Revisió Bitmix.Biz: una eina eficaç per anonimitzar els pagaments de Bitcoin

Bitcoin pot ser una forma segura i ràpida de transaccionar, però no garanteix l’anonimat complet. Un pirata informàtic altament motivat pot rastrejar fàcilment els vostres registres. 

Però gràcies a BitMix, una plataforma que anonimitza els pagaments amb criptografia, podeu enviar cripto sense estrès sabent que tots els vostres pagaments són completament segurs. És una eina eficaç que funciona combinant cada transacció amb altres transaccions. Normalment, el procés de mescla dura només un parell de minuts.

Les monedes finals que rep l’usuari són completament noves i no es poden localitzar. BitMix.biz és un mesclador de bitcoins de confiança que us ajudarà a proporcionar a les vostres transaccions de Bitcoin la seguretat i l’anonimat que esteu buscant. 

Per què necessiteu BitMix.Biz?

Fa uns anys, el bitcoin va guanyar una immensa popularitat a causa del seu aclamat anonimat, un factor que va atreure a multitud d’usuaris. No obstant això, el bombo es va refredar quan els usuaris van aprendre els coneixements i les conseqüències de Bitcoin i com es realitzen les transaccions. En termes senzills, l’anonimat de Bitcoin és només un mite. Qualsevol persona pot accedir al llibre major públic i rastrejar qualsevol transacció que desitgi. 

BitMix.Biz proporciona a la vostra moneda l’anonimat complet que esteu buscant. Per començar, una vegada que dipositeu els vostres bitcoins a la plataforma, BitMix.Biz funciona triturant la transacció en parts petites que després es transfereixen a diverses direccions. Posteriorment, la plataforma retornarà les monedes en la mateixa quantitat que es va dipositar, però com a monedes completament noves que no es poden localitzar. Aquí teniu algunes valuoses especificacions que BitMix.Biz us ofereix.

  • Complet anonimat
  • Suport per a múltiples criptomonedes
  • Una plataforma en diversos idiomes
  • Transferència instantània
  • Possibilitat d’establir tarifes personalitzades
  • Carta de garantia
  • Suport d’opció aleatòria

Complet anonimat 

L’essència de l’ús d’un mesclador de Bitcoin consisteix a guanyar privadesa i anonimat per a la vostra moneda que barricada els diners dels pirates informàtics i altres formes de vigilància que poden exposar la vostra moneda a persones no autoritzades. La plataforma no sol·licita credencials personals com ara les adreces i els noms dels usuaris mentre realitza transaccions.

Curiosament, BitMix.Biz no manté cap registre ni quadern de registre dels seus usuaris, cosa que significa que la plataforma no conté cap detall dels visitants. A més, la tassa Bitcoin emmagatzema qualsevol informació de la transacció durant un màxim de 72 hores o immediatament a petició de l’usuari.

S’admeten criptomonedes

Si ho pregunteu, molts titulars de criptogràfics saben que els serveis de mescla només es limiten a Bitcoins. Bé, BitMix.Biz ha inclòs diversos altres cryptos com Dash i Litecoin. Segons fonts pròpies, hi ha plans per incloure més monedes que garanteixin la capacitat de tots els titulars de criptografia.

Plataforma en diversos idiomes

Es pot accedir a BitMix des de gairebé totes les parts del món. A més de l’accessibilitat a tot el món, la plataforma també admet diversos idiomes principals com anglès, alemany, xinès, holandès, coreà, portuguès, rus, indonesi, polonès i hindi. 

Transferència instantània

Perquè els recursos digitals d’un usuari es transfereixin a les seves respectives adreces, un missatge de confirmació ràpida és l’única informació que cal enviar i les seves monedes es transferiran a la seva adreça de manera instantània. Tingueu en compte que BitMix guarda monedes fàcilment barrejades a la seva reserva. 

Per tant, un cop feu clic al missatge de confirmació, rebreu les vostres monedes a l’instant, amb l’import total i, per descomptat, amb un anonimat complet.

Carta de garantia

BitMix fa el negoci de fer cripto-transaccions completament anònimes i molt segures. Tenint en compte que tots els titulars d’actius digitals no poden tenir coneixements tècnics, com sabrien que les seves transaccions realment prenen la direcció correcta?

Bé, BitMix ja ha descobert una solució. Quan envieu les vostres monedes a la plataforma, rebreu immediatament una adreça o simplement una ubicació on s’enviaran els vostres bitcoins. El servidor de la plataforma signa digitalment la confirmació com a marca d’autenticitat.

S’estableix una tarifa personalitzada

Us heu preguntat mai com els atacants superen la complexa seguretat configurada pels titulars de la cartera i roben actius digitals? Bé, potser cal que us hi fixeu. Utilitzant el llibre major que manté totes les transaccions de criptomoneda, els atacants poden utilitzar analitzadors per conèixer l’equilibri d’un propietari de criptografia. 

Podeu apostar que, un cop algú tingui aquest tipus d’informació, robar-vos només és qüestió de temps. Però gràcies a BitMix.Biz, podeu establir la tarifa personalitzada que normalment oscil·la entre el 0,4% i el 4%. Això fa que la transacció sigui bastant difícil de rastrejar.

La plataforma admet opcions aleatòries

L’opció aleatòria és només una capa de seguretat addicional que la plataforma ha integrat per garantir que l’accés a les transaccions dels usuaris sigui complet. La funcionalitat permet als usuaris rebre 2 o més transaccions per a cada adreça de sortida.

Aquesta característica dificulta que qualsevol persona que intenti analitzar la cadena de blocs pugui rastrejar aquesta transacció. Perquè aquesta funcionalitat funcioni, haureu d’aconseguir els pagaments mínims a la vostra adreça, tal com s’indica a continuació;

  • Bitcoin- 0.1BTC
  • Dash- 1.0 DASH
  • Litecoin- 1.0 LTC

Codi per bloquejar monedes anteriors.

La plataforma pren seguretat i anonimat de les transaccions amb tanta serietat que han inicialitzat un codi que els clients reben després de cada transacció completa. Aquest codi garanteix que BitMix no assigni la mateixa quantitat de monedes en les transaccions posteriors. Això garanteix que qualsevol atacant que intenti analitzar la cadena de blocs mai no aconsegueixi rastrejar la destinació d’aquestes transaccions.

Com us beneficia el programa de socis BitMix?

BitMix té una emocionant programa de socis que està dissenyat exclusivament per premiar els seus clients fidels. Com sona cobrar per cada transacció realitzada per tots els usuaris convidats? 

Tot el que heu de fer és compartir el vostre enllaç de referència a totes les vostres connexions, ja sigui a les plataformes de xarxes socials o als companys. Per cada barreja de BTC que realitzin a través de la plataforma, se us paga. Ara imagineu quant podeu guanyar si 100 de les vostres connexions transaccionen a través de la plataforma. Heu de provar-ho, el programa és una autèntica captura.

Conclusió

Tot i que el motiu inicial de la creació de criptomonedes va ser eludir les barreres monetàries imposades pel govern o els bancs centrals, us heu d’haver adonat que s’ha demostrat que és una tasca més difícil del que s’imaginava.. 

Tot i això, amb els serveis de Bitcoin que ofereixen plataformes com BitMix, és possible assolir el propòsit original de bitcoin basat en l’anonimat i la seguretat totals. Aquests serveis animaran l’economia mundial a augmentar més ràpidament del que qualsevol moneda fiduciària podria aconseguir en dècades. Per saber-ne més, podeu consultar el document Preguntes freqüents

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me