Blockfolio Review | Funcions, avantatges i inconvenients

Revisió de blocs

A la nostra revisió de Blockfolio, analitzarem les principals funcions i funcionalitats d’aquesta aplicació de seguiment de criptografia i com configurar el vostre propi compte..

Visió general de Blockfolio

Llançat el 2014, Blockfolio és una aplicació de cartera de seguiment de criptomonedes desenvolupada per a usuaris de mòbils. L’aplicació permet als usuaris consultar els preus actualitzats i les últimes novetats en criptografia sobre la marxa. Va ser una de les primeres aplicacions desenvolupades per a inversions de seguiment criptogràfic.

Blockfolio facilita als inversors que tenen diversos actius digitals controlar el progrés de cadascun dels seus cryptos.

El projecte està liderat pel CEO Ed Moncada i l’expert en UX, Charlie Mason, i compta amb el suport d’inversors destacats, inclosos Pantera Capital, Nirvana Capital, Chapter One, Danhua Capital, DCM Ventures, Abstract Ventures, Mayfield, Pathfinder, BitMEX i Huobi..

bloc-revisió

Monedes i països disponibles compatibles

Blockfolio us permet fer un seguiment de gairebé 8.000 criptomonedes i actius de blockchain, amb els últims preus i dades de mercat provinents de més de 300 borses..

L’aplicació està disponible per a persones de 196 països, inclosos els d’Àsia, Amèrica del Sud, Amèrica del Nord, Europa, Arabi saudita i Àfrica.

Compatibilitats de blocs

Blockfolio només està disponible per a dispositius mòbils iOS i Android. La versió d’escriptori o navegador no està disponible actualment.

Interfície d’usuari i experiència

La interfície de l’aplicació té un disseny senzill i és senzilla i fàcil d’utilitzar. Els usuaris han informat que l’aplicació és propensa a bloquejos regulars i que no té funcionalitat de widget.

A més, l’aplicació s’ha descarregat més de 5 milions de vegades i té una mitjana de 4,7 estrelles de cada 5 basades en més de 90.000 comentaris.

Com obtenir Blockfolio

Com obtenir BlockfolioA la nostra revisió de Blockfolio, us mostrarem com obtenir l’aplicació per al vostre dispositiu mòbil. El procés general és molt fàcil de seguir, de manera que no hauríeu de tenir cap problema amb aquest procediment:

 • Aneu a Google Play Store o a l’iTunes App Store i descarregueu l’aplicació per al vostre telèfon;
 • Després de descarregar l’aplicació, inicieu-la i llegiu els consells útils;
 • A continuació, toqueu “Finalitza” per personalitzar l’aplicació per a les vostres inversions en criptomoneda.

Com utilitzar Blockfolio

Eliminació de monedes

 • Elimineu la criptomoneda predeterminada afegida amb finalitats il·lustratives;
 • Toqueu la moneda que vulgueu eliminar;
 • Se us redirigirà a una pantalla amb detalls;
 • Seleccioneu “desvelar” per treure la moneda de la llista de seguiment;
 • Suprimiu la moneda tocant el contenidor d’escombraries que hi ha a l’extrem superior dret;
 • Feu clic a “sí”.

S’està afegint a la llista de seguiment

 • Per afegir monedes noves a la vostra llista de seguiment, feu clic al botó “+” a la part inferior de l’aplicació;
 • Utilitzeu el quadre de cerca per trobar la moneda que us interessi;
 • Toqueu la moneda per afegir-la;
 • Feu clic al botó “Veure” i afegiu-lo a la vostra llista de seguiment.

Per veure totes les monedes noves que heu afegit, torneu a la pantalla d’inici. La llista de seguiment inclourà informació breu sobre el preu de les monedes i el rendiment diari. La llista de seguiment es pot ordenar per moneda, preu i quantitat de criptografia que tingueu.

Afegiu la vostra cartera

Una altra funció que explicarem a la nostra revisió de Blockfolio és com afegir la vostra cartera.

 • Aneu a la pantalla principal i toqueu el botó “Afegeix” al costat de la moneda del vostre interès;
 • A continuació, se us redirigirà a una pantalla on podreu afegir els detalls de la transacció;
 • Afegiu els detalls específics de la vostra compra, com ara el parell de negociació que heu utilitzat, l’intercanvi, el preu, la data de compra, etc. Aquesta informació s’utilitza per calcular el vostre benefici / pèrdua;
 • Introduïu el nombre de monedes que heu comprat i, a continuació, feu clic a la transacció “Desa la compra”.
 • La vostra moneda s’ha afegit a la vostra cartera.

Superviseu la vostra cartera

Ara, ja que heu completat la vostra cartera amb totes les monedes que teniu, podeu començar a controlar el seu valor mirant a la pantalla principal.

Podeu consultar els beneficis / pèrdues específics i els mercats d’una moneda, veure gràfics de mercat, configurar alertes o actualitzar la vostra cartera..

Blockfolio Markets / Signal / News

Aneu al menú Inici de la vostra aplicació Blockfolio per veure les notícies, el preu i els senyals de la vostra moneda:

 • El menú Mercats mostra la situació actual del mercat (límit, volum diari, límit de mercat) de la vostra moneda;
 • El menú Notícies mostra les darreres notícies de publicacions criptogràfiques i publicacions de Reddit;
 • El menú Signal inclou les darreres actualitzacions de l’equip del projecte. Per cert, aquesta característica s’ha introduït recentment.

Tarifes Blockfolio

Blockfolio és una aplicació gratuïta, de manera que no hi ha comissions.

Funcions de seguretat

Seguretat de la cartera de blocsLa nostra revisió de Blockfolio també examinarà l’aspecte de seguretat d’aquesta aplicació, ja que el comerç en línia és un sector que ha experimentat molts problemes pel que fa a aquest sector en particular..

L’aplicació no recopila informació personal de l’usuari als seus servidors. Mai no se us demanarà que proporcioneu dades privades, com ara correu electrònic o número de telèfon, per registrar-vos a l’aplicació ni dipositar cap moneda a la plataforma. Blockfolio només fa un seguiment dels preus i tendències dels vostres criptos d’interès.

A més, d’acord amb la seva política de privadesa, l’aplicació no ven, lloga ni comercialitza cap informació personal individual a tercers, sinó que afirma que poden vendre, compartir o llogar dades agregades a tercers amb finalitats de recerca.

Atenció al client

S’ha informat que Blockfolio ofereix un servei d’atenció al client sensible, que ofereix la seva assistència als clients 24/7. Es pot contactar amb l’equip per correu electrònic i fins i tot podeu contactar amb el director general.

Reputació de Blockfolio

Revisió de blocsL’aplicació té una quantitat impressionant de ressenyes positives i extenses escrites pels usuaris actuals. Això és bastant rar per a qualsevol tipus d’aplicació, però encara més rar per a una aplicació criptogràfica, cosa que significa que Blockfolio és realment útil per als seus clients..

Un problema que la comunitat ha abordat és la possibilitat que Blockfolio mostri preus incorrectes. Fins ara, Blockfolio ha admès qualsevol error de dades que s’hagi produït i n’ha informat els usuaris a les xarxes socials.

Revisió de blocs: veredicte

Blockfolio és una aplicació de seguiment de criptografia molt ben valorada pels seus usuaris, que permet el seguiment i el seguiment de milers d’actius de criptografia directament des del vostre telèfon mòbil..

Revisió de blocs: avantatges i inconvenients

Pros:

 • Gratuït;
 • Centenars de monedes disponibles per al seguiment;
 • Atenció al client sensible;
 • Funcions de senyals i notícies criptogràfiques;
 • No requereix informació personal.

Contres:

 • Les dades s’han d’introduir manualment a la vostra cartera;
 • Les dades de transaccions agregades es poden vendre a tercers.

Imatge destacada: coinnounce.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me