Revisió Ledger Nano S: Coses que cal saber abans de fer la comanda

llibre major nano s

Cartera Ledger els dispositius són carteres de maquinari que es poden utilitzar per protegir la vostra criptomoneda. La majoria de nosaltres creixem en una època en què la cartera significa una petita caixa plegable, que s’utilitzava per contenir diners en efectiu i petites targetes de plàstic com ara dèbit, targetes de crèdit, etc., però des de la introducció de la criptomoneda el 2009 i el seu enorme creixement, hi ha demanda d’alguns mecanismes per assegurar aquests diners digitals. Ledger Wallet S s’inventa per satisfer aquesta demanda.

Per tant, la pregunta que apareix és:

Què és Ledger Wallet S i per què ho necessitem??

Ledger Nano S és una de les carteres de maquinari més populars per a emmagatzematge de criptografia. La cartera va ser dissenyada per emmagatzemar una gran quantitat de criptomonedes i tenir les funcions de seguretat més altes. Ledger és molt elogiat pels inversors que volen mantenir els seus actius digitals de manera segura, ja que els compren entusiastes de més de 160 països.

comprar ledger nano s

The Company Behind Ledger

Ledger, l’empresa que va crear aquesta cartera, té anys d’experiència en el desenvolupament de solucions de seguretat per a aplicacions blockchain i cryptos. Fundada el 2014, la companyia té oficines a San Francisco i París i té un equip de 130 desenvolupadors.

Ledger està especialitzat en la creació de diversos serveis i productes per a la seguretat dels actius de criptomonedes tant per a ús empresarial com individual. La companyia ha recaptat més de 85 milions de dòlars en quatre rondes d’inversions.

Interfície d’usuari

La interfície d’usuari de Ledger Nano S és fàcil d’utilitzar i navegar i té un procés molt senzill. Trobarem el procés de configuració més endavant a continuació.

Després de la configuració, haureu de seleccionar un pin, després del qual es generarà una llavor de 24 paraules. Tota la configuració inicial s’hauria de fer en menys de 5 minuts.

Després d’això, haureu de navegar per les moltes aplicacions disponibles i instal·lar-les que necessiteu per a les vostres monedes digitals. Aquestes aplicacions seran responsables d’ajudar-vos a enviar o rebre les vostres monedes. Les aplicacions estan perfectament dissenyades perquè pugueu veure fàcilment com enviar i rebre transaccions, fer comptes nous, canviar la configuració de la pantalla i altres funcions.

A Programari d’escriptori Ledger Live també està disponible, que es pot utilitzar per generar adreces de Bitcoin per a transaccions de fons, veure detalls del compte i el tipus de canvi.

La cartera Ledger Nano S té compatibilitat integrada amb les carteres existents, de manera que no heu configurat totes les carteres per a les vostres monedes. Bitgo, MyEtherWallet, Copay, MyCelium, Electrum, són algunes de les carteres en línia compatibles amb Ledger.


Monedes i fitxes compatibles

Ledger Nano S és ideal per als comerciants que vulguin una cartera diversificada, ja que admet més de 1000 tipus d’actius digitals. La llista inclou totes les monedes populars i molts altcoins exòtics:

Bitcoin Litecoin Zcash Tether
Ethereum Guió Dogecoin Estel·lar
Bitcoin Cash Monero IOTA Ethereum Classic
Ondulació EOS Cardano Fitxes basades en ERC20
Litecoin NEO TRON

Configuració i ús del Ledger Nano S

Per iniciar la configuració, heu de connectar el dispositiu mitjançant un cable USB a l’ordinador. Ledger us obrirà i us dirigirà a l’URL següent: https://www.ledgerwallet.com/start/ledger-nano-s

En primer lloc, haureu de configurar un codi PIN per al dispositiu. Prement els dos botons laterals, podeu navegar per la configuració cap amunt i cap avall i, en prémer-los tots dos alhora, confirmeu l’elecció.

El PIN ha de tenir almenys quatre dígits. Després d’això, es generarà una frase inicial de 24 paraules. Un cop hàgiu escrit cada paraula, la cartera us demanarà que en comproveu 4 confirmant les paraules que es mostren.

Després d’això, apareixerà el missatge “El dispositiu ja està a punt”.

Instal·lació d’aplicacions

Per a aquells que vulguin utilitzar el navegador Chrome, hi ha diverses aplicacions que es poden instal·lar al dispositiu per gestionar els vostres cryptos. Ledger compta amb les seves pròpies aplicacions de Chrome per a Bitcoin, Ethereum i Ripple.

Tot i això, primer haureu d’instal·lar l’aplicació “Ledger Manager” i recordeu que Ledger Nano S pot admetre simultàniament cinc aplicacions diferents. Feu clic al botó de descàrrega verd situat al costat de la moneda per seleccionar les aplicacions que vulgueu instal·lar al gestor.

Després de descarregar i instal·lar l’aplicació Bitcoin, executeu-la i introduïu el PIN requerit, després del qual podeu optar per crear una adreça Bitcoin si encara no en teniu cap. Podeu triar una adreça heretada o Segwit.

Apagament del Ledger Nano S

Com que Ledger Nano S no funciona amb una bateria, s’apaga automàticament quan el connecteu a l’ordinador o a la cartera..

Ledger Nano S Security

Els aspectes més elogiats i importants de Ledger són les seves característiques de seguretat.

Botons físics

Es pot accedir al dispositiu prement dos botons físics, acció que cal fer en confirmar un pagament. Això significa que les transaccions no poden ser confirmades pels pirates informàtics.

Codi PIN

La cartera Ledger Nano S està protegida per un codi PIN seleccionat per l’usuari en configurar-lo. El codi PIN garanteix que, si perdeu el dispositiu, ningú no pugui accedir als vostres fons de criptografia. Si algú aconsegueix la vostra cartera i intenta accedir-hi, el dispositiu s’esborrarà després de tres intents incorrectes.

Segell anti-manipulació

La caixa s’envia amb cinta a prova de manipulacions al voltant de l’embalatge. Si aquesta cinta sembla que es modifica d’alguna manera, és probable que algú hagi manipulat el dispositiu abans que us arribi.

Emmagatzematge fora de línia

Els pirates informàtics poden dirigir fàcilment els criptos que s’emmagatzemen a les carteres en línia. Tanmateix, les carteres de maquinari emmagatzemen monedes digitals fora de línia, cosa que significa que no tenen cap connexió a Internet, cosa que impedeix que els pirates informàtics o qualsevol programa maliciós hi accedeixin..

Contrasenya de 24 paraules

Es genera una frase de 24 paraules, que s’ha d’utilitzar per si voleu fer una còpia de seguretat de la cartera si la heu perdut o la heu danyat..

Xip d’element segur

La cartera té un “xip de targeta intel·ligent” integrat, que inclou un element segur. Aquest xip altament segur passa per una avaluació avançada i processos de certificació fets per tercers.

Aquest tipus de mesura és gairebé impossible d’incomplir i pot allotjar aplicacions o emmagatzemar dades de manera segura. Aquests xips requereixen una gran quantitat de temps i esforç si es volen piratejar.

comprar ledger nano s

On comprar el Ledger Nano S

El llibre Ledano Nano S es pot comprar al lloc web oficial de Ledger o de tercers autoritzats que venen el producte (Amazon).

Preu de cost de Ledger Nano S

Actualment, la cartera es ven a un preu d’uns 60 dòlars EUA, segons el detallista.

Opinió de l’usuari

La majoria de les opinions dels clients mostren que el Ledger Nano S ha complert totes les seves expectatives. Els usuaris han informat d’una experiència d’usuari fluida i no en tenen cap queixa.

Avantatges i inconvenients

Ledger Nano S empra una sèrie de mesures de seguretat per garantir la seguretat dels fons criptogràfics. L’avantatge més gran d’utilitzar la cartera Ledger és que, si perdeu el dispositiu, podeu recuperar el saldo en una altra cartera Ledger. Tot el que necessiteu és aquesta frase de recuperació de 24 paraules que mai no haureu de revelar a cap altra persona.

Un altre gran avantatge d’utilitzar la cartera Ledger és que la vostra clau privada mai no sortirà del dispositiu. Sempre es manté dins del dispositiu tant si utilitzeu Ledger Nano S com altres tipus (per exemple, Ledger Blue).

És fantàstic que la cartera tingui compatibilitat amb diverses carteres i aplicacions que es puguin executar simultàniament al dispositiu.

Un gran inconvenient seria que té un preu més alt i que no té la possibilitat d’afegir frases de contrasenya personalitzades. A més, és possible que la cartera no sigui adequada per a aquells que utilitzen i posseeixen activament diverses carteres criptogràfiques, ja que el dispositiu té poc espai d’emmagatzematge.

Com que heu de descarregar una aplicació específica per a cada xifratge, no tindreu prou espai per instal·lar-les totes, de manera que haurà de desinstal·lar aplicacions quan vulgueu utilitzar-ne una de nova..

Pensaments finals

No es pot negar que el Ledger Nano S és una cartera de maquinari de criptografia superior. Si voleu mantenir cryptos a la llarga, aquesta és la vostra cartera.

Font de la imatge: tokenclub.co

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector