PureVPN

Com la majoria dels usuaris ja saben, hi ha diversos anuncis comercials VPN disponible per ajudar-vos a protegir la vostra privadesa. Pure VPN ha aparegut sovint com un candidat significatiu al títol de la millor relació qualitat-preu.

Tot i això, les ressenyes sobre l’empresa s’han barrejat, amb molts revisors que elogien, mentre que les ressenyes dels usuaris de vegades indiquen el contrari. Aquí intentarem desvelar el misteri que hi ha darrere de Pure VPN.

Són tan bons com afirmen els revisors? O els usuaris que critiquen el servei són els que tenen una millor visió d’aquest proveïdor?

Un desglossament ràpid de la VPN pura

NOM: VPN pura

UBICACIÓ: Amb seu a Hong Kong

REGISTRE: Registre de sessions però sense registre detallat

EL MILLOR PREU: Prova de 7 dies per 0,99 dòlars i 69,82 dòlars l’any (5,82 dòlars al mes)

SUPORT: Xat en directe

DEVOLUCIONS: Política de devolució de 31 dies

LLOC WEB: https://www.purevpn.com/

Visió general de la VPN pura

El client de Pure VPN admet molts protocols estàndard per a la connexió. El xifratge AES de 256 bits també és un bon toc.

Aquests dos factors combinats fan que sigui un enllaç relativament segur per als usuaris ocasionals. La VPN pura s’adapta a una àmplia gamma d’usos. L’aplicació es configura fàcilment per a les aplicacions més habituals, com ara streaming i torrent.

La funció de transmissió és convincent i us permet desbloquejar el bloqueig geogràfic a Netflix i Disney +. No només obteniu una connexió estable, sinó que l’opció de transmissió us permetrà transmetre sense memòria intermèdia.

Pure VPN també inclou una fàcil instal·lació per a un grapat de les plataformes més habituals. És possible que els usuaris que vulguin programari VPN als routers hagin de realitzar una instal·lació manual.

Tanmateix, tot i que Pure VPN té molt a dir, hi ha problemes importants. Tot i que esteu protegit mentre torneu a torrent, la vostra velocitat de baixada té un èxit.

A més, com a organització basada en la privadesa, la política de registre de Pure VPN és molt fosca. Mentre feia servir l’aplicació Windows, l’empresa semblava prioritzar la facilitat d’ús per sobre de la privadesa. Aquesta configuració va provocar un comportament qüestionable a l’aplicació quan no va poder resoldre el servidor OpenVPN.

Es va utilitzar per defecte altres protocols, sense informar l’usuari del canvi. L’assistència està disponible mitjançant el xat en directe, però no sempre és útil. Tot i això, malgrat aquests problemes, Pure VPN no és dolent.

Ofereix una protecció de privadesa assequible, encara que amb un grapat de coses que podrien millorar.

Comparació ràpida de VPN

COMPARACIÓ

Logotip de PureVPN

VPN pura

 • Preus excel·lents
 • Servidors dignes
 • No és el més privat

COMPRA ARA Logotip de NordVPN

VPN VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip ExpressVPN

VPN Express

 • VPN més privades
 • Encesa ràpida
 • La majoria de servidors i països de totes les VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Surfshark

VPN de Surfshark

 • Grans velocitats
 • Gran registre de seguretat
 • Nova VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Anàlisi de preus

Quan es parla d’assequibilitat, Pure VPN ofereix el seu servei a un preu raonable de 10,95 $ al mes. Recentment, però, la companyia ha començat a oferir una prova de 7 dies que costa als usuaris només 0,99 dòlars, on se us facturarà un total de 69,84 dòlars (que equival a 5,82 dòlars al mes).

Si decidiu sortir pel seu pla de 6 mesos, podeu obtenir mig any de servei VPN per una mica menys de 50 dòlars. Pot ser que no sigui la VPN més barata disponible, però ofereix una excel·lent relació qualitat-preu quan incloeu l’oferta de prova. El preu estàndard del servei sense la prova de descompte pot ser una mica car.

Característica rica

Les funcions que ofereix Pure VPN són similars a molts altres serveis VPN. No obstant això, hi ha algunes diferències notables. Mentre que altres proveïdors de VPN tenen dificultats per superar el bloqueig de regions de Netflix, Pure VPN ho fa ràpidament.

A més, Pure VPN és pro-torrent. Aquesta postura significa que l’empresa accepta que pugueu utilitzar el seu servei per fer transferències de fitxers peer-to-peer, cosa que altres VPN no veuen. Les aplicacions de Pure VPN inclouen fins i tot un bloqueig d’anuncis com a valor afegit.

Pure VPN també aconsegueix realitzar la funció principal d’una VPN oferint als clients una navegació anònima. La seva protecció contra fuites de DNS garanteix que les dades IP dels usuaris romanen ocultes i s’estenen fins i tot a les adreces IPv6.

Prova de velocitat

Per determinar fins a quin punt la VPN pura és bona amb la velocitat de connexió de retransmissió, vam decidir fer algunes proves comparatives. Utilitzem la configuració de navegació privada a Pure VPN per provar aquestes proves. No vam modificar cap configuració, de manera que les proves són indicatives dels valors predeterminats.

La nostra metodologia va intentar realitzar experiments utilitzant el mateix servidor de velocitat que un control. A més, per establir un control, vam realitzar la primera prova al servidor fora de la VPN. Els resultats de la prova oberta són els següents:

Prova de velocitat fora de VPN

A partir d’aquí, vam decidir connectar-nos al mateix servidor mitjançant el servidor VPN més proper a nosaltres. Aquests van ser els resultats obtinguts:

Prova de velocitat mitjançant el servidor VPN més proper

El ping de 112 ms no és dolent per a un servidor local, tot i que podria ser millor. Les velocitats de descàrrega es van registrar a un raonable 24,86 Mbps, tot i que aquest valor sembla molt inferior a la de la connexió oberta i no protegida per VPN..

Velocitats de càrrega registrades a 16,50 Mbps, cosa que era acceptable i en línia amb l’enllaç no protegit. Amb tot, no és un mal rendiment per a un servidor local.

A continuació, vam decidir empènyer una mica el sobre i realitzar una prova de velocitat amb el servidor més llunyà possible de la nostra ubicació.

Vam calcular que ens situaria en algun lloc d’Àsia i vam decidir provar el servidor indi que Pure VPN oferia. Hem utilitzat el mateix servidor de ping per a la prova que les proves anteriors per facilitar la comparació.

Prova de velocitat amb un servidor el més llunyà possible

Just al capdavall, el ping sembla terrible a 350 ms, més del doble que la prova anterior. Les velocitats de descàrrega també van patir, amb un creixement de 8,78 Mbps.

En un gir sorprenent, la velocitat de càrrega no va patir gens, tot i que això només es podria deure a la limitació del flux de càrrega de la connexió en què la vam provar..

Les proves de velocitat Pure VPN van revelar alguns detalls importants per als usuaris que volen maximitzar les seves velocitats. En primer lloc, si seleccioneu un servidor manualment, us heu de centrar en els servidors geogràficament propers a la vostra ubicació.

Com podem veure als resultats, el ping i la velocitat de descàrrega augmenten dràsticament, com més a prop estigueu de casa.

A més, altres usuaris han mencionat que hauríeu de complir els paràmetres de xifratge per defecte per mantenir una connexió ràpida.

Aplicacions pràctiques en utilitzar Pure VPN

Amb l’objectiu de ser més fàcil d’utilitzar, Pure VPN ofereix presets per als seus serveis de connexió.

Els usuaris poden triar especialitats anònimes de navegació, transmissió o connexió entre iguals, cadascuna amb els seus propis servidors i paràmetres preferits. Què tan eficaços són aquests paràmetres per oferir una experiència d’usuari positiva?

Transmissió en temps real

Pure VPN és una de les poques VPN que funciona bé amb Netflix, que ofereix diversos catàlegs de tot el món. En provar les plataformes de transmissió, vam observar que no hi havia cap retard ni memòria intermèdia de vídeo.

La reproducció en temps real tenia una qualitat constant. Tanmateix, tot i que podeu reproduir Disney + i Netflix sense preocupar-vos pel contingut bloquejat per la regió, no podeu fer el mateix amb Amazon Prime Video.

Torrent

Pure VPN destaca com un defensor de l’intercanvi d’igual a igual i ofereix una configuració de torrent específica perquè els usuaris descarreguin fitxers fora de la mirada indiscreta dels seus proveïdors d’interès..

Les connexions dels usuaris són segures i la protecció contra fuites DNS de Pure VPN garanteix que es mantingui així. Hi ha un desavantatge en què les velocitats es veuran afectades.

Passar per un servidor secundari afecta la taxa de baixades, però suposa un petit preu per millorar la seguretat.

Joc

Els servidors locals de tot el món poden ajudar a reduir els temps de ping i permetre’ls provar les vostres habilitats en servidors nous. No hi ha hagut cap problema en connectar-se a diferents servidors de League of Legends.

El ping va ser lleugerament més alt, però no de forma notable. Les connexions obertes eren òbviament més ràpides, però la latència no va provocar un retard ni una banda de goma.

Desbloqueig de la regió

Un dels usos més habituals d’una VPN en aquests dies és permetre l’accés a contingut bloquejat per regions en determinades parts del món.

Gràcies als servidors existents a més de 140 països de tot el món, Pure VPN és una opció ideal per evitar restriccions geogràfiques.

Hem provat Pure VPN a Netflix, Disney +, Amazon Prime Video i alguns altres serveis de transmissió com Hulu i BBC iPlayer.

Logotip de Netflix

Netflix espanyol funcionava bé

Transmissió al Japó

Igual que Japó

Malauradament, fins i tot mentre utilitzàvem un servidor nord-americà, se’ns va bloquejar el contingut d’Amazon Prime Video. BBC iPlayer també va tenir alguns problemes de resolució. Amb els altres, vam ser capaços de trobar i connectar-nos ràpidament als servidors, cosa que ens permetia transmetre contingut com si ens connectéssim localment.

Bàner de la BBC iPlayer

iPlayer era un Bust

Seguretat i registre

Quan Pure VPN va començar a funcionar per primera vegada, van assenyalar la seva política de “no registre”. No obstant això, un cas del 2017 va veure com la companyia lliurava els registres a les forces de l’ordre com a proves en un cas de ciberatacament.

Des de llavors, la seva política quant al registre de la informació del client ha canviat. Pel seu mèrit, han actualitzat la seva política de privadesa.

Tanmateix, el fet que publiquessin els registres afecta la fe del client en el proveïdor.

Dins de l’explicació de la política de privadesa de l’empresa, trobem una excepció notable. Pure VPN ha declarat que mantenen registres de sessió que inclouen:

 • Data de connexió als seus servidors
 • A quin ISP us heu connectat
 • A quin dels seus servidors heu accedit

Tot i que aquestes dades són relativament inofensives, poden ser més del que alguns usuaris no se senten còmodes. Pure VPN afirma no recollir informació de navegació dels seus usuaris i, fins ara, no han aparegut proves que posin en dubte aquesta afirmació.

Els proveïdors de VPN confien en la confiança i el fet que Pure VPN no hagi informat els usuaris del seu registre abans que el cas de ciberatenció els obligés a fer-ho reflecteix malament la seva fiabilitat..

El fet que l’empresa no registri dades significa que no hi ha cap crida perquè esborri les dades que recopila durant la sessió.

A la vostra màquina local, no està clar si Pure VPN realitza un esborrat de dades quan tanqueu l’aplicació. Un altre factor crític que els usuaris haurien de tenir en compte és l’ús de servidors virtuals.

Pure VPN no amaga el seu ús de servidors virtuals. Fins i tot marquen els servidors virtuals amb una llegenda “VS” a la selecció del servidor per separar-los dels servidors físics (PS).

Com que la gran quantitat d’ubicacions per connectar és un punt de venda important per a Pure VPN, no és estrany que dediquin servidors virtuals a augmentar el recompte.

És possible que a un grapat d’usuaris tinguin accés a una adreça IP estàtica o dedicada. Pure VPN sí que ofereix el servei, però té un cost addicional per a la subscripció.

Per sort, una adreça IP exclusiva només us permetrà recuperar 0,99 dòlars més.

Examen de la política de privadesa

Atès que l’inici de Pure VPN amb les forces de l’ordre havia deixat al descobert la seva política de registre de dades, l’empresa ha hagut de fer grans passos per recuperar la confiança dels clients. Un d’aquests passos va ser una auditoria independent dels seus sistemes.

L’agost de 2019, Altius IT (un auditor independent de Califòrnia) va certificar Pure VPN després d’una auditoria de seguretat detallada. L’ideal seria que l’empresa continuï realitzant inspeccions periòdiques. Queda per veure si això continuarà.

Pure VPN té alguns aspectes útils en termes de confiança dels consumidors. La seva ubicació a Hong Kong els veu en una societat relativament lliure. Tot i estar sotmesa al domini xinès, la ciutat-estat és en la seva majoria autogovernada i respecta les llibertats personals en gran mesura.

Els propietaris i operadors de Pure VPN són una empresa coneguda com a sistemes GZ. Tot i que la seva empresa matriu és coneguda sobretot per la creació d’aplicacions esportives per a Android, Pure VPN és un pas en una direcció diferent. Es dediquen a proporcionar el millor servei possible als usuaris de Pure VPN.

El cas que va provocar que la política de registre de Pure VPN s’exposés al públic centrat en un home de Massachusetts acusat de ciberatacament.

L’Oficina Federal d’Investigació dels Estats Units va citar a VPN pura per obtenir informació relacionada amb un cas en què un home assetjava una dona en línia.

En lliurar les dades ubicades als registres d’accés, la companyia va ajudar l’FBI a tancar el seu cas. PC Mag va assenyalar després que Pure VPN no havia actuat fora dels límits de la seva política de privadesa.

Malauradament, els usuaris tenien confiada la seva confiança en l’empresa. Pure VPN mai havia esmentat abans que conservés cap registre de sessió, ocultant el fet dins de la seva detallada política de privadesa.

Funcions destacables de Pure VPN

Pure VPN té més de dos mil (2000) servidors, tant virtuals com físics, que abasten més de cent quaranta (140) països. Una xarxa d’aquestes dimensions és difícil d’igualar.

Els usuaris de Pure VPN tenen una selecció de servidors en ubicacions geogràfiques diferents. A més d’aquesta selecció massiva de servidors, hi ha algunes opcions que Pure VPN ofereix, incloses:

 • Configuració de VPN doble, tot i que és possible que la configuració requereixi posar-se en contacte amb el servei d’atenció al client
 • Extensions per a la majoria de navegadors moderns com Chrome i Firefox
 • Túnel dividit
 • Kill-switch
 • Prova de fuites de DNS
 • Adblocker

La protecció contra fuites de DNS que ofereix Pure VPN s’estén també a les adreces IPv6. Malauradament, aquest proveïdor de VPN concret no ofereix accés a la xarxa Tor.

Com a aspecte positiu, Pure VPN inclou instal·ladors per a la majoria dels sistemes operatius convencionals. Els usuaris de Windows, Linux, Mac, iOS i Android poden instal·lar l’aplicació de Pure VPN sense preocupacions.

Per a altres sistemes, la instal·lació no és impossible. Només cal una mica més d’esforç. Els encaminadors també poden tenir instal·lat Pure VPN, però fins ara només els encaminadors DD-WRT tenen la capacitat d’instal·lar-los fàcilment..

Interacció amb el client

Com passa amb qualsevol empresa, l’assistència al client té un impacte significatiu sobre si el producte té sentit per a la comanda. A diferència d’altres proveïdors de VPN, obteniu el mateix nivell d’assistència de xat en directe independentment del nivell de subscripció. Si val la pena el suport és una altra cosa del tot. Alguns informes han afirmat que el personal d’assistència de Pure VPN no sembla que tingui coneixements sobre el programari.

Moltes vegades, l’equip simplement us dirigeix ​​a un dels seus articles de la base de coneixement, fins i tot si aquest article no resol el vostre problema específic. En general, els temps de resposta varien. Alguns clients han aconseguit un suport ràpid i eficaç dels representants de l’empresa.

Tot i això, molts usuaris s’han queixat que el personal d’assistència respon lentament a les entrades. En general, als usuaris d’Internet els ha agradat el suport de xat en viu de Pure VPN.

No ajuda que l’única manera de sol·licitar una revisió sigui mitjançant el seu sistema de xat en directe. Tot i que Pure VPN assenyala que no necessiten cap explicació abans de cancel·lar la subscripció, el servei al client encara us demana un motiu.

Sembla que la companyia té la intenció d’assegurar-se que els clients continuen amb el servei. Aquesta dificultat, al seu torn, fa que la recuperació dels diners d’un reembossament sigui una tasca feixuga.

Opcions de preu i pagament

Malgrat aquests petits problemes, Pure VPN ofereix una gran relació qualitat-preu. El preu de 6 mesos, inferior a 50 dòlars, és impressionant per a un servei de subscripció. El cost actualitzat de 5,82 dòlars després de la prova inicial de 0,99 dòlars durant 7 dies també és notable.

En comparació, el cost estàndard de 10,95 dòlars al mes sembla força car. Pure VPN també intenta facilitar els pagaments a la compra de clients. Els clients tenen opcions estàndard de targetes de crèdit i dèbit al costat de sistemes de pagament com PayPal, BlueSnap i PaymentWall.

A més, els clients poden utilitzar criptomonedes per pagar les seves subscripcions. Pure VPN accepta pagaments en Etherium, Bitcoin i Litecoin.

Especificacions ràpides per a VPN pura

Plataformes de programari client: els usuaris de Windows, MAC, iOS, Android i Linux poden instal·lar aplicacions natives.

Plataformes compatibles amb el país: Windows, MAC, iOS, Android, Linux Protocols admesos: S’admeten diversos protocols VPN, inclosos OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP i fins i tot IKEv2 Nombre de servidors: Més de dos mil (2000+) Nombre de països: Més de cent quaranta (més de 140) País d’inscripció: Hong Kong Opcions de pagament: Targeta de crèdit / dèbit, PayPal, PaymentWall, BlueSnap, BTC, LTC, ETH Nom real necessari: No Protocol de xifratge: AES de 256 bits Límit d’ús de dades: No Límit d’ús de l’amplada de banda: No Màx. no. de dispositius connectats simultàniament: 10 Atenció al client: Suport del xat en directe Política de privacitat: Reclama tenir un registre mínim dels detalls de la sessió. No es conserven registres detallats.

Val la pena la VPN pura?

Hi ha moltes coses que podeu recomanar a Pure VPN com a excel·lent proveïdor de serveis. La interfície fàcil d’utilitzar és ideal per a clients que no coneixen gaire informació sobre les entrades i sortides de les VPN.

Tot i això, encara ofereix un cert nivell de control als usuaris avançats. Les velocitats de les plataformes de transmissió en línia superen la mitjana. El joc no pateix desfasaments i obre noves regions on jugar.

En definitiva, Pure VPN és un proveïdor de VN assequible. Han racionalitzat la seva interfície per fer-la el més senzilla possible. Per descomptat, en fer-ho, han hagut d’eliminar algunes coses que és possible que necessitin usuaris més experimentats per solucionar els errors.

La manca d’un servei d’atenció al client competent empitjora el problema. La majoria d’usuaris que vulguin utilitzar Pure VPN en maquinari no estàndard hauran de suportar el servei d’atenció al client només per utilitzar el seu programari comprat. Aquells que decideixin desactivar-se del servei hauran de saltar de manera similar per obtenir els seus diners.

La VPN pura és una excel·lent eina per als usuaris que només volen que la seva VPN funcioni sense la configuració addicional. Per a aquells de nosaltres que preferim ajustar la configuració per obtenir l’ajust adequat, mirar un altre lloc és un pla millor.

instruccions d’instal · lació

PAS 1: registreu-vos al lloc web.

Si ja teniu un compte, podeu anar directament a la secció de descàrregues. En cas contrari, Pure VPN us demanarà que us registreu a l’empresa per obtenir la vostra informació d’inici de sessió i pagar la vostra subscripció.

PAS 2: feu doble clic a l’instal·lador i passeu pels passos.

La instal·lació és senzilla i no hi ha cap programa espia amagat de pàgines de programari maliciós que necessiteu. També teniu l’opció d’instal·lar connectors del navegador per si voleu aquest pas afegit mentre navegueu per Internet obert.

PAS 3: trieu el tipus de navegació

Un cop hàgiu acabat d’instal·lar-vos, se us demanarà que trieu el tipus de navegació que feu. Seleccioneu el que més us convingui i un servidor al qual connectar-vos, i esteu a punt!

Valoració

Preguntes freqüents

La VPN és ràpida i fiable?

Pure VPN té diverses rutines de connexió alternativa. La seva protecció contra fuites de DNS, juntament amb el commutador automàtic inclòs a l’aplicació, us ajuda a protegir la vostra connexió. Els servidors ubicats a tot el món permeten una connexió ràpida, independentment d’on es trobi.

Utilitzarà aquesta VPN per aturar l’amplitud de banda?

Sí. Pure VPN protegeix el trànsit d’Internet dels ulls curiosos del vostre proveïdor d’Internet. Com que el vostre proveïdor d’Internet no pot veure el que esteu fent en línia, no poden jutjar si haurien d’accelerar l’amplada de banda.

Quins servidors d’aquesta VPN són els millors per a Netflix?

Hi ha una opció de transmissió especialitzada per a la VPN, ideal per a Netflix. Podeu triar a quina part del món també voleu accedir, tot frenant eficaçment els protocols de geofencing de Netflix.

Hi ha una versió gratuïta d’aquesta VPN?

No existeix cap versió gratuïta, però el cost d’una subscripció mensual és assequible en comparació amb altres VPN.

Per què de vegades se’m bloqueja Netflix quan faig servir aquesta VPN?

Pure VPN ofereix opcions de connexió especialitzades que heu de seleccionar en funció del vostre tipus d’ús. Si opteu per compartir fitxers com a opció, no tindreu una connexió optimitzada per a la reproducció en temps real. Llocs com Netflix poden rebutjar el vostre intent de connexió.

Què tan bé funcionen les funcions i la configuració de protecció contra fuites?

Les opcions d’anonimat funcionen de manera esplèndida i amaguen eficaçment la vostra ubicació. Kill-switch i split tunneling també funcionen de forma admirable. La protecció addicional de protecció contra fuites de DNS és una excel·lent opció alternativa en cas de problemes amb el servidor.

Les aplicacions VPN són segures i fàcils d’utilitzar?

L’aplicació és intuïtiva amb una interfície d’usuari decent per a usuaris experimentats. Els usuaris principiants poden perdre’s fàcilment. L’aplicació sembla segura, però no avisa els usuaris més experimentats quan canvia de protocol.

Pot desbloquejar Netflix i altres serveis de transmissió?

Pure VPN funciona bé amb Netflix i Disney +. No tan bé amb Amazon Prime. També s’han barrejat els informes sobre si BBC iPlayer funciona amb Pure VPN.

Realment val la pena el preu?

El preu amb descompte val la pena, però el cost mensual estàndard pot ser una mica car pel que ofereix.

Es pot utilitzar la VPN per torrent?

Pure VPN inclou una configuració especialitzada per a les transferències P2P, que proporciona torrent.

La VPN funciona a la Xina?

Sí, amb servidors ubicats a la part continental de la Xina.

Quantes connexions simultànies admet aquesta VPN?

Els usuaris tenen accés a fins a deu (10) connexions simultànies alhora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me