NiceHash Review: Introducció a la plataforma Cloud Mining

Ressenya de NiceHash

A la nostra revisió de NiceHash, sabreu com funciona i esbrinarà quins serveis de mineria al núvol ofereix.

Què és NiceHash?

NiceHash és un mercat en línia per comprar i vendre la potència de resum de l’ordinador, així com un fons de mineria.

NiceHash opera com a proveïdor de serveis miners des de l’abril del 2014. Segons les seves estadístiques, compta amb més de 99.000 miners diaris actius, més de 4.311.000 comandes ateses i més de 197.000 BTC pagats.

NiceHash té servidors ubicats a Amsterdam, Chennai, Hong Kong, San José, Sao Paulo, Tòquio i altres ubicacions d’Europa i els Estats Units. La plataforma utilitza CloudFlare per garantir la protecció del seu lloc i de la cartera BitGo Bitcoin per garantir i assegurar els dipòsits BTC.

Com funciona NiceHash

NiceHash permet als propietaris de potència informàtica vendre-ho o comprar-lo amb finalitats mineres. Els compradors poden fer una comanda d’alimentació hash just després de registrar-se a un compte i els venedors tenen l’opció de mantenir l’anonimat sense registrar-se en absolut..

Algorismes de mineria de NiceHash

La plataforma admet una llista de 34 algoritmes diferents, inclosos SHA-256, Blake, Equihash, Scrypt, X11, X13, X15 i molts altres. Podeu extraure l’algorisme en aquell moment més rendible. Recordeu també que tots els pagaments es fan a Bitcoin. Per esbrinar quina moneda genera més beneficis, proveu d’utilitzar-la Whattomine.com.

Piscines mineres

Podeu unir-vos a una piscina minera per extraure una determinada moneda. Per començar, haureu de dipositar BTC (mínim 0,01 BTC) i després dirigir-vos al mercat NiceHash i fer la vostra comanda. Independentment de la criptomoneda que trieu, tots els preus es mostren a Bitcoin.

Venent Hash Power

Amb NiceHash, podeu vendre potència informàtica independentment de la plataforma que tingueu. La potència informàtica es pot vendre des d’una GPU / CPU i una plataforma ASIC o tota una granja de plataformes. També podeu seleccionar l’algorisme i la ubicació dels servidors per a les vostres operacions mineres.

Es recomana utilitzar els servidors més propers per augmentar el rendiment.

Calculadora de beneficis NiceHash

La plataforma compta amb una calculadora de rendibilitat minera que calcula quins beneficis podeu obtenir amb el vostre tipus de maquinari, el vostre cost d’electricitat i altres condicions durant un període de temps determinat.

Plans NiceHash & Preus

No hi ha plans fixos disponibles a NiceHash. Aquí podeu triar establir un contracte amb la potència de hash basat en GH / s o el preu en BTC. El preu del contracte de hash al núvol es calcula en funció del hashrate comprat.

Els preus varien en funció dels preus del mercat de les monedes i del poder total de hashing utilitzat en un determinat algorisme. La llista de preus s’actualitza cada 10 segons mitjançant la informació agregada d’intercanvis o d’altres llocs web.

Els compradors poden comprar taxes de hash de dues maneres: ofertes estàndard i fixes.

La mineria al núvol de NiceHash té els preus següents:

  • contracte de preu fix: 0,0305 BTC per GH / s per dia
  • contracte de licitació estàndard: a partir de 0,0264 BTC per GH / s per dia

Tots els pagaments de NiceHash s’han de fer en bitcoins.

Tarifes i preus de NiceHash

Compra d’energia Hashing

  • Tarifa de comanda nova no reemborsable: 0,0001 BTC
  • Comandes per a la compra de potència: 3% (l’import no gastat en les comandes cancel·lades no té cap comissió aplicada)

Venent Hashing Power

  • Pagaments de saldos a cartera externa < 0,1: 5%
  • Pagaments per saldos a cartera externa ≥ 0,1 BTC: 3%
  • Pagaments de saldos a la cartera NiceHash ≥ 0,001 BTC: 2%

Retirades i ingressos

La retirada a qualsevol cartera BTC externa per un import entre 0,002 i 0,05 BTC comporta una comissió de 0,0001 BTC. Les retirades superiors a 0,05 BTC apliquen una taxa del 0,2%. Les retirades de 0,001 BTC a les carteres Coinbase són gratuïtes.

El dipòsit de BTC per sobre de 0,01 a una cartera NiceHash no comporta cap comissió.

El model de tarifa NiceHash complet està disponible a la seva pàgina.

Pagaments de NiceHash   

NiceHash utilitza un model de pagament per acció (PPS) per premiar els venedors, cosa que significa que els pagaments es fan automàticament diàriament sempre que es compleixin els mínims següents:

  • Pagaments diaris per saldos impagats a les carteres NiceHash: 0,001 BTC mínim
  • Pagaments diaris per saldos no pagats en carteres externes: 0,1 BTC mínim
  • Pagaments setmanals per saldos no pagats en carteres externes: 0,001 BTC mínim

Resum

Amb això donem per acabada la nostra revisió de NiceHash, definitivament haureu de saber que és un dels mercats miners de criptografia més grans del mercat. Els usuaris poden configurar fàcilment el seu programari i començar a minar en un termini de 15 minuts. NiceHash és una bona opció per a aquells que vulguin vendre o comprar taxes de hash més altes per obtenir resultats miners més rendibles. Assegureu-vos d’utilitzar la calculadora de rendibilitat per estimar si obtindreu beneficis amb les vostres especificacions.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me