Una mirada enrere al llibre blanc i el camí cap a endavant a través de Crypto Winter

Hola fans de CoinFi,

En aquesta actualització, farem una ullada enrere al llibre blanc de CoinFi i al nostre camí per avançar cap a l’hivern criptogràfic.

Una mirada enrere al llibre blanc de CoinFi

Quan vam publicar el Llibre blanc de CoinFi a l’octubre de 2017, això és el que havíem de dir sobre el nostre model de negoci:

En aquell moment, vam veure un mercat impulsat per una enorme especulació al detall. A llarg termini, vam veure que els comerciants institucionals eren el mercat principal de la nostra plataforma.

Aquí és on ens situem avui. Vam veure que anava i venia una bombolla i, amb l’esclat de la bombolla, vam veure com la majoria dels especuladors al detall sortien de la criptografia.

Tot i que no hi ha hagut, i gairebé segur que no hi haurà, una afluència massiva sobtada de diners institucionals inundant-se a l’espai (una de les narracions principals que va ajudar a alimentar la bombolla), hem vist augmentar constantment el comerç institucional a causa de l’especulació minorista s’ha apagat.

Com va impactar això CoinFi?

Al llibre blanc inicial, vam dedicar una gran secció a senyals de negociació (una versió beta de la qual vam llançar l’octubre de 2018), així com una gran secció a algorismes de negociació de grau institucional..

Vam veure una gran oportunitat per proporcionar algues comercials que van ajudar a compradors i venedors amb gran volum a minimitzar els costos comercials i a mantenir els seus rendiments.

A mitjans del 2018, vam contractar un equip per treballar en el desenvolupament d’algunes operacions. No hem donat molta cobertura al seu treball durant les actualitzacions mensuals, ja que principalment hem proporcionat actualitzacions sobre els productes que estàvem construint per servir al mercat minorista.

Al desembre de 2017 / gener de 2018, quan vam finalitzar la nostra venda de fitxes, l’interès minorista per la criptografia estava en el seu màxim moment. Com a resultat, tenia sentit centrar-se en productes i economia de tokens que servien principalment als inversors en criptografia minorista.

El febrer del 2019, el panorama ha canviat completament. Hi ha visualitzacions de vídeo per a criptoinfluents notables va caure del 90-95% des del gener de 2018. El preu de l’ETH ha baixat un 90% i la majoria de les fitxes ERC-20 han caigut entre un 95 i un 99% respecte a la seva tarifa ATH. Així, mentre el 90% dels inversors en criptografia minorista va deixar el mercat, els actius invertibles dels que quedaven també van caure el 90%. Parleu d’un mercat que es redueix exponencialment.

Al mateix temps, tot i que pot no haver-hi una inundació de capital institucional que s’afanyi al mercat com molts van predir durant la recent bombolla, el comerç institucional ha continuat creixent en relació amb el volum de comerç al detall.

Intercanvis criptogràfics com Bittrex, Binance, Coinbase i Kraken recentment oberts escriptoris OTC per atendre transaccions de mida variable. Els taulells OTC continuen guanyar volum de negociació fins al 2018 fins i tot a mesura que es van reduir els volums comercials generals.

Hi ha intercanvis com CoinSuper reorientant-se cap als inversors institucionals a mesura que entren en joc noves regulacions. Grans noms com Fidelitat i Intercanvi intercontinental va entrar al mercat amb ofertes institucionals.

Genesis Capital, que només serveix contrapartits institucionals, es va originar en 1,1 milions de dòlars en préstecs criptogràfics el 2018, tot i llançar el seu servei el març del 2018. 500 milions de dòlars d’aquests préstecs es van originar només en el quart trimestre de 2018, impulsats principalment pels comerciants que volien reduir o cobrir les seves posicions.

Algorismes de comerç per a comerciants institucionals

Actualment estem pilotant diverses aplicacions dels nostres algorismes comercials per ajudar els desenvolupadors de projectes, fundadors, VC, fons criptogràfics i oficines familiars a negociar els seus actius criptogràfics de manera més rendible..

Als anys 90, si volíeu desenrotllar un gran bloc d’accions, l’única manera de fer-ho era trucant al vostre amable intermediari i confiant que ell el desenrotllaria lentament, sense filtrar la informació i oferint als altres l’oportunitat de saltar per davant de vosaltres. vendre. Això es va veure interromput als anys 2000 amb la introducció dels millors algorismes d’execució i darkpools.

Avui en dia, si els grans titulars d’accions volen relaxar-se, tot es fa algorítmicament amb un impacte limitat al mercat.

D’altra banda, si voleu vendre un gran bloc de criptografia, encara s’assembla molt més a una trucada al vostre corredor dels 90, en lloc de l’enfocament autoservei, de baix cost i executat algorítmicament, que ara han arribat els operadors de renda variable. donar per fet. Encara veiem la necessitat d’una plataforma que proporcioni accés directe a algos comercials de nivell institucional en criptografia, que permeti als compradors i venedors obtenir la millor execució i comprar / vendre comandes grans amb un mínim impacte en el mercat.

Afortunadament, en això ha estat treballant el nostre equip d’algú.

La nostra hipòtesi és que podem satisfer una necessitat del mercat oferint accés directe a les nostres millors algues d’execució que minimitzin el lliscament per als comerciants que vulguin relaxar-se / adquirir grans posicions en actius menys líquids..

Com funcionen els nostres algorismes?

Hi ha dos aspectes principals del que hem desenvolupat: prendre una lògica alguna que hagi funcionat en renda variable i adaptar-la a les necessitats del mercat de criptografia i desenvolupar una infraestructura sòlida per executar operacions i maximitzar l’estalvi de costos per als nostres clients..

Com a exemple, si un gran titular de fitxes vol desconnectar una gran quantitat de Cardano (ADA) en dòlars americans amb un impacte mínim al mercat i al millor preu, l’algoritme analitza constantment tots els intercanvis en què es mostra el testimoni i encamina les ordres, tenint en compte en la necessitat de:

a) Ven al millor preu, és a dir, el canvi més barat en aquell moment

b) Participar activament en tots els grups de liquiditat ADA

c) Enmascarar la intenció del venedor de vendre una gran posició

Venent al millor preu

ADA apareix als parells ADA / USDT, ADA / BTC i ADA / ETH, però el nostre objectiu és desconnectar en USD. En controlar ADA / USDT, els factors de la taxa USDT / USD impliquen la taxa ADA / USD. De manera similar per a ADA / BTC, els factors d’alguna cosa en la taxa BTC / USD en temps real impliquen la taxa ADA / USD. La nostra execució calcula dinàmicament la taxa neta ADA / USD entre els 3 parells i dirigeix ​​les comandes a la central amb la taxa ADA / USD més alta.

Participa activament en tots els grups de liquiditat ADA

Quan es desenrotlla una gran posició il·líquida, l’algoritat també s’ha d’assegurar que maximitza la participació en el volum negociat al mercat, ja que es ven sense canviar el preu. L’algona pesa dinàmicament aquest factor, per tal d’equilibrar la necessitat del millor preu amb la necessitat de maximitzar la participació al mercat.

Enmascara la intenció del venedor

L’execució també aleatoritza la mida de l’ordre i el temps d’execució, de manera que sembla que hi ha petits venedors individuals en lloc d’un gran venedor, per evitar la controvèrsia per part dels marcadors de mercat i d’algunes quantitats que estan ensumant l’existència de grans venedors..

Això només ratlla la superfície del que són capaços els nostres algoritmes d’execució. L’automatització de l’execució del comerç minimitza el lliscament i proporciona accés d’autoservei que suposa un estalvi de costos per al venedor.

Construint connectivitat d’intercanvi personalitzat per augmentar la fiabilitat i minimitzar la latència d’intercanvi

La velocitat és important per a una execució, ja que voleu aconseguir les comandes que fan ofertes a la llibreta de comandes abans de cancel·lar-les i evitar que les comandes siguin retirades a mesura que es mou el mercat.

Tot i que qualsevol persona que vulgui crear connectivitat d’intercanvi pot aprofitar les biblioteques de codi obert, les ofertes encara són massa immadures per utilitzar-les de manera immediata si voleu operar de manera competitiva. Es necessita connectivitat personalitzada per mantenir un avantatge de velocitat. A més, els intercanvis criptogràfics simplement no tenen la infraestructura tècnica sòlida de què gaudeixen les classes d’actius més madures; en conseqüència, els intercanvis solen deixar connexions.

Per tal que l’execució d’ordres funcioni de manera robusta les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, cal fer solucions, proves i manteniment extensos per fer front a la idiosincràsia dels intercanvis individuals i garantir el màxim temps d’activitat..

Per superar aquests reptes, el nostre equip ha dedicat una quantitat considerable de temps i esforç a implementar biblioteques de connectivitat d’intercanvi personalitzades per gestionar tots els casos d’avantguarda que poden presentar els intercanvis..

Si voleu obtenir més informació sobre els algoritmes comercials, consulteu l’episodi 9 de The CoinFi Podcast on el nostre equip presenta una petita introducció al món dels algorismes comercials..

A l’episodi, també vam parlar dels dos tipus principals de comerç d’algors, de com s’aplica el comerç d’algors als mercats criptogràfics actuals, de com els comerciants d’alta freqüència es beneficien d’algues i de per què el comerç d’algors d’alta freqüència pot beneficiar realment els operadors quotidians mitjans. correr.

Actualització de senyals de negociació

L’octubre de 2018, vam llançar una versió beta de senyals de negociació per als comerciants de criptomonedes al detall.

A partir dels comentaris inicials, hem decidit mantenir els senyals en versió beta mentre avaluem el projecte. Tot i que en el futur podem destinar més recursos a desenvolupar nous senyals, en aquest moment impulsar la nostra plataforma d’algoritmes comercials és l’enfocament més important de l’equip.

Tot i que animem els usuaris a continuar apostant, ja que preveiem que incorpori una utilitat de fitxes addicional en el futur, els usuaris que participin a la versió beta i que vulguin retirar-la poden fer-ho després de 90 dies presentant una sol·licitud aquí.

Continuant oferint utilitat gratuïta

El nostre llibre blanc deia:

Sempre ha estat part del nostre pla oferir un nivell gratuït per a la plataforma CoinFi i ho continuem fent.

Des que vam llançar CoinFi News a finals del 2018, desenes de milers de visitants han vingut a CoinFi News per seguir els darrers desenvolupaments en criptografia.

Tot i que la nostra visió original era que CoinFi News oferís als inversors en criptografia la possibilitat de donar a conèixer notícies en moviment del mercat, el panorama ha canviat dramàticament des que es va publicar el llibre blanc.

La demanda minorista de notícies en moviment del mercat ha caigut al mercat baixista, l’impacte real de les notícies als mercats de criptografia ha disminuït significativament. Tot i que molts tipus d’anuncis durant la cursa del 2017, des d’esdeveniments fins a associacions i llistats d’intercanvi, sovint es movien al mercat, aquest tipus de notícies han tingut un impacte mínim durant el mercat baixista..

Un exemple recent d’això va ser el llistat de XRP a Coinbase. Tot i que els simples rumors sobre una cotització en Coinbase eren un exemple clàssic de notícies que van moure el mercat durant la bombolla, l ‘”efecte Coinbase” ha tingut un impacte relativament menor en les condicions actuals del mercat.

Tot i això, continuem fent millores incrementals a CoinFi News per atendre els nostres usuaris habituals, com ara Mode fosc.

Si teniu suggeriments sobre com podem millorar CoinFi News o altres nivells gratuïts de la plataforma CoinFi, podeu fer-ho envieu els vostres suggeriments i sol·licituds de funcions aquí.

Les mètriques avançades de token ERC-20 ja estan disponibles al lloc web de CoinFi

Ara els usuaris poden investigar els tokens ERC-20 mitjançant una sèrie de mètriques de token úniques només disponibles a CoinFi.com.

Tot i que totes aquestes mètriques es van crear com a resultat de la retroalimentació directa dels inversors en criptografia, creiem que la mètrica més interessant és “Subministrament de tokens a l’intercanvi”. Quan els usuaris mouen les seves fitxes a un intercanvi, tendeixen a demostrar una intenció de vendre o, com a mínim, una intenció de vendre més alta que quan es mantenen els tokens fora de l’intercanvi..

Aquestes dades es basen en la nostra base de dades completa i propietària d’adreces de cartera d’intercanvi.

Feu-nos saber com feu servir aquestes mètriques a la vostra inversió en criptografia o com podríem millorar-les. Ens encantaria tenir notícies vostres!

Reestructuració d’equips

En una actualització de l’any passat, vam esmentar que s’estenia massa entre massa projectes. Bàsicament dirigíem dos equips separats, un perseguint el desenvolupament d’algoritmes comercials que beneficien principalment els comerciants institucionals i un altre equip centrat en l’anàlisi de dades i els productes de senyals dirigits principalment al mercat minorista..

Com moltes empreses de criptografia d’aquest mercat baixista, hem pres la dura decisió de reduir la mida del nostre equip. Malauradament, això significava que havíem de separar-nos de diversos membres de l’equip molt valorats que han fet valuoses contribucions al projecte CoinFi. Sens dubte, no va ser una decisió fàcil de prendre, sinó necessària per continuar avançant durant el cripto hivern.

La clara prioritat de l’equip restant serà la comercialització de la nostra plataforma de negociació. El desenvolupament de productes al detall com ara senyals, notícies i anàlisi de dades continuarà, però serà una prioritat inferior.

De cara al futur

Com a projecte, certament ens vam beneficiar fins a cert punt de la bombolla ICO. Però és una arma de doble tall: la bombolla també va crear una expectativa constant de rendiments ràpids d’un determinat segment del mercat de criptografia que espera que les coses arribin de forma ràpida i senzilla..

Però aquesta mania ha desaparegut i no torna. Cal fer una creació de valor real per fer una còpia de seguretat del bombo i això no passarà d’un dia per l’altre.

El camí cap endavant serà llarg. Encara estem en un mercat molt naixent i hi ha molta feina per fer. El mercat canvia ràpidament i també ens hem d’adaptar. Seguirem proporcionant infraestructures i dades per ajudar els comerciants de criptografia a fer millors operacions, però la manera com aquest aspecte continuarà evolucionant.

El cofundador de Reddit, Alexis Ohanian, va declarar recentment que el cripto hivern és bo per als constructors. Tot i que un mercat baixista pot resultar dolorós a curt termini, creiem que és el moment en què es construirà la infraestructura a llarg termini per als mercats criptogràfics..

Als que seguiu donant suport a CoinFi, agraïm els vostres esforços i la confiança que dipositeu en nosaltres.

-L’equip CoinFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me