobre com podeu obtenir els màxims beneficis del programa d’afiliació, podeu contactar-hi [protegit per correu electrònic] o bé truqueu-los al +82 070-4647-3033. També podeu arribar-hi a les xarxes socials Facebook i Twitter.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map