Quickspin Slots Review (2021): aquí teniu les millors ranures de Quickspin.

Quickspin és un estudi de desenvolupament de jocs suec que també té oficines a Malta, Kíev, Ucraïna i Estocolm, Suècia. Quickspin va ser fundat el 2011 per tres nois (anònims) a Estocolm que van decidir que era hora de començar a crear els jocs que els agraden jugar ells mateixos. segons el lloc web de Quickspin.

El 2016 Quickspin va ser adquirida pel gegant de la indústria Playtech, el proveïdor de programari de jocs en línia més gran del món. Quickspin dóna feina a unes 100 persones de 29 països, de manera que actualment és un proveïdor de jocs de casino de mida bastant decent.

Quickspin té 62 jocs de ranura en aquest moment quan escriu aquest article. Hi haurà 12 espais publicats el 2020, de manera que Quickspin és força actiu en la publicació de nous títols.

Ranura Fortune de Nero de Quickspin.

Aquí teniu el joc Bonus Flames of Nero de la tragèdia èpica que Nero’s Fortune va publicar el març del 2020.

Logotip de Quickspin

Puntuació dels usuaris de les ranures de Quickspin:

Noves ranures de Quickspin

Aquests són alguns dels jocs de slot més recents de Quickspin introduïts.

1. Panther’s Reign (publicat el febrer de 2020)

Panther’s Reign és una nova ranura de la selva amazònica de la marca publicada el febrer de 2020. La ranura està plena de sensacions de immersió de la jungla força immersives i d’animals de la selva com panteres, micos, lloros i granotes. No sóc biòleg i no he estat mai a Amazon, però Panther’s Reign se sent força creïble en aquest sentit.

Ranura Panther's Reign de Quickspin.

Ranura Panther’s Reign de Quickspin.

Al meu parer, els gràfics, els sons i la música s’executen de manera impecable i la sensació de selva és fantàstica. També les animacions i els efectes especials funcionen molt bé i puc veure que Quickspin té un cert talent allà.

La música consisteix en sons de cordes atmosfèriques pacífiques en el joc normal. Durant el joc de bonificació Free Spins, la banda sonora es fa més intensa amb els tambors de la jungla. Això funciona molt bé i crea una bona sensació a la ranura de Panther’s Reign.

La interfície d’usuari també és molt fàcil d’utilitzar i els botons es marquen de manera clara. També hi ha una funció de gir ràpid si voleu accions més ràpides.

Hi ha 50 línies guanyadores fixes i l’estructura del rodet és de 5 x 4 amb rodets individuals al lloc de cada símbol.

Ranura Panther's Reign de Quickspin.

Aquí podeu veure els símbols de dispersió verds. Si obteniu 3 o més dispersions, això activarà el joc de bonificació de girs gratuïts.

3 o més símbols de dispersió (la joia verda) activen girs gratuïts. Si ho aconsegueixes 3 símbols de dispersió, seràs premiat 5 girs gratuïts. Tots els símbols de dispersió addicionals atorgaran +1 girs gratuïts per un màxim de 22 girs gratuïts.

Durant els girs gratuïts, qualsevol combinació guanyadora activa el Funció Respin. Tots els símbols d’una línia guanyadora estan bloquejats i la resta girarà de nou. La funció finalitza quan no es produeixen més símbols guanyadors.

Ranura Panther's Reign de Quickspin.

Aquesta és la funció Respin en acció del joc de bonificació de girs gratuïts. Els símbols guanyadors estan bloquejats i fins que no obtingueu més símbols guanyadors, cobreu el premi.

També durant el Girs gratuïts, Fins a 7 símbols salvatges es pot afegir a l’atzar als rodets al començament del nou gir.

Ranura Panther's Reign de Quickspin.

Joc de bonificació de girs gratuïts en curs.

Símbols salvatges substituir tots els símbols excepte els símbols de dispersió. Els recursos salvatges també són un dels símbols que més paguen. Funció Wild Spray es produeix aleatòriament. Durant la funció es col·loquen fins a 10 Wilds aleatoris als rodets.

Panther’s Reign és un joc de ranures de molt alta qualitat amb prou funcions de bonificació per mantenir el joc interessant. L’alta variació significa que podeu guanyar molt en aquest joc de tragamonedas si teniu sort. Aquesta ranura és una prova que Quickspin és capaç de produir algunes ranures d’alt nivell, un gran treball!

La taxa RTP (Return to player) està en un nivell mitjà amb un 96,25%.

Llançament del joc: Febrer de 2020

RTP (tornar al jugador): 96,25%

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 4

Línies / combinacions d’apostes: 50 (fix)

Victòria màxima: Aposta 5202x

2. Calder salvatge (publicat el gener de 2020)

Calder salvatge és una ranura d’estructura de rodet de 6 x 4 amb molts girs interessants en el joc. La manera de joc no em recorda gaire a la ranura de Reactoonz de Play’n GO.

Ranura Wild Cauldron de Quickspin.

Ranura Wild Cauldron de Quickspin.

Símbol de bloqueig caigut és una característica on qualsevol combinació guanyadora es bloqueja i s’acumula a la part inferior dels rodets. A continuació, tots els símbols no guanyadors s’eliminen i se substitueixen per símbols nous.

Cada caiguda amb una combinació guanyadora augmentarà el nombre de maneres en la caiguda afegint 1 fila addicional de símbols. El màxim és de 8 files.

Ranura Wild Cauldron de Quickspin.

Aquí podeu veure la funció de bloqueig del símbol de bloqueig, on es bloquegen els símbols guanyadors i es desplacen a la part inferior dels rodets. A continuació, cauen més símbols des de dalt i podeu generar més guanys.

Els pagaments dels símbols varien de 3 a 6 símbols del mateix tipus. No hi ha línies guanyadores tradicionals, però, en canvi, els símbols només han d’estar adjacents entre si, començant pel rodet més esquerre.

Per tant, la posició vertical del símbol no té importància, però no pot haver-hi buits per concedir la victòria.

El Símbol de dispersió és el símbol de la poció verda. Si ho aconsegueixes 4 o més símbols de dispersió, que activarà el Joc de bonificació de girs gratuïts. Les quantitats de Spins gratuïts són les següents:

 • 4 símbols de dispersió: 8 voltes gratuïtes
 • 5 símbols de dispersió: 10 voltes gratuïtes
 • 6 símbols de dispersió: 12 voltes gratuïtes

Durant els girs gratuïts, aterrar 2 símbols Scatter us donarà +2 girs addicionals. També durant les girades gratuïtes, la caiguda del símbol de bloqueig i els multiplicadors salvatges són permanents, de manera que al final de les rotacions gratuïtes probablement tingueu una placa de ranura de 8 x 6 i algun multiplicador actiu..

Ranura Wild Cauldron de Quickspin.

Aquí teniu el joc de bonificació de girs gratuïts en acció. La caiguda del símbol de bloqueig i el multiplicador són permanents durant els girs gratuïts, de manera que augmentaran els vostres guanys.

Ranura Wild Cauldron de Quickspin.

Joc de bonificació de girs gratuïts en acció. Els símbols guanyadors estan a punt de baixar.

Símbols salvatges substitueix tots els símbols excepte els símbols Scatter. All Wilds augmenta el Guanya el multiplicador per x1. El multiplicador màxim és x7.

En conclusió Calder salvatge és molt entretinguda i molt ben feta amb una acció constant. Obtingueu victòries més petites amb força freqüència, però les victòries més grans semblen ocórrer molt poques vegades, ja que indica la variació alta. El joc de bonificació de girs gratuïts també va ser difícil d’activar, però els pagaments del joc de bonificació van ser realment elevats en les meves proves.

Si us agrada Reactoonz o altres ranures amb molts símbols que cauen i exploten, aquesta podria ser la vostra ranura.

Llançament del joc: Gener de 2020

RTP (tornar al jugador): 96,09%

Desacord: Alt

Disseny: 6 x 4

Línies d’apostes: 4096 en el joc bàsic, fins a 262144 quan hi ha més files en joc durant les ratxes de victòries

Victòria màxima: Aposta 21.120x

Les ranures de Quickspin més interessants

Aquests són alguns dels espais més interessants de Quickspin que he trobat a la selecció. Tots valen la pena consultar-los!

1. Somnis divins (publicat el gener de 2019)

Somnis divins és un joc de tragamonedas amb la màxima tranquil·litat i relaxació. La sensació és realment tranquil·la amb gràfics fluids i música relaxant i atmosfèrica. Sembla que esteu en un luxós spa asiàtic i que somieu amb Divine Dreams, per exemple. Vegem ara la ranura!

Divine Dreams té una estructura de ranura regular de 5 x 3, però el 6è rodet és especial. Això és un Bobina de bonificació que gira cada ronda de joc i assenyalarà un multiplicador si aconsegueixes una victòria.

Ranura Divine Dreams de Quickspin.

Ranura Divine Dreams de Quickspin.

El Bonus Reel també us pot proporcionar bons addicionals a més del multiplicador. A continuació s’enumeren tots els bons:

 • Guanya multiplicadors es pot guanyar de x1 a x10.
 • Yin Yang Wilds us atorga 2 comodins amb un multiplicador aleatori entre x1 i x10. Està disponible durant el joc Base, els girs gratuïts i el Sacred Respins.
 • Resines sagrades (el símbol de Super Respin) es compon de dues parts:
 • Súper Respin es pot colpejar al joc Base i als girs gratuïts. Això habilita els multiplicadors entre x4 a x10 i x20.
 • Durant la Super Respin, podeu fer clic a Mega Respin. Això us permet agafar els multiplicadors de nivell superior que són x7, x8, x9, x10, x20 i x30.

Ranura Divine Dreams de Quickspin.

Aquí teniu un exemple de com funciona el Bonus Reel. Hi ha multiplicadors entre x1 a x10 i la possibilitat de guanyar una Super Respin com aquí.

Hi ha també Voltes lliures divines. Es poden desbloquejar si es capturen 3, 4 o 5 símbols de girs gratuïts. Us recompensaran 8, 12 o 20 girs gratuïts respectivament.

Durant els girs gratuïts divins, podeu aterrar els girs de +3 al 6è rodet per desbloquejar els girs de +3.

Ranura Divine Dreams de Quickspin.

Aquí teniu els girs lliures divins en acció. A partir d’aquí també podeu guanyar un Super Respin i, des del Super Respin, podeu guanyar un Mega Respin com aquí. Això desbloqueja multiplicadors fins a x30.

Ranura Divine Dreams de Quickspin.

Aquest és el Mega Respin en acció.

En conclusió Somnis divins és un joc de tragamonedas diferent amb tot el tema relaxat i tranquil executat perfectament. Les funcions addicionals també s’adapten bé i no compten amb massa accions per a aquest tipus de jocs de ranura. Tot i així, tindràs il·lusió, però tot està suau i funciona bé aquí.

La variància s’estableix en Alt, de manera que podeu guanyar molt si teniu sort (però amb menys freqüència, per descomptat). El percentatge de RTP (Retorn al jugador) és de nivell mitjà o bo amb un 96,51%, cosa que sempre és agradable.

Si voleu refrescar-vos i fer una mica de relaxant sessió de slot, Divine Dreams us ho farà segur. Aquesta ranura m’ha agradat molt, ben fet Quickspin!

Llançament del joc: Gener de 2019

RTP (tornar al jugador): 96,51%

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 3

Línies d’apostes: 243

Victòria màxima: Aposta 7414x

2. Nero’s Fortune (publicat el març de 2020)

La fortuna de Nero és un joc de tragamonedas sobre l’últim emperador romà de la dinastia Julio-Claudiana com els estats de Viquipèdia. La ranura està plena d’emoció i acció. Si us agraden les pel·lícules històriques amb batalles èpiques i fantasia, probablement també us agradarà aquesta ranura.

La ranura consta de tauler de ranura de 5 x 5 amb algunes peculiaritats i funcions addicionals en el joc.

Ranura Fortune de Nero de Quickspin.

Ranura de Fortune de Nero de Quickspin.

Si agafes 3 o més símbols de Bonus Scatter (Símbol BNS) activareu el fitxer Joc de bonificació Flames of Nero.

Al joc de bonificació, Multiplicadors es col·loquen sota símbols seleccionats a l’atzar per a cada gir lliure. Els multiplicadors revelats sota un grup guanyador s’acumulen durant tot el joc de bonificació. Els guanys dels clústers de símbols es multipliquen pel valor multiplicador acumulat.

Ranura Fortune de Nero de Quickspin.

Aquí hi ha la funció Fletxes ardents en joc. Els X marquen multiplicadors sota els símbols normals i, si obteniu una victòria, obtindreu un multiplicador per cada X.

Aquests són els recomptes de girs gratuïts:

 • 3 símbols de dispersió de bons: premis a 10 girs gratuïts.
 • 4 símbols de dispersió de bons: premis a 12 girs gratuïts.
 • 5 símbols de dispersió de bons: premis a 14 girs gratuïts.

Durant el joc de bonificació, no hi ha símbols de Bonus Scatter als rodets.

Ranura Fortune de Nero de Quickspin.

Aquí teniu el joc de bonificació Flames of Nero, que bàsicament és el joc de bonificació de girs gratuïts.

Símbol salvatge substitueix tots els símbols excepte els símbols Bonus Scatter.

Funció de rodets de caiguda significa que s’eliminen els símbols que formen part d’un clúster guanyador. Les posicions buides s’omplen de símbols que cauen de l’anterior. Qualsevol nova victòria s’afegirà a la guanyada existent i això pot continuar moltes vegades. La caiguda finalitza quan no hi ha clústers guanyadors nous.

El Funció Fletxes ardents vol dir que després de treure un grup guanyador dels rodets, hi ha la possibilitat que es creï un multiplicador a les posicions de símbol buides. Si es produeix un cúmul guanyador als punts de colpeig de la fletxa, podeu revelar-ne un multiplicador.

Si es revelen molts multiplicadors, s’acumulen fins al final del gir.

Ranura Fortune de Nero de Quickspin.

Alguns jocs habituals de Nero’s Fortune. El símbol BNS és el símbol de Bonus Scatter que pot activar el joc de bonificació de girs gratuïts.

En general La fortuna de Nero és un joc de tragamonedas de gran qualitat amb molta il·lusió i acció. La qualitat de les animacions i els efectes especials són a un altre nivell. També crec que els efectes en si no importen, però creen un ambient molt bo per a la ranura. La sensació que vaig tenir era com “preparar-me per a la batalla més gran i èpica” o alguna cosa així.

També la música s’adapta a la ranura com un guant (o com un puny als ulls com diem en finès). És tranquil i pacífic, però encara amenaçador d’una manera correcta.

A més, les funcions addicionals són molt abundants i, al meu entendre, són bastant úniques. Combinen alguns elements familiars, però d’una manera nova i fresca. Com la funció de multiplicador de fletxes ardents, per exemple.

La fortuna de Nero és com veure una bona pel·lícula de batalla de fantasia èpica. Si t’agraden aquest tipus de coses, fes una prova en aquesta èpica ranura!

Llançament del joc: Març de 2020

RTP (tornar al jugador): 96,24%

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 5

Línies d’apostes:

Victòria màxima: Aposta 8168x

Ranures quickspin RTP més altes

Aquests són els ranures percentuals RTP (Tornada al jugador) més altes Vaig trobar de Quickspin.

La llista està ordenada des del percentatge RTP més alt fins al percentatge RTP més baix. També s’inclou la variant.

 1. Gran llop dolent – Variació: alta – RTP: 97,34%
 2. Illa del tresor – Variancia: Mitjana – RTP: 97,07%
 3. Sinbad – Variació: baixa / mitjana – RTP: 97,06%
 4. Poderós Artús – Variació: mitjana / alta – RTP: 96,94%
 5. Genies Touch – Variancia: Mitjana – RTP: 96,9%
 6. Polar Paws – Variació: mitjana / alta – RTP: 96,84%
 7. Goldilocks – Variació: mitjana / alta – RTP: 96,84%
 8. Contes del doctor Dolittle – Variació: Mitjana – RTP: 96,73%
 9. Wild Chase – Variació: Mitjana – RTP: 96,73%
 10. Porta de les Fades – Variancia: Mitjana – RTP: 96,66%
 11. Tres mosqueters – Variancia: Mitjana-Alta – RTP: 96,64%
 12. Mayana – Variació: súper alta – RTP: 96,63%
 13. El Gran – Variació: alta – RTP: 96,58%
 14. Fortuna Sakura – Variació: alta – RTP: 96,58%
 15. Esmeraldes orientals – Variació: súper alta – RTP: 96,58%
 16. Bandits enganxosos – Variació: mitja-alta – RTP: 96,58%
 17. El Gran – Variació: alta – RTP: 96,58%
 18. King Colossus – Variancia: Mitjana – RTP: 96,57%
 19. Tempesta de foc – Variancia: Mitjana-Alta – RTP: 96,57%
 20. Santuari del Drac – Variancia: Mitjana – RTP: 96,55%
 21. El viatge èpic – Variació: baixa / mitjana – RTP: 96,54%
 22. Setè alt – Variancia: Mitjana – RTP: 96,54%
 23. Il·luminat – Variancia: Mitjana – RTP: 96,54%
 24. Cel del Nord – Variació: alta – RTP: 96,53%
 25. Jewel Blast – Variancia: Mitjana – RTP: 96,53%
 26. Arca del misteri – Variancia: Mitjana – RTP: 96,53%
 27. Entrada a les estrelles – Variació: súper alta – RTP: 96,52%
 28. Bigbot Crew – Variació: alta – RTP: 96,51%
 29. Somnis divins – Variació: alta – RTP: 96,51%
 30. Sugar Trail – Variancia: Mitjana – RTP: 96,5%
 31. Titan Thunder – Variancia: Mitjana-Alta – RTP: 96,5%
 32. Turons Leprechaun – Variació: súper alta – RTP: 96,49%
 33. L’encant dels pirates – Variació: alta – RTP: 96,49%
 34. Vall amagada – Variancia: Mitjana – RTP: 96,47%
 35. Joker Strike – Variancia: Mitjana-Alta – RTP: 96,64%
 36. Razortooth – Variancia: Mitjana – RTP: 96,6%
 37. Riqueses de volcans – Variació: mitjana / alta – RTP: 96,43%
 38. Dragon Chase – Variació: Mitjana – RTP: 96,39%
 39. Els nans han quedat salvatges – Variancia: mitjana / alta – RTP: 96,38%
 40. flautista – Variancia: mitjana / alta – RTP: 96,32%
 41. Sincronització activa – Variació: súper alta – RTP: 96,29%
 42. Ivan i el rei immortal – Variació: súper alta – RTP: 96,29%
 43. Saló del Rei Muntanya – Variació: súper alta – RTP: 96,29%
 44. Prime Zone – Variació: Mitjana – RTP: 96,28%
 45. Granota Reial – Variancia: Mitjana – RTP: 96,26%
 46. Calaveres AMUNT – Variació: alta – RTP: 96,26%
 47. Panther’s Reign – Variació: alta – RTP: 96,25%
 48. Torre de Rapunzel – Variancia: mitjana / alta – RTP: 96,25%
 49. Bandits enganxosos – Variancia: mitjana / alta – RTP: 96,22%
 50. Segona vaga – Variancia: mitjana / alta – RTP: 96,22%
 51. Durian Dynamite – Variancia: súper alta – RTP: 96,22%
 52. La fortuna de Nero – Variació: alta – RTP: 96,21%
 53. Glifo d’Or – Variancia: Mitjana – RTP: 96,19%
 54. Crystal Queen – Variació: Mitjana – RTP: 96,16%
 55. Calder salvatge – Variació: alta – RTP: 96,09%
 56. Laboratori d’Or – Variancia: Mitjana – RTP: 96,09%
 57. Phoenix Sun – Variancia: mitjana / alta – RTP: 96,08%
 58. Spinions Beach Party – Variació: alta – RTP: 96,04%

Casinos Bitcoin recomanats amb ranures de Quickspin

Aquests casinos de Bitcoin ofereixen espais Quickspin a la seva selecció.

CasinoBonusFeatures Anar al lloc

1. Casino King Billy

Logotip del King Billy Casino

1,5 BTC + 200 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 155% Fins a 1,5 BTC + 200 girs gratuïts a Wolf Moon Rising. La bonificació total és de 5,5 BTC + 200 girs gratuïts. Apostes: 30x de bonificació.

S’admeten les ranures de Quickspin

Bonificació exclusiva: 155%

Aposta de bonificació baixa: 30x

Més de 3500 jocs de casino

Revisió del rei Billy

Unir-se ara

2. Casino FortuneJack

Logotip del casino FortuneJack

1,5 BTC + 250 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 110% fins a 1,5 BTC + 250 girs gratuïts. La bonificació total és de 5 BTC + 250 girs gratuïts. Bonificació sense dipòsit: 25 girs gratuïts. Apostes: bonificació de 40 vegades.

S’admeten les ranures de Quickspin

Fantàstic casino en general

1492 jocs de casino

4 jocs propis provablement justos

Ressenya de FortuneJack

Unir-se ara

3. Betcoin.ag Casino

Logotip del casino Betcoin.ag

1 BTC + 10 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 100% fins a 1 BTC + 10 girs gratuïts. La bonificació total és de 3 BTC + 12 girs gratuïts. Apostes: 50x.

S’admeten les ranures de Quickspin

Dipòsits i retirades ràpides

Un munt de jocs de taula

També el pòquer en viu

Revisió de Betcoin.ag

Unir-se ara

4. Casino Oshi

Logotip del casino Oshi

1,25 BTC + 180 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 100% fins a 1,25 BTC + 180 girs gratuïts. El bo total és de 5 BTC + 225 girs gratuïts. Apostes: 40x.

S’admeten les ranures de Quickspin

Una gran quantitat de jocs

2528 jocs de casino

57 ranures per a jackpot

Crítica Oshi Casino

Unir-se ara

5. Bitcasino.io

Logotip de Bitcasino.io

1 bonificació de BTC

La bonificació del primer dipòsit és del 100% fins a 1 BTC. La bonificació total és de 2 BTC. Apostes: 35x.

S’admeten les ranures de Quickspin

Vestíbul del casino ràpid

Apostes baixes de bonificació (35x)

2270 jocs de casino

Revisió de Bitcasino.io

Unir-se ara

Ressenyes d’usuaris

Aquí teniu el resum de la puntuació dels usuaris dels jocs de ranura de Quickspin:

Com t’agrada Quickspin? Comparteix les teves opinions a continuació al formulari de comentaris!

Pensaments finals

Aquest era el nostre article sobre les ranures de Quickspin. No dubteu a enviar correus, escriure un missatge a través del formulari de contacte o escriure aquí els vostres comentaris o suggeriments!

Gràcies per llegir!

Fonts d’aquest article:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me