Revisió de DeepBrain Chain (DBC) | Introducció per a principiants

Moneda DBC

A l’article d’avui veurem el projecte DeepBrain Chain i la seva criptografia, la moneda DBC.

Què és la cadena DeepBrain?

logotip de dbcCadena DeepBrain és una plataforma informàtica que combina la intel·ligència artificial amb la tecnologia blockchain. L’ICO del projecte per a DBC es va celebrar el desembre de 2017, amb un NEO l’equivalent a 2200 DBC en el moment de la venda..

L’ICO va tenir èxit, ja que les monedes es van esgotar en menys d’una hora des que va començar i es van vendre més de 600 milions de fitxes a inversors just en la fase de prevenda..

Després de la finalització de la seva venda de fitxes, DeepBrain Chain es va llançar a l’abril de 2017. El projecte i el seu equip es basen a Xangai, els seus membres es componen de persones que tenen una gran experiència en tecnologia i IA.

El conseller delegat de DeepBrain Chain és Feng He, que també va desenvolupar la primera caixa d’altaveus d’IA al món, superant el llançament al mercat d’Amazon Echo en només sis mesos..

La plataforma va rebre els millors premis en competir amb més de trenta millors empreses xineses d’intel·ligència artificial per SMP2017, l’avaluació del diàleg home-màquina xinesa.

La criptografia nativa de la plataforma, la moneda DBC, es basa en contractes intel·ligents NEO. La cadena de blocs utilitza un mecanisme de consens híbrid que consta de Prova d’importància i Prova de participació delegada per validar els blocs del llibre major i generar noves monedes.

Característiques

Baix cost

En utilitzar la tecnologia blockchain, estalvia una empresa d’uns 705 costos de potència informàtica.

Seguretat

Mitjançant contractes intel·ligents i algoritmes de xifratge, la transacció de dades es manté segura durant tot el procés de negociació.

Protecció de privadesa

Els contractes intel·ligents també tenen la tasca de separar la propietat de les dades de l’ús de les dades, així com millorar el valor de les dades.

Informàtica flexible

La cadena DeepBrain també proporciona potència informàtica en funció de les demandes. Les empreses d’intel·ligència artificial rebran potència computacional d’innombrables nodes distribuïts en una xarxa global i rebran DBC com a recompensa.

Prova d’importància

Aquest protocol es basa en nodes per validar i afegir blocs nous a la cadena de blocs.

Prova delegada d’aposta

Aquest model de consens requereix que els grups d’interès votin l’elecció del node miner d’una manera democràtica i justa.

On emmagatzemar la moneda DBC

Com que una moneda DBC es basa en NEO, podeu emmagatzemar la criptografia en qualsevol cartera compatible amb NEO o NEP-5, com ara NEO Tracker. Hi ha moltes carteres NEO disponibles al mercat, de manera que hauríeu de buscar la que millor s’adapti a les vostres necessitats particulars de comerç i emmagatzematge..

Com comprar la moneda DBC

Pas 1: configureu una cartera on posteriorment emmagatzemareu la vostra moneda DBC.

⦁ Aneu a NEO Tracker;

⦁ Feu clic a “Cartera nova”.

⦁ Introduïu una contrasenya;

⦁ Feu clic a “Crea”.

⦁ Descarregueu el fitxer Keystore;

⦁ Feu clic a “Continua” un cop hàgiu acabat;

⦁ Rebrà la seva clau privada.

neo traker

Pas 2: compreu DBC

Com que DBC no es negocia amb cap moneda fiduciària, haureu de comprar la moneda amb criptografia. DBC es negocia principalment contra Bitcoin i Ethereum, però també es pot trobar el testimoni negociat contra NEO i USDT.

Si ja teniu un d’aquests criptos, podeu saltar endavant.

⦁ Aneu a una borsa que admeti la compra de criptografia amb moneda fiduciària;

⦁ Crea un compte;

Compreu un dels criptos que vulgueu canviar contra DBC;

⦁ Seleccioneu un dels intercanvis que admetin la moneda DBC. Actualment, la llista d’intercanvis comercials que admeten DBC està formada per Huobi (Global i Corea), Gate.io, Kucoin, Bitbns, Lbank i Switcheo Network. Suggerim escollir un dels intercanvis i parells més populars, ja que és probable que tinguin una liquiditat més elevada;

⦁ Creeu un compte en un dels intercanvis que admetin DBC;

⦁ Dipositeu els ETH / BTC / NEO / USDT que heu comprat a la vostra borsa fiduciària;

⦁ Introduïu la quantitat de DBC que voleu comprar;

⦁ Confirmeu el comerç;

⦁ Espereu que se us acrediti DBC al vostre compte;

⦁ Aneu a la funció de retirada de l’intercanvi;

⦁ Aneu a la vostra cartera externa DBC i copieu la vostra adreça;

⦁ Torneu enrere per intercanviar i enganxar l’adreça entre claudàtors corresponents;

⦁ Seleccioneu l’import que vulgueu dipositar a la cartera externa;

⦁ Finalitzar la retirada.

El futur de la cadena DeepBrain

La intel·ligència artificial és una indústria que ha cridat molt l’atenció tant dels inversors com dels consumidors. El mateix es pot dir sobre blockchain. Llavors, què genera més bombo? Llançament d’un projecte que utilitza AI i blockchain.

Però DeepBrain Chain no és l’únic projecte d’aquest tipus. Cada vegada hi ha més llibres i monedes basats en la IA que entren a l’escena de la cadena de blocs.

El món de la criptografia ja és molt competitiu, amb poques monedes que sobreviuen fins i tot un any.

El seu full de ruta no indica cap pla detallat per al 2019, excepte per a la millora i la prova del sistema. El seu bloc Medium publica actualitzacions quinzenals sobre el seu estat de desenvolupament i esdeveniments relacionats amb el seu projecte.

dbc_interview

investinblockchain.com

En cas d’invertir en DBC Coin?

Tenint en compte la seva posició al mercat i la manera com la moneda no ha experimentat guanys significatius en mesos, no sembla que la moneda DBC sigui una bona inversió. A més, vam observar que cap dels anuncis fets al seu bloc oficial no va afectar el preu de DBC en cap cas.

Revisió de la cadena DeepBrain: veredicte

DeepBrain Chain va començar bé com un ambiciós projecte d’IA que també utilitza la tecnologia blockchain. Però la gran quantitat de projectes ICO i criptogràfics converteixen DBC en una altra moneda que no té avantatges des de la perspectiva de la negociació.

Imatge destacada: blockonomi.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me