Trezor Wallet Review | Funcions, seguretat, avantatges i inconvenients

Trezor Wallet Review

Avui revisarem Trezor Wallet One i les funcions que ofereix aquesta cartera de maquinari.

Trezor Wallet Review: Visió general

Trezor és la primera cartera de maquinari de criptografia que es va crear. La cartera va ser llançada el 2014 per Satoshi Labs, una empresa amb seu a Txèquia que ha produït moltes innovacions en termes de productes criptogràfics..

Satoshi Labs també va establir un grup de mineria de bitcoins anomenat Slush, després del sobrenom del CEO, així com Mapa de monedes, un mapa digitalitzat que mostra quins llocs accepten pagaments amb Bitcoin.

Els dos models de carteres de la companyia, Trezor One i Trezor Model T, són peces de maquinari compactes que admeten una àmplia varietat de criptografies, mantenint-les segures fora de línia.

A la revisió de Trezor d’avui, analitzarem les característiques del model One o T-One Model, conegudes per molts altres.

Monedes i països disponibles admesos

Trezor One permet als usuaris emmagatzemar més de 1000 monedes i gairebé totes les fitxes ERC-20, inclosos Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, ZCash i moltes altres. EOS, Ripple, Cardano i Monero no són compatibles amb el model One, però estan disponibles per a Trezor El model T. NEO no és compatible amb els dos models.

Trezor One el poden comprar persones de tots els països, sempre que adquireixin la cartera al lloc oficial de Trezor o a venedors externs aprovats. Podeu consultar la llista de revenedors aprovats al seu lloc web.

Compatibilitats de cartera de Trezor

La cartera es pot utilitzar amb Windows, Mac OS, Linux, Android, iOS, així com mitjançant extensions de navegador Chrome i Firefox. La interfície de cartera de Trezor es pot descarregar per a ordinadors i dispositius mòbils a wallet.trezor.io.

Interfície d’usuari i experiència

La interfície s’ha actualitzat diverses vegades per fer la cartera el més fàcil d’utilitzar possible. El disseny és net i brillant, cosa que permet als usuaris trobar i gestionar fàcilment els seus cryptos.

El seu exterior té un disseny petit i compacte, amb Trezor de la mida d’una clau de cotxe, que es pot connectar al PC mitjançant un cable USB..

La carcassa és de color blanc, negre o metàl·lic, i la darrera és més cara, ja que no està feta de plàstic com els dos primers, sinó d’alumini anoditzat. El dispositiu té una pantalla OLED brillant de 128 × 64 píxels, que pot incloure fins a sis línies de text i mostrar tots els detalls necessaris per verificar una transacció. També hi ha dos botons que us ajuden a navegar per la interfície de la cartera.

Com obtenir la cartera Trezor

 1. Aneu a trezor.io/start al navegador web i seleccioneu Trezor One;
 2. Instal·leu Trezor Bridge al vostre PC .;
 3. Actualitzeu la pàgina;
 4. Després de tornar a carregar-la, connecteu el dispositiu al PC mitjançant el cable USB que rebeu del paquet.
 5. Feu clic a “Instal·la el microprogramari”.
 6. Després de la instal·lació, el dispositiu es reiniciarà i començarà la inicialització. Desconnecteu i torneu a endollar el dispositiu i actualitzeu el lloc;
 7. Feu clic a “Crea nou” a la pàgina de benvinguda per crear una cartera nova;
 8. Feu clic a “Crea una còpia de seguretat en tres minuts” per fer una còpia de seguretat de la frase de recuperació de 24 paraules;
 9. Escriviu les paraules correctament, prement el botó del dispositiu per passar a les següents. Podeu escriure les paraules a les targetes de recuperació proporcionades;
 10. Posa un nom al teu Trezor;
 11. Establiu un codi PIN per bloquejar el dispositiu.

Si heu arribat a aquesta part de la nostra revisió, ara hauríeu de tenir una cartera Trezor en funcionament.

Com s’utilitza la cartera Trezor

Trezor Wallet One

Addició de criptomonedes a Trezor Wallet

 1. Trieu quina criptografia voleu afegir a la cartera;
 2. Feu clic a la pestanya “Rebre”;
 3. Feu clic a “Mostra l’adreça completa” per veure l’adreça de cartera del vostre dispositiu;
 4. Copieu aquesta adreça per enviar els vostres fons des d’una altra cartera o compte d’intercanvi.

Efectuar pagaments a la cartera Trezor

 1. Seleccioneu el que vulgueu enviar;
 2. Feu clic a la pestanya “Enviar”;
 3. Introduïu l’adreça de destinació i quant voleu enviar;
 4. Confirmeu els detalls de la transacció i feu clic a “Envia”;

Rebent xifratge a la cartera Trezor

 1. Feu clic a la pestanya “Rebre”;
 2. Copieu l’adreça de la cartera de Trezor;
 3. Comparteix l’adreça amb qui vulgui fer el pagament / enviar criptografia;
 4. Espereu que s’acrediti fons a la vostra cartera.

Canvi incorporat

Trezor One també compta amb una funció d’intercanvi integrada, que és compatible amb la seva col·laboració amb Changelly i ShapeShift. Això permet als propietaris de carteres negociar entre criptos directament des de Trezor mitjançant el lloc de la cartera.

Per realitzar una operació, haureu de:

 1. Accediu al Lloc de Trezor Wallet;
 2. Trieu quina criptomoneda voleu vendre anant a l’extrem superior esquerre de la pàgina;
 3. Seleccioneu el vostre compte amb els fons i la moneda que vulgueu comprar;
 4. Seleccioneu en quin compte voleu acreditar els fons;
 5. Confirmeu els detalls de la transacció;
 6. Feu clic a “Continua per canviar” i confirmeu la transferència al vostre dispositiu Trezor;
 7. Seleccioneu un canvi (Changelly o ShapeShift) i proporcioneu la resta de detalls i, a continuació, confirmeu la transacció;
 8. Confirmeu l’intercanvi a la cartera de maquinari Trezor per permetre que el comerç continuï.

Tarifes de cartera de Trezor

La cartera Trezor no cobra cap taxa quan utilitzeu el dispositiu a part dels diners necessaris per comprar el producte real i les comissions de transacció de xarxa que es cobren en fer operacions. Es ven al voltant de $ 50-60 $, segons els impostos d’enviament o els revenedors.

Mètodes de Pagament

Trezor es pot comprar mitjançant targeta de crèdit o fins i tot amb Bitcoin.

Temps de transacció

Totes les transferències criptogràfiques s’executen gairebé a l’instant, així com les operacions realitzades a través del servei d’intercanvi.

Funcions de seguretat

Com hem esmentat en qualsevol revisió sobre carteres criptogràfiques, la seguretat és primordial i Trezor Wallet ofereix un nivell superior seguretat per a fons criptogràfics. El codi font de Trezor és de codi obert, és a dir, tothom el pot inspeccionar i auditar.

La característica més important de la cartera és que guarda fons en dipòsit frigorífic, tallant enllaços a qualsevol connexió a Internet.

Quan configureu la cartera, el dispositiu generarà una frase de recuperació de 24 paraules que us permetrà restaurar la cartera en cas de perdre o trencar el dispositiu.

La llavor també es pot utilitzar en altres carteres per recuperar els vostres fons si el Trezor deixa de ser funcional com a empresa. També podeu afegir una altra paraula a la frase de recuperació per millorar la seguretat de la vostra cartera, de manera que quan algú aconsegueix la vostra cartera i la frase de recuperació, no hi pugui accedir sense la 25a paraula..

El dispositiu impedeix l’accés no autoritzat mitjançant un codi PIN, que té un procés de configuració intel·ligent que combina l’ús de la pantalla del dispositiu i la pantalla de l’ordinador perquè el PIN quedi ocult. El teclat numèric que apareix a la pantalla de l’ordinador mostra signes d’interrogació, que us obligaran a comprovar si el dispositiu té posicions numèriques. Els números que es mostren a la pantalla del dispositiu es combinen. Haureu d’introduir el PIN dues vegades per accedir al dispositiu, canviant l’ordre dels números entre les entrades.

La cartera no té un firmware preinstal·lat, cosa que us permet instal·lar la versió més recent de la interfície. Trezor és tan segur que fins i tot es pot utilitzar en equips que ja estan infectats amb programari maliciós.

Atenció al client

Els propietaris de Trezor poden esbrinar preguntes sobre problemes o consultes més habituals accedint a la secció de preguntes freqüents d’aquest lloc. El Suport Trezor Center també compta amb una pàgina de Facebook activa en què l’equip d’atenció al client ofereix respostes ràpides als seus clients.

Reputació de la cartera de Trezor

Es considera que Trezor és una de les carteres de maquinari més segures del mercat i la companyia que hi ha darrere és venerada com un negoci de confiança en la indústria criptogràfica..

Cartera Trezor: Veredicte

Trezor One és una cartera compacta que us permet emmagatzemar i canviar la vostra criptografia de manera segura en un sol lloc. Esperem que la nostra revisió de Trezor us hagi proporcionat la informació que us interessava conèixer la cartera.

Trezor Wallet Review: avantatges i inconvenients

Pros:

 • Preu assequible;
 • Emmagatzematge en fred 100%;
 • La confirmació de la transacció només es pot fer mitjançant els botons del dispositiu;
 • Mida compacta;
 • Admet una àmplia gamma de criptomonedes i tokens;
 • Es pot utilitzar fins i tot en ordinadors infectats per programari maliciós.

Contres:

 • No determinista jeràrquicament;
 • Carcassa de plàstic.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me