Actualització del llistat de tokensale, Airdrop i Exchange

Aquí, a CoinFi, hem estat pedalant cap al metall durant les últimes setmanes i, finalment, hem arribat a un punt en què podem sortir a l’aire i oferir-los a tots una actualització més profunda..

En aquest post, parlarem d’algunes coses, una de les quals és increïblement emocionant:

 • Farem un resum de la venda de tokens i una actualització de les mètriques de tokens (subministrament, etc.).
 • Parlarem més sobre el proper llançament per a aquells que van passar KYC però van perdre la venda de fitxes.
 • Estalviarem el millor per a l’últim i parlarem del nostre proper Llistat de Kucoin!

Visió general de Tokensale

Com molts de vosaltres sabeu ara, la demanda de la nostra venda col·lectiva era increïblement elevada. Vam aparèixer a moltes llistes “ICO pròxims pròxims” i vam acabar amb la subscripció excessiva.

Per a aquells de vosaltres que podríeu descobrir CoinFi per primera vegada, CrushCrypto va fer una visió independent molt equilibrada i independent de la nostra plataforma i li va donar una recomanació positiva.


A principis de gener de 2018, el nostre canal de telegrames va experimentar un creixement viral i va ser un dels canals de telegrames que va créixer més ràpidament a la nostra ICO.

Font: ICOWhitelists ICO Telegram Tracker

Amb l’extrema demanda combinada amb un augment del preu d’Ethereum, vam acabar aconseguint el nostre tap dur de 15 milions de dòlars abans fins i tot es va obrir la nostra venda pública. Vam retirar molts fons d’inversors privats per tal de reservar assignació per a la venda col·lectiva, però la pujada dels preus de l’ETH ens va fer arribar al nostre hardcap abans d’hora i vam optar per respectar aquest hardcap.

Esperem que la demanda sigui igual de elevada, de manera que si esteu interessat a accedir a la plataforma CoinFi (més detalls a la plataforma a continuació), voldreu recollir els tokens a Kucoin tan aviat com puguis.

Propers COFI Airdrop

Com que realitzar una venda de tokens ja no era una opció, vam decidir llançar 500 tokens COFI a tothom que ja estava a la llista blanca, així com reduir els requisits d’aposta de l’accés a la plataforma per a aquests més de 18.000 llistes blanques..

El llançament aeri tindrà lloc aquesta setmana, anterior al nostre llistat a Kucoin, que tindrà lloc el 29 de gener, i us ho farem saber tan aviat com tingui lloc. Les fitxes amb ajut quedaran bloquejades fins al 28 de gener, el dia anterior a la data de la borsa.

Inicialment, vam afirmar que les fitxes es desbloquejarien quan es produís el llançament aeri, però això no seria fins al 31 de gener, de manera que sigui com sigui Arribareu a utilitzar les vostres fitxes abans del que hauríeu fet originalment.

Per als que hagueu aprovat KYC a la llista blanca, no heu de fer res per rebre les fitxes (sempre que hagueu enviat una adreça vàlida d’etereum que tingueu, és a dir, no un intercanvi).

Molta gent ens ha demanat detalls del contracte intel·ligent per afegir fitxes a les seves carteres MEW per rebre-les.

Només volem aclarir aquí:

Vostè no heu d’afegir un testimoni personalitzat a MEW o a qualsevol altra cartera per rebre els tokens. Qualsevol adreça ethereum vàlida pot rebre fitxes erc20 independentment de la cartera i independentment que s’hagi afegit un testimoni personalitzat.

A més, no podeu afegir cap testimoni personalitzat fins que no l’hagueu rebut igualment.

Un cop s’hagi produït el llançament a l’aire, inclourem l’adreça intel·ligent del contracte i els detalls de com utilitzar el testimoni a MEW i Metamask. De moment, no cal fer res més que esperar.

Llistat de Kucoin & Concurs

Estem absolutament encantats d’anunciar que els tokens COFI apareixeran a Kucoin el 29 de gener.

Kucoin és un dels intercanvis més grans i, sens dubte, de més ràpid creixement, i estem encantats de tenir-los com la nostra primera llista d’intercanvis.

COFI s’associarà tant amb Bitcoin com amb Ethereum a la llista, de manera que si esteu interessats en comprar COFI, voldreu configurar-vos amb un Compte de Kucoin i dipositeu-hi BTC o ETH per endavant, per evitar retards un cop llistats.

A més, també organitzarem un concurs juntament amb Kucoin amb els següents premis:

 • Competència comercial – 250.000 COFI + 2,5 BTC en premis
 • Concurs de dipòsits – 25 ETH en premis
 • Segueix & Retuiteja la competència – 10 ETH en premis

Trobareu més informació sobre com podeu guanyar aquests premis a Pàgina d’anunci de KuCoin aquí.

La plataforma CoinFi

Per a aquells de vosaltres que necessitin un recordatori dels avantatges de la plataforma CoinFi i de com funcionarà la participació del testimoni COFI, consulteu a continuació:

L’accés al testimoni COFI desbloqueja 3 nivells de la plataforma d’intel·ligència de mercat CoinFi:

1.) Accés bàsic

L’usuari participa en 10.000 tokens COFI. *

El requisit de fitxes es mantingui apostat ajuda a premiar els titulars de fitxes i redueix la volatilitat dels preus.

 • Feed de notícies en moviment
 • La majoria de la investigació & anàlisi
 • Senyals bàsics de negociació
 • Eines avançades de gestió de carteres

* subjecte a canvis, tingueu en compte que aquest requisit mínim és de només 2.500 per a aquells que han inclòs la llista blanca.

2.) Accés Premium

L’usuari paga la quota de subscripció en fitxes COFI i també participa en accés bàsic.

Totes les funcions de Basic, a més:

 • Investigació premium & anàlisi
 • Alertes en temps real per correu electrònic, SMS i notificacions push
 • Algorismes (per exemple, el millor preu d’execució)
 • Anàlisi de sentiments
 • Canals de dades avançats

3.) Subhasta

Les ofertes de subhasta requereixen fitxes COFI.

Algunes funcions de la plataforma tenen un valor decreixent a mesura que augmenta el nombre d’usuaris amb accés. Per preservar el valor d’aquestes funcions, es concedirà accés en una subhasta per determinar el preu de mercat.

 • Senyals de negociació avançades
 • Bot d’arbitratge
 • Més per venir!

També tindrem un nivell lliure bàsic.

A mesura que anem construint la plataforma, la demanda del testimoni augmentarà, de manera que si esteu interessat en accedir a la plataforma CoinFi i obtenir el testimoni COFI abans d’hora, estarà disponible a Kucoin.com 29 de gener.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me