Platipus Slots Review (2021): Jackpot Lab, Rhino Mania i molt més.

Platipus és un estudi de desenvolupament de jocs amb seu al Regne Unit. La companyia es va fundar el 2010 i des de llavors la companyia ha creat jocs de tragamonedas d’alta qualitat per a la indústria del joc en línia.

De moment, Platipus només té jocs escurabutxaques en la seva selecció, però durant el 2020 també hi hauria d’haver publicat jocs de taula HTML5 Web de Platipus. La majoria dels jocs de ranura també es fan amb HTML5 modern que permet jugar en tots els dispositius.

El generador de números aleatoris de les ranures de Platipus està autoritzat i verificat per iTechLabs, que és una empresa verificadora independent. Això vol dir que podeu confiar que les ranures i els jocs són justos i que els esdeveniments del joc són 100% aleatoris.

Ranura Jackpot Lab de Platipus.

Aquesta és la ranura Jackpot Lab de Platipus.

Logotip de Platipus

Puntuació dels usuaris de les ranures Platipus:

Característiques del joc de ranures Platipus

Aquí hi ha algunes característiques dels jocs de ranura Platipus.

 • La selecció de jocs de ranures compta amb 42 ranures i 5 jocs de taula.
 • La majoria dels jocs Platipus estan fets amb la moderna tecnologia HTML5 que permet jugar a totes les plataformes: ordinadors, tauletes i dispositius mòbils.
 • La selecció de l’idioma consta de 15 idiomes.
 • Els percentatges de RTP (Retorn al jugador) són molt baixos en molts jocs de Platipus, ja que sovint ronden el 95%. Normalment, els percentatges bons o molt bons superen el 96% o fins i tot el 97%.

Noves ranures Platipus

Aquests són alguns dels jocs de ranura més recents de Platipus.

1. Mapa del pirata (publicat el desembre de 2020)

Mapa del pirata és un joc de tragamonedas de 5 rodets de dibuixos animats amb un tema pirata. Aquesta ranura és una nova ranura Platipus llançada el febrer de 2020.

Pirata's Map slot de Platipus.

La ranura de Pirate’s Map proporciona una acció de dibuixos animats de pirates.

La ranura inclou aquests símbols i funcions especials. Símbol salvatge (El pirata) substitueix tots els símbols excepte els símbols Scatter, Money i Collect. Wild apareix als rodets 2, 3, 4 i 5 com a símbol apilat.

Símbol de dispersió (La bandera del crani negre) només apareix als rodets 2, 3 i 4. Si ho aconsegueixes 3 símbols de dispersió en qualsevol lloc dels rodets, activa la funció de girs gratuïts amb 8 voltes gratuïtes. També podeu tornar a iniciar les voltes gratuïtes durant el joc de bonificació.

Pirata's Map slot de Platipus.

Així és com activar el joc de bonificació Free Spins amb tres dispersos (les banderes negres).

Una característica important és la Cobra la bonificació.

Si un o més Símbols de diners (The Chest) va colpejar qualsevol lloc dels rodets i a Recull el símbol (El mapa) colpeja al rodet 5, guanyareu tots els valors en efectiu del símbol Diners sumats. Cada símbol de diners conté un premi en efectiu o un de 4 premis diferents de Jackpot.

Pirata's Map slot de Platipus.

Joc de bonificació de girs gratuïts en curs!

Els símbols de diners varien de 25 a 875 apostes per línia guanyades. Tingueu en compte que es tracta d’apostes per línia, no d’aposta total, com en moltes ranures. El Premi les mides són les següents:

 • Gran Premi: 25.000 apostes per línia.
 • Gran premi: 12 500 apostes per línia.
 • Jackpot menor: 2 500 apostes per línia.
 • Mini Jackpot: 1 250 apostes per línia.

El símbol Money apareix als rodets 1, 2, 3 i 4 com a símbol apilat. El símbol Recull només apareix al rodet 5.

Pirata's Map slot de Platipus.

Aquí teniu un exemple de com activar la bonificació de cobrament. Podeu cobrar tots els símbols de diners als rodets si premeu un símbol de Recollida al rodet 5.

En conclusió, Pirate’s Map és un joc de tragamonedas força entretingut. Els gràfics són força agradables, però en els efectes i animacions guanyadors altres proveïdors de ranures estan una mica per davant.

Hi ha una música de fons, però el volum és tan baix que amb prou feines es pot sentir. Els sons només consisteixen en pocs sons de ranura, sons marins i pocs tintins guanyadors. Un bon àudio a les ranures aportaria més sensació d’immersió i de joc.

El percentatge de RTP (Retorn al jugador) és molt baix amb només el 95%.

Tan Mapa del pirata és només un joc de ranures “ok” més de Platipus. Personalment, desitjo funcions de bonificació més innovadores, dissenys de ranures o millors sons per tirar endavant la dura competència de ranures. Però si el mapa del pirata sembla interessant, doneu-hi una ullada!

Llançament del joc: Febrer de 2020

RTP (tornar al jugador): 95,0%

Desacord: Desconegut

Disseny: 5 x 3

Línies d’apostes: 25

2. Jackpot Lab (publicat el gener de 2019)

Jackpot Lab és un joc de ranures bastant nou de Platipus que es va publicar el desembre de 2019.

Hi ha una placa de ranura de 5 x 3 bastant estàndard amb símbols majors (les ampolles) i menors (cristalls). Els símbols d’ampolla poden aparèixer amb 1 a 3 ampolles. Jackpot Lab també inclou símbols salvatges, símbols de dispersió que activaran la funció de girs gratuïts i símbols de bonificació que activen la funció de rodet de bonificació amb els premis grans.

Si obteniu símbols de 5 x 3 ampolles a la mateixa línia de pagament, obtindreu el millor pagament. També podeu combinar ampolles del mateix color amb símbols d’1 a 3 ampolles.

Ranura Jackpot Lab de Platipus.

Aquesta és la ranura Jackpot Lab de Platipus.

Les funcions de Jackpot Lab inclouen Símbols salvatges (El símbol de l’assistent blau) que substitueix tots els símbols excepte els símbols Scatter i Bonus.

Símbols de dispersió (El símbol del llibre) apareix només als rodets 1, 3 i 5. Si ho aconsegueixes 3 símbols de dispersió, el Funció de girs gratuïts s’activarà.

Ranura Jackpot Lab de Platipus.

Tres símbols de dispersió (els llibres aquí) us proporcionaran la funció de girs gratuïts.

Els girs gratuïts inclouran 8 girs gratuïts. La funció de girs gratuïts és igual que el joc normal. Almenys no vaig notar cap diferència ni cap menció a la pantalla d’informació de la ranura. Algunes de les funcions especials del joc de bonificació és el que normalment voleu perseguir, de manera que va ser una mica decebedor.

Ranura Jackpot Lab de Platipus.

El joc de Jackpot Lab aquí.

El Símbol de la bonificació (El símbol Purple Magical Pot) només apareix als rodets 2, 3 i 4. Si ho aconsegueixes 3 símbols de bonificació a qualsevol lloc dels rodets, el Funció Bonus Reel s’activarà.

Ranura Jackpot Lab de Platipus.

Si obteniu tres símbols de bonificació (com aquí), se us concedirà la funció de rodet de bonificació. El rodet especial 6 comença a girar i us proporcionarà diferents Jackpots.

El Funció Bonus Reel passa al rodet especial 6. El filador assenyalarà el vostre premi en metàl·lic de 160 a 720 x apostes per línia. També hi ha guanyadors de Jackpots, ja que el nom del joc indica:

 • Gran Jackpot: 40.000 x apostes per línia.
 • Major Jackpot: 10.000 x apostes per línia.
 • Jackpot menor: 4.000 x apostes per línia.
 • Mini Jackpot: 1.000 x apostes per línia.

Tingueu en compte que els multiplicadors són apostes per línia, no l’aposta total com en moltes altres ranures.

Ranura Jackpot Lab de Platipus.

Aquí podeu veure com funcionen els símbols habituals en el joc. També podeu combinar diferents símbols d’1 a 3 ampolles del mateix color que aquí.

En conclusió, Jackpot Lab és un joc de tragamonedas força mitjà. Funciona bé amb les animacions i el joc. Hi ha alguns elements de bonificació que són agradables, però m’agradaria una mica més d’acció o innovacions en els jocs de bonificació. Els gràfics, però, són molt nítids i vistosos i, de fet, m’han agradat.

Els sons són una mica suaus, ja que no hi ha música en el joc normal. Només la funció Free Spins té música de fons, però ja està.

El percentatge de RTP (Retorn al jugador) és baix, amb un 95,2%.

Jackpot Lab és un joc de tragamonedas sense res de dolent. Només li falta una mica d’emoció i funcions i probablement es perdrà al mar d’altres millors espais.

Llançament del joc: Desembre de 2019

RTP (tornar al jugador): 95,2%

Desacord: Desconegut

Disseny: 5 x 3

Línies / combinacions d’apostes: 40

Les ranures Platipus més populars

A continuació, es detallen algunes de les ranures Platipus més populars.

1. Rhino Mania

Rhino Mania és un joc de ranura de 6 rodets amb el tema favorit dels animals salvatges africans.

Hi ha 4096 línies guanyadores. Les línies guanyadores compten si obteniu símbols adjacents d’esquerra a dreta sense espais buits de 3 a 6 símbols. Per tant, la posició vertical als rodets no té importància.

Ranura Rhino Mania de Platipus.

Aquesta és la ranura Rhino Mania de Platipus.

Símbol salvatge (el rinoceront) substitueix tots els símbols excepte els símbols Scatter. Els animals salvatges apareixen als rodets 2, 3, 4 i 5.

Si ho aconsegueixes 3 o més símbols de dispersió en qualsevol posició, que activi el fitxer Funció de bonificació del joc. A continuació, es mostren els diferents imports de girs gratuïts en funció dels imports de dispersió:

 • 3 símbols de dispersió: 8 girs gratuïts + 2 x premi d’aposta total.
 • 4 símbols de dispersió: 15 girs gratuïts + 10 x premi d’aposta total.
 • 5 símbols de dispersió: 20 girs gratuïts + 50 x Premi d’aposta total.
 • 6 símbols de dispersió: 50 girs gratuïts + 1000 x Premi d’aposta total.

Durant el joc de bonificació, els símbols Wild actuen com a Multiplicador de símbols salvatges al mateix temps. Els multiplicadors són x2 o x3. Les victòries també es poden multiplicar per molts Wilds i el multiplicador màxim és x81.

Ranura Rhino Mania de Platipus.

Aquest és el joc de bonificació de girs gratuïts amb símbols Wild Multiplier que no apareixen al joc normal. També podeu tornar a fer girs gratuïts amb només 2 símbols de dispersió.

Els girs gratuïts es poden tornar a activar durant el joc de bonificació. A més dels imports de girs gratuïts, al joc de bonificació 2 símbols de dispersió es desencadenarà 5 girs gratuïts extra.

També hi ha un Funció de bonificació definitiva. Si jugueu amb un màxim de línies guanyadores, el joc de bonificació de girs gratuïts us concedirà un mínim de 1x guanys d’aposta total.

Ranura Rhino Mania de Platipus.

Aquí teniu Rhino Mania i els símbols Wild and Scatter que apareixen als rodets.

Rhino Mania és un joc de ranures ben fet amb funcions de bonificació dignes amb el joc de bonificació de girs gratuïts amb símbols de multiplicador salvatge addicionals. Els gràfics estan bé i la banda sonora també inclou música de temàtica africana.

En comparació amb altres jocs de temàtica Rhino (n’hi ha molts), Rhino Mania està bé, però no aporta res de nou al gènere.

Però, en comparar els percentatges de RTP (Return to player), Rhino Mania no està funcionant bé amb només el 95,0% (baix). Altres ranures temàtiques Rhino tindran un RTP millor en general.

Per exemple Gran rinoceront o bé Great Rhino Megaways de Pragmatic Play tenen un RTP millor del 96,53% o del 96,48% respectivament. Mighty Africa: 4096 maneres de Playson també té RTP bastant baix com Rhino Mania amb un 95,10%.

Considerant-ho tot Rhino Mania és definitivament el millor dels jocs de tragamonedas de Platipus i val la pena provar-ho.

Llançament del joc: Juliol de 2019

RTP (tornar al jugador): 95,0%

Desacord: Desconegut

Disseny: 6 x 4

Línies d’apostes: 4096

2. Gat afortunat

Gat de la sort és un joc de tragamonedas basat en els símbols del gat afortunat, que són les estàtues de gats que agiten amb una mà.

Els gats afortunats es diuen Maneki Neko en japonès (que significa: gat que fa senyal) i són molt populars a les cultures xinesa i japonesa. Aquí podeu trobar més informació sobre les xifres de Lucky Cat si us interessa.

Però vegem ara el joc de tragamonedas Lucky Cat.

El tauler de ranura consisteix en una quadrícula de símbols de 5 x 3 normal.

Símbol salvatge substitueix tots els símbols excepte el símbol Scatter i Bonus. Els animals salvatges només apareixen als rodets 2-5.

Ranura Lucky Cat de Platipus.

Aquest és el joc de ranures Lucky Cat de Platipus.

El Símbol de dispersió multiplicarà la victòria per l’aposta total. Si ho aconsegueixes 3, 4 o 5 símbols de dispersió, el els multiplicadors són 2x, 50x i 200x Total d’apostes respectivament.

No vaig poder obtenir tres o més símbols de dispersió a la meva sessió de proves força llarga, però suposo que 3 o més dispersos multiplicaran altres guanys del mateix gir per aquest multiplicador. El text de la pantalla d’informació de la ranura de Lucky Cat era bastant difícil d’interpretar el que realment fa el multiplicador. Però aquesta és la meva suposició ara.

El Símbols de bonificació apareixen als rodets mitjançant piles de 2 o 3 símbols. Els valors dels símbols de bonificació poden variar entre 50 i 250. Qualsevol combinació amb 6 o més símbols de bonificació activarà el fitxer Funció Respin.

La funció Respin significa que els guanys es calculen sumant els premis especificats a cada símbol de Bonus.

Ranura Lucky Cat de Platipus.

Aquesta és la funció Respin on heu de perseguir els premis en metàl·lic i els premis dels símbols de la bonificació.

Al principi, obtindreu 3 ajustaments. Si apareix com a mínim un símbol de bonificació addicional a les bobines, els ajustaments es tornaran a restablir a 3. Tots els símbols de bonificació són enganxosos fins al final de la bonificació.

Guanyareu el Gran Premi (100.000 apostes per línia) si totes les posicions dels símbols s’omplen amb un símbol de Bonus. Tingueu en compte que el multiplicador de Jackpot és vegades apostes per línia, no aposta per vegades com en els jocs de tragamonedas.

Ranura Lucky Cat de Platipus.

Ranura del gat afortunat i els símbols Scatter and Wild en joc.

En conclusió, Lucky Cat és un joc de tragamonedas molt vistós amb un joc fluït. La sensació de tragamonedas es beneficiaria d’una banda sonora, ja que no hi havia cap mena de música de fons. A més, els sons són força bàsics.

Les funcions de les ranures tampoc no tenen res. No he pogut provar en absolut la funció de dispersió, ja que no he pogut agafar 3 o més dispersors durant tota la prova.

La funció Respin va passar poques vegades i estava bé. Al meu parer, les funcions poden necessitar alguna cosa més perquè la ranura sigui més interessant al cap d’un temps.

El percentatge de RTP (Return to player) és realment baix amb un 95,0%.

Gat de la sort és un joc de ranures correcte amb poques funcions. Per ser sincer, no era el meu favorit i es va avorrir al cap de poc temps.

Llançament del joc: Maig de 2019

RTP (tornar al jugador): 95,0%

Desacord: Desconegut

Disseny: 5 x 3

Línies d’apostes: 20

Ranures RTP Platipus més altes

Aquests són els ranures percentuals RTP (Tornada al jugador) més altes Vaig trobar de Platipus. En general, el percentatge RTP mitjà de les ranures de Platipus se situa al voltant del 95%, cosa que es pot considerar bastant baixa. Normalment, altres proveïdors de ranures tenen RTP al voltant del 96% o fins i tot més del 97%.

Així doncs, aquí teniu totes les ranures de Platipus, ordenades des de RTP alt a RTP baix. També he afegit dates de sortida i variacions (si es troba) per facilitar l’elecció de la ranura.

 • Jackpot Lab – llançament el desembre de 2019 – Variació: desconeguda – RTP: 95,2%
 • Great Ocean – Data de publicació: octubre de 2018 – Variació: desconeguda – RTP: 95,09%
 • Fruity Sevens – llançament l’octubre de 2017 – Variació: Mitjana – RTP: 95,09%
 • Fiery Planet – llançament l’octubre de 2017 – Variació: Mitjana – RTP: 95,09%
 • Diners de la sort: llançat a l’octubre de 2017 – Variació: mitjana – RTP: 95,09%
 • Arabian Tales: publicat el 2017 de l’Octubre – Variació: alta – RTP: 95,03%
 • Power of Poseidon – Publicat el març de 2018 – Variació: desconeguda – RTP: 95,03%
 • Crystal Sevens – llançament al maig de 2018 – Variancia: desconeguda – RTP: 95,03%
 • L’imperi del faraó – llançament l’abril de 2019 – Variació: desconeguda – RTP: 95,02%
 • Safari Adventures: llançament a l’octubre de 2017 – Variació: alta – RTP: 95,02%
 • Princess of Birds – Data de publicació: octubre de 2017 – Variació: desconeguda – RTP: 95,02%
 • Mirall màgic: llançament l’octubre de 2017 – Variació: mitjana – RTP: 95,02%
 • Juicy Spins: llançament l’octubre de 2017 – Variació: alta – RTP: 95,02%
 • Webby Heroes – llançament al juny de 2019 – Variancia: desconeguda – RTP: 95,01%
 • Legend of Atlantis – llançat el juliol de 2018 – Variació: baixa – RTP: 95,01%
 • Mapa del pirata: llançat el febrer de 2020 – Variació: desconeguda – RTP: 95,0%
 • Jade Valley – llançament gener 2019 – Variancia: Mitjana – RTP: 95,0%
 • Lucky Cat – llançat el maig de 2019 – Variancia: desconeguda – RTP: 95,0%
 • Rhino Mania – llançat el juliol de 2019 – Variació: desconeguda – RTP: 95,0%
 • Monedes asteques – llançat el novembre de 2019 – Variació: desconeguda – RTP: 95,0%
 • Tigres xinesos – llançament el setembre de 2019 – Variació: desconeguda – RTP: 95,0%
 • Ventafocs – llançament abr 2018 – Variació: desconeguda – RTP: 95,0%
 • Jungle Spin – Llançament: octubre de 2017 – Variancia: alta – RTP: 95,0%
 • Neon Classic – llançament gener 2019 – Variació: desconeguda – RTP: 95,0%
 • Crazy Jelly – llançament l’octubre de 2017 – Variació: alta – RTP: 95,0%
 • Bison Trail – Publicat el febrer de 2019 – Variació: desconeguda – RTP: 94,99%
 • Cleo’s Gold: llançament a l’octubre de 2017 – Variació: mitjana – RTP: 94,99%
 • Lucky Dolphin – llançat a l’octubre de 2017 – Variació: alta – RTP: 94,99%
 • Mega Drago – llançament agost 2018 – Variancia: Mitjana – RTP: 94,99%
 • Llibre d’Egipte – llançament a l’octubre de 2017 – Variació: alta – RTP: 94,98%
 • Triple Dragon – llançament gener 2018 – Variació: alta – RTP: 94,98%
 • Richy Witchy – llançament l’octubre de 2017 – Variació: alta – RTP: 95,0%
 • Magical Wolf – llançament l’octubre de 2017 – Variació: alta – RTP: 94,99%
 • Poder dels déus: llançat a l’octubre de 2017 – Variació: mitjana – RTP: 94,99%
 • Monkey’s Journey: llançament l’octubre de 2017 – Variació: mitjana – RTP: 94,99%
 • Fairy Forest – Data de publicació: octubre de 2017 – Variació: baixa – RTP: 94,99%
 • Mistress of Amazon – llançament: octubre de 2017 – Variació: alta – RTP: 94,98%
 • Love Is – Data de publicació: octubre de 2017 – Variació: alta – RTP: 94,98%
 • Crocoman – Data de publicació: octubre de 2017 – Variació: alta – RTP: 94,98%
 • Jewel Bang – llançament l’octubre de 2017 – Variació: baixa – RTP: 94,98%
 • Temple asteca: llançat al maig de 2017 – Variació: alta – RTP: 94,97%
 • Sakura Wind – Data de llançament: octubre de 2017 – Variació: desconeguda – RTP: 94,96%

Casinos Bitcoin recomanats amb ranures Platipus

Aquests casinos de Bitcoin ofereixen ranures Platipus a la seva selecció.

CasinoBonusFeatures Anar al lloc

1. BitStarz Casino

Logotip de BitStarz Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 152% Fins a 2 BTC + 180 voltes gratuïtes. La bonificació total és de 6 BTC + 180 girs gratuïts. Sense bonificació de dipòsit: 20 girs gratuïts. Apostes: bonificació de 40 vegades.

Compatible amb ranures Platipus

Casino de confiança des del 2014

Més de 2600 jocs de casino

Dipòsits i retirades ràpides

Revisió de BitStarz

Unir-se ara

2. Casino mBit

Logotip del mBit Casino

2 BTC + 100 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 150% Fins a 2 BTC + 100 girs gratuïts. La bonificació total és de 6 BTC + 100 girs gratuïts. Bonificació sense dipòsit: 50 girs gratuïts. Apostes: bonificació de 40 vegades.

Compatible amb ranures Platipus

Lloc web ràpid i fluid

2528 jocs de casino

96 jocs de ranura de jackpot

Revisió de mBit Casino

Unir-se ara

3. 7Bit Casino

Logotip del casino 7Bit

1,5 BTC + 100 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 157% fins a 1,5 BTC + 100 girs gratuïts. La bonificació total és de 5 BTC + 100 girs gratuïts. Apostes: 40x.

Compatible amb ranures Platipus

Casino experimentat des del 2014

704 jocs de casino

39 ranures de jackpot

Revisió de 7Bit Casino

Unir-se ara

4. Bitcoin Penguin Casino

Logotip de Bitcoin Penguin

0,2 BTC + 40 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 150% fins a 0,2 BTC + 40 voltes gratuïtes. La bonificació total és de 0,4 BTC + 65 girs gratuïts. Apostes: 45x.

Compatible amb ranures Platipus

Casino experimentat fundat el 2014

558 jocs de casino

Revisió de Bitcoin Penguin

Unir-se ara

5. Casino Oshi

Logotip del Casino Oshi

1,25 BTC + 180 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 100% fins a 1,25 BTC + 180 girs gratuïts. El bo total és de 5 BTC + 225 girs gratuïts. Apostes: 40x.

Compatible amb ranures Platipus

Una gran quantitat de jocs

2528 jocs de casino

57 ranures per a jackpot

Crítica Oshi Casino

Unir-se ara

6. Casino Mars

Logotip de Mars Casino

1 BTC + 50 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 100% fins a 1 BTC + 50 girs gratuïts. La bonificació total és de 2 BTC + 50 girs gratuïts. Apostes: 40x.

Compatible amb ranures Platipus

741 jocs de casino

16 ranures per a jackpot

Revisió de Mars Casino

Unir-se ara

Ressenyes d’usuaris

Aquí teniu el resum de la puntuació dels usuaris dels jocs de ranura Platipus:

Com t’agraden els jocs de ranura Platipus? Comparteix les teves opinions a continuació al formulari de comentaris!

Pensaments finals

Aquest era el nostre article sobre les ranures de Platipus. No dubteu a enviar correus, escriure un missatge a través del formulari de contacte o escriure aquí els vostres comentaris o suggeriments!

Gràcies per llegir!

Fonts d’aquest article:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me