Revisió de ShapeShift Crypto Exchange: fàcil, segur i competitiu

Què és ShapeShift?

ShapeShift és una plataforma d’intercanvi de criptomonedes amb seu a Suïssa establerta el 2013 per Erik Voorhees i que ofereix opcions de comerç criptogràfic.

L’intercanvi és ideal per als usuaris de criptomonedes que vulguin canviar fàcilment la seva criptomoneda amb altres monedes. Tot i que el servei permet operar fàcilment amb criptografia, els compradors per primera vegada no poden comprar criptos a ShapeShift amb moneda fiduciària.

ShapeShift ofereix un servei molt convenient que no requereix que l’usuari s’hi registri ni proporcioni una adreça de correu electrònic. La companyia ha tractat alguns problemes, ja que es van informar de clients insatisfets que han perdut els seus actius o se’ls ha cobrat comissions de transacció elevades.

Característiques

La interfície d’usuari de la plataforma és fàcil de navegar, ja que només cal introduir l’adreça criptogràfica corresponent per fer un comerç. Com que les transaccions de Shapeshift s’executen immediatament, els fons criptogràfics no es mantenen en un intercanvi centralitzat, sinó que es lliuren directament als usuaris a través de l’adreça de dipòsit de l’intercanvi..

Shapeshift es pot utilitzar des de qualsevol lloc del món, però presenta certs límits per a les seves transaccions, tot i que es permeten límits de dipòsit més al Shapeshift si completeu les instruccions que es mostren a la casella “Import específic”..

Tot i que es pot accedir a ShapeShift a nivell mundial, als Estats Units, la negociació a la plataforma s’ha restringit en alguns estats a causa de les lleis reguladores.

ShapeShift també permet als usuaris utilitzar el seu API desenvolupar programari personalitzat que pugui accedir i utilitzar la seva plataforma.

Seguretat de ShapeShift

Tot i que ShapeShift és una plataforma àmpliament utilitzada, la manca de seguretat ha generat algunes preocupacions a la comunitat. Quan els usuaris accedeixen a la plataforma, no hi ha seguretat en forma de contrasenyes o procediments de verificació.

Tot i que hi ha un cert avantatge que l’intercanvi no té comptes ni carteres actuals, de manera que els pirates informàtics no tenen res a atacar, sembla que hi ha moltes preguntes sobre on es dipositen els fons a ShapeShift, especialment quan falla una transacció..

Un cop realitzats els ingressos a ShapeShift, heu de confiar en el seu protocol de seguretat, ja que controlaran els vostres fons. Aquest tipus d’intercanvi instantani significa que no hi ha cap emmagatzematge fora de línia, només carteres calentes.

El 2016, ShapeShift va ser víctima d’un hack en què es van robar una suma total de 200.000 dòlars en un període de dues setmanes. Després de l’incident, el lloc web va quedar fora de línia i va reconstruir la seva seguretat.

El director general de Shapeshift, Erik Voorhees, va intentar oferir una explicació del que va passar. El hack es va atribuir a un empleat sense nom que va intentar sortir amb els fons d’una cartera de Bitcoin. El dany financer va ser bastant extens, tot i que ShapeShift afirma que no es van perdre fons de clients en l’atac.

La companyia ha comprat recentment KeepKey, una cartera de maquinari de primer nivell coneguda per les seves funcions de seguretat millorades. Es tracta d’un pas endavant per a l’intercanvi en termes d’estàndards de privadesa i seguretat.

Comissions de negociació de ShapeShift

ShapeShift no cobra cap comissió pels seus serveis comercials. En el seu lloc, l’empresa obté beneficis en rebre la quota de miners de la moneda, que els usuaris han de pagar quan facin transaccions a la seva plataforma..

Totes les transaccions requereixen una tarifa de miner, que estableix la xarxa blockchain. L’intercanvi admet més de 50 criptomonedes. A continuació es mostra una llista d’algunes de les monedes més importants i els seus honoraris comercials:

  • Comissió minera de Bitcoin Cash (BCH): 0,0002 BCH
  • Comissió minera de Bitcoin (BTC): 0,0025 BTC
  • Taxa minera Dogecoin (DOGE): 2,0 DOGE
  • Comissió de miner d’èter (ETH): 0,001 ETH
  • Tarifa minera d’ether classic (ETC): 0,01 ETC
  • Tarifa minera de Litecoin (LTC): 0,001 LTC
  • Comissió minera Monero (XMR): 0,02 XMR
  • Tarifa minera per ondulació (XRP): 0,5 XRP
  • Tarifa minera Zcash (ZEC): 0,0001 ZEC

Igual que la moneda fiduciària, s’ha de tenir en compte el tipus de canvi que s’ofereix, ja que el ‘canvi’ probablement tindrà una quota de marge. No hi ha cap dipòsit ni comissió de retirada, i si el servei té uns paràmetres de funcionament òptims, el comerç a la plataforma hauria de semblar tan fàcil com enviar criptomoneda d’una cartera a una altra.

Atenció al client

Igual que molts intercanvis, les opinions sobre l’atenció al client es divideixen. Quan les coses funcionen sense problemes, hi ha bones revisions i les queixes es resolen molt ràpidament. De nou, quan les coses no són tan bones, la companyia pot ser molt difícil d’aconseguir una resposta. Això pot ser molt irritant, especialment quan es tracta de diners.

ShapeShift

Al lloc web no hi ha cap pàgina de contacte i no apareix cap adreça ni número de telèfon.

Veredicte

ShapeShift és un intercanvi atractiu per a aquells que busquen canviar ràpidament els seus cryptos amb altres monedes digitals. Això pot ser avantatjós per a aquells que vulguin diversificar fàcilment la seva cartera, però, d’altra banda, hi ha algunes preocupacions de seguretat i les comissions poden ser més cares.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me