Gemini Exchange Review | Comissions, seguretat, avantatges i desavantatges

Bessons és un dels intercanvis de criptografia nord-americans més coneguts i respectats del mercat. Avui analitzarem en la nostra revisió les comissions, la seguretat i les funcions de l’intercanvi Gemini.

Descripció general de Gemini Exchange

Gemini va ser fundada pels bessons Winkelvoss el 2014 i va iniciar la seva operació oficialment el 2015.

La plataforma té seu a Nova York i és un dels pocs serveis criptogràfics que tenen llicència per operar als Estats Units i a l’estat de Nova York..

Des del seu llançament, es va convertir en un dels intercanvis de criptografia més respectats i respectables a l’espai de la moneda digital. Quan va afegir suport a Ether el 2016, es va convertir en el primer intercanvi d’Eter amb llicència del món.

Bessons actualment té un volum de negociació de 24 hores de 16.896.635 dòlars, cosa que el converteix en el 76è intercanvi criptogràfic per liquiditat diària.

Ara continuarem explorant en profunditat en la nostra revisió més de les funcions proporcionades pels Bessons.

Monedes i països disponibles admesos

L’intercanvi només admet el comerç de 5 criptomonedes (sis comptant la seva moneda estable):

 • Bitcoin (BTC);
 • Ethereum (ETH);
 • Efectiu de Bitcoin (BCH);
 • Litecoin (LTC);
 • Zcash (ZEC);

Gemini també va llançar la seva pròpia moneda estable, el dòlar Gemini (GUSD), que està recolzat al 100% per USD. Aquest testimoni ERC20 està disponible per operar en diferents borses. La plataforma és l’única entitat que pot emetre GUSD i convertir el testimoni en dòlars nord-americans. Acabeu de dipositar el vostre GUSD a Gemini, que es convertirà automàticament en saldos en USD que es poden retirar.

L’única moneda fiduciària admesa és el USD.

Els parells de criptomonedes admesos són:

 • BTC / USD;
 • ETH / USD;
 • ETH / BTC;
 • ZEC / USD;
 • ZEC / BTC;
 • ZEC / ETH;
 • ZEC / LTC;
 • ZEC / BCH;
 • BCH / USD;
 • BCH / BTC;
 • BCH / ETH;
 • BCH / LTC;
 • LTC / USD;
 • LTC / BTC;
 • LTC / ETH;
 • LTC / BCH.

La plataforma opera a tots els estats dels Estats Units i en un grapat d’altres països, com ara Austràlia, Canadà, Hong Kong, Singapur, Corea del Sud i el Regne Unit..

Interfície d’usuari i experiència

Gemini té una plataforma d’usuari de disseny intuïtiu que pretén ser fàcil d’utilitzar per a tots els comerciants independentment de l’experiència. La interfície del lloc és sensible i s’informa que té una funcionalitat fluida.

Tot i que no disposa d’una àmplia gamma de funcions avançades, inclou les bàsiques: preus de l’intercanvi, saldo, gràfics i comandes.

L’intercanvi també va llançar una aplicació per a mòbils el desembre de 2018, que està disponible tant per als usuaris d’IOS com d’Android. L’aplicació té totes les funcions de la versió web i s’ha informat que funciona sense cap problema.

Interfície d’intercanvi de bessons

Com utilitzar Gemini Exchange

Registre de Bessons

 1. Accediu al lloc web oficial;
 2. Feu clic al botó “Registra” (a la part superior dreta de la pàgina. Vegeu la imatge següent);
 3. Proporcioneu el vostre nom, contrasenya i una adreça de correu electrònic vàlida;
 4. Després de rebre el codi de confirmació, introduïu el codi donat al lloc web;
 5. Aleshores haurà de passar pel procés de verificació de l’intercanvi;
 6. Proporcioneu les dades personals, el número de telèfon i activeu l’autenticació de dos factors. A la segona fase, proporcioneu un compte bancari. La tercera fase de verificació requerirà que envieu fotos del vostre DNI. L’última etapa demana que els documents aprovats pel govern confirmin la vostra identitat.

Intercanvi de Bessons

Fent un ingrés

 1. Aneu al menú i feu clic a “Transferència de fons”.
 2. Aneu a “Dipòsit” → “Canvi” → “Transferències bancàries;”
 3. Introduïu l’import que vulgueu ingressar.

Comprant Crypto

 1. Aneu al menú i cerqueu el parell que vulgueu canviar;
 2. Introduïu l’import i el preu de la comanda de compra. També podeu seleccionar comandes de mercat proporcionades per altres usuaris o configurar una alerta que us enviï a notificacions automàtiques quan el preu arribi al nivell que us interessi;
 3. Feu clic a “Compra”.

Retirar criptografia

 1. Feu clic a la pestanya “Transferència de fons” al tauler de Gemini;
 2. Des del menú desplegable, aneu a la criptografia que vulgueu retirar “
 3. Un cop hàgiu seleccionat les opcions de retirada, se us demanarà que introduïu la vostra “Adreça de destinació”, que és la vostra cartera externa;
 4. Feu clic al botó per retirar-vos.

Comissions d’intercanvi de bessons

Gemini aplica una tarifa quan realitzeu una comanda de compra o venda a través del seu lloc web o de l’aplicació mòbil, a més d’un 0,5% de “tarifa de comoditat”.

 • Menys o igual a 10,00 $: 0,99 $;
 • Superior a 10,00 $, però inferior o igual a 25,00 $: 1,49 $;
 • Superior a 25,00 $ però inferior o igual a 50,00 $: 1,99 $;
 • Més de 50,00 $, però igual o igual a 200,00 $: 2,99 $;
 • Més de 200,00 $: 1,49% del valor de la vostra comanda web.

Comissions ActiveTrader del mercat

En comprar o vendre des de la llibreta de comandes continuades d’intercanvi o de la subhasta de Bessons, a través de la interfície ActiveTrader, tindreu diferents tarifes que es cobren pel model de fabricant / comprador en funció d’un període de 30 dies..

No es cobren comissions per les retirades i dipòsits en USD realitzats a través de tots els mètodes de pagament, incloses les conversions ACH, Bank Wire i Gemini Dollar..

Les transferències bancàries internacionals poden tenir comissions d’encaminament Swift, que cobra el vostre propi banc.

Tampoc no hi ha comissions pels dipòsits criptogràfics i el canvi no us cobrarà cap comissió si realitzeu menys de deu retirades de criptografia al mes. Per descomptat, hi haurà tarifes mineres aplicades.

Límits

Els usuaris poden ingressar fins a 500 dòlars diaris mitjançant transferències bancàries, amb un límit mensual de 15.000 dòlars. Les transferències bancàries i els dipòsits criptogràfics no tenen límit.

La transferència bancària té un límit de retirada diari de 100.000 USD, mentre que les retirades bancàries i de criptografia no tenen límit.

L’import mínim que podeu comprar per a Bitcoin és de 0,00001 BTC i, per a Ether, l’import mínim és de 0,001 ETH.

Mètodes de Pagament

Els usuaris poden finançar els seus comptes amb criptomoneda, transferència bancària o transferència bancària (només als EUA).

Funcions de seguretat

Gemini és considerat un dels intercanvis més segurs de la indústria criptogràfica.

La majoria dels seus fons de criptografia es guarden a l’emmagatzematge en fred, amb les claus d’aquestes carteres emmagatzemades en diversos dispositius i ubicacions diferents. Les carteres estan assegurades per tecnologia multisignatura, cosa que significa que cal obrir la col·laboració de diverses persones. El “Hot Wallet” de Gemini s’allotja a AWS, una infraestructura segura, i aquestes claus Hot Wallet s’emmagatzemen en mòduls de seguretat de maquinari (HSM) que es consideren maquinari de primera categoria..

Per protegir els comptes, l’intercanvi també requereix autenticació de dos factors per poder operar un compte, una característica que també manté els comptes protegits dels intents de pesca. Altres estàndards de seguretat que s’han implementat inclouen contrasenyes segures, limitació de la taxa de compte i llista blanca d’adreces.

Seguretat d’intercanvi de bessonsmedium.com

Gemini també proporciona una assegurança FDIC per als saldos dels seus usuaris en USD de fins a 250.000 dòlars, amb fons en USD emmagatzemats en comptes segregats.

Això significa que els fons dels usuaris es mantenen per separat de qualsevol dels fons de la companyia. Les seves reserves de monedes de tots els seus saldos de comptes també estan còpia de seguretat totalment per criptografia o USD.

La plataforma també admet les claus de seguretat de la cartera de maquinari, així com l’autenticació web que permet als usuaris accedir als seus comptes mitjançant una cartera de maquinari en lloc del telèfon..

A nivell d’empresa, l’intercanvi també aplica algunes mesures de seguretat operatives, com ara fer verificacions d’antecedents de tots els seus empleats i emmagatzemar claus fora de les seves oficines. A més, cap dels gestors o fundadors no pot transferir cap fons individualment.

La seva plataforma web està protegida contra atacs de denegació de servei dedicats (DDoS) i utilitza només la secció interna del seu lloc web que no té accés extern.

Gemini també va ser revisat per Deloitte & Touché LLP pel seu SOC 2 implementació, cosa que el converteix en un dels pocs intercanvis de criptomonedes que han completat aquesta revisió.

L’empresa compleix totalment les estrictes regulacions dels Estats Units, ja que al ser una New York Trust Company, té una BitLicense, és a dir, que és una empresa criptogràfica regulada que opera sota l’autoritat del Departament de Serveis Financers de Nova York (NYDFS)..

L’intercanvi també és membre del Associació Virtual de Mercaderies (VCA), una organització d’autoregulació que supervisa la indústria criptogràfica.

Atenció al client

L’intercanvi inclou una secció de preguntes freqüents que conté respostes a la majoria de preguntes relacionades amb el comerç criptogràfic i el finançament de comptes.

Per a consultes específiques, podeu contactar amb l’equip d’assistència de Gemini mitjançant un bitllet de correu electrònic.

També hi ha una funció de xat en directe, però sembla que no funciona.

Els usuaris també poden contactar amb l’equip d’assistència si els seus problemes encara no es resolen als seus comptes de xarxes socials, ja sigui a Twitter o a Facebook, mostrant el número d’entrada..

Hi ha hagut diverses queixes sobre la capacitat de resposta de l’intercanvi, i alguns usuaris es van queixar que els va costar hores rebre una resposta o alguns no van obtenir cap resposta..

Reputació de l’intercanvi de bessons

Com qualsevol intercanvi criptogràfic, trobareu en línia moltes i males crítiques. La majoria de les queixes que hem observat corresponen a la manca de capacitat de resposta al servei d’atenció al client o a la congelació de fons i comptes.

Però, en general, està molt ben valorat per la seva seguretat i legitimitat i no s’han informat de pirates informàtics, factors que fan que Bessons sigui un intercanvi de confiança.

Revisió d’intercanvi de bessons: veredicte

No us podem dir si Bessons és un bon o mal canvi, però, segons la nostra revisió, podeu determinar per vosaltres mateixos si és la millor plataforma de negociació per a vosaltres i les vostres necessitats comercials específiques..

Gemini Exchange: avantatges i inconvenients

Pros:

 • Interfície intuïtiva;
 • Sense comissions de dipòsit / retirada;
 • Disponible per als comerciants amb seu als Estats Units;
 • Estretament regulat;
 • Molt segur;
 • Diversos tipus de comerç;
 • Elevada liquiditat.

Contres:

 • Procés de registre llarg a causa dels tediosos requisits de verificació;
 • Disponible en un nombre limitat de països;
 • Comissions de negociació elevades;
 • Selecció limitada de monedes;
 • Opcions limitades de dipòsit fiduciari;
 • Atenció al client lenta;
 • Sense funció de xat ni número de telèfon;
 • Mantingueu les claus privades dels usuaris.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me