Els tres IEO principals que cal tenir en compte a la primera trimestre

publicitat Phemex

És difícil creure que aquesta vegada l’any passat, pràcticament ningú no hagués sentit a parlar de l’oferta inicial d’intercanvi (IEO). Al maig, el vehicle de finançament iniciat per Binance Launchpad es movia en ple desenvolupament, amb l’intercanvi rival Bitfinex que es convertiria en el primer mil milions de IEO. A Informe PwC publicat al juny es va assenyalar que l’adopció d’IEO s’estava “accelerant fortament”, després d’haver recaptat mig milió de milions a més de la venda de Bitfinex només durant els primers cinc mesos del 2019. 

Ara, el 2020, no ha aparegut cap altre mètode de finançament que ofereixi tots els avantatges comparables a l’OIE. Els projectes tenen una garantia d’alguna liquiditat a través de la base d’usuaris de l’intercanvi, cosa que també fa que les vendes de tokens IEO siguin atractives per als inversors amb compte de quedar-se enganxades amb tokens il·lícids després del bloqueig de l’ICO.

Els participants a la venda també són verificats prèviament com a usuaris d’intercanvi, eliminant la càrrega de compliment del projecte. Els intercanvis també es beneficien de l’impuls proporcionat als seus tokens d’intercanvi i de l’atractiu de llistar nous projectes únics. 

Amb aquesta combinació de beneficis per a usuaris, projectes i intercanvis, no és sorprenent que el 2020 la tendència IEO no mostri cap signe de disminució. Coincodex llista més de 30 IEO que estan en curs o properes en el moment d’escriure. Aquí teniu una selecció de tres que val la pena veure. 

QAN

Amb l’assoliment de Google de la supremacia quàntica a finals del 2019, la informàtica quàntica va fer un gran salt endavant. Tot i això, la informàtica quàntica podria amenaçar greument seguretat de la cadena de blocs en el futur, perquè l’estàndard de xifratge SHA-256 utilitzat per cadenes de blocs com Bitcoin i Ethereum és susceptible d’atacs quàntics. Això significa que es requeriran actualitzacions de seguretat greus o una altra solució en els propers 5-10 anys abans que es desenvolupin les màquines quàntiques i siguin adoptades. 

Així doncs, l’aparició de QAN és oportú. QAN és la primera plataforma de contractes intel·ligents resistent quàntic del món que utilitza una variant de seguretat postquàntica coneguda com a criptografia de gelosia. Mentre que l’ús de SHA-256 fa que les claus públiques siguin vulnerables a l’atac de força bruta d’una màquina quàntica, la criptografia de gelosia és immune als atacs dels ordinadors quàntics.. 

QAN també té moltes altres funcions dissenyades per atraure els usuaris empresarials. És escalable, té 1600 transaccions per segon i és molt més eficient en termes energètics que els seus predecessors, com ara Bitcoin o Ethereum. Tot i que el testimoni QARK és el que impulsa la xarxa, QAN també fixa els preus de les transaccions en moneda fiduciària perquè els usuaris empresarials puguin predir l’ús amb precisió sense estar subjectes a la volatilitat de la criptomoneda.. 

El QAN IEO es publicarà a l’intercanvi Bitbay a partir del 20 de gener. A diferència de molts IEO en què els usuaris només poden participar mitjançant un testimoni d’intercanvi, els tokens QARK es vendran en una varietat de monedes fiduciàries i criptogràfiques.. 

Multichain Ventures

Multichain Ventures existeix des del 2016 i, durant aquest temps, l’empresa ha desenvolupat múltiples solucions de blockchain de nivell empresarial. Entre d’altres, inclouen eines de visibilitat de la cadena de subministrament i de pagament de criptomonedes. 

Les solucions de pagament inclouen punt de venda de criptomonedes, integracions de comerç electrònic, carteres mòbils i integracions de caixers automàtics de criptocurrency per a la compra de tokens a la botiga. Aquests també estan disponibles com a paquet general preparat per al seu desplegament immediat com a paquet general o com a solució de marca blanca que ofereix la possibilitat de canviar la marca i llicenciar el programari per a un nínxol o sector concret.. 

De la mateixa manera, el conjunt d’eines de la cadena de subministrament també és un conjunt d’eines agnòstiques de la indústria que es pot desplegar per a qualsevol empresa o sector que vulgui millorar la visibilitat i el seguiment dels productes de la seva cadena de subministrament. Aquests productes també són allotjats per Reli.cloud, una empresa germana de Multichain Ventures, escalable i fiable.

Triple

Triple és una altra empresa consolidada amb experiència en el seu camp. El projecte té com a objectiu crear una xarxa d’ordinadors “informàtics autònoms” que proporcionin capacitat d’emmagatzematge i càlcul. Qualsevol aplicació que es pugui executar a Linux (que inclou tots els telèfons Android i molts dispositius IoT) es pot executar a la graella triple. 

L’empresa s’associa amb grans noms, tot i que Hewlett Packard Enterprise és potser la més coneguda. HPE proporciona als seus clients de la regió EMEA connectivitat a la xarxa triple. Kleos és un altre dels participants, una companyia de tecnologia 5G que treballa amb Threefold per ajudar a connectar els darrers quilòmetres als països amb ingressos més baixos. 

Aquest any, la companyia té previst fer pública la triple xarxa. Té l’ambiciós objectiu d’aconseguir aquesta solució a mil milions de persones el 2025, proporcionant un accés ràpid i assequible a Internet. 

La venda de tokens de triple xarxa es llançarà a la borsa Liquid i s’executarà del 20 de gener al 10 de febrer. 

Cadascun d’aquests projectes té com a objectiu audaç i desafiant portar blockchain a una adopció generalitzada. Per tant, parla molt sobre l’OIE que cadascun l’ha escollit com a mètode d’elecció de fons. A diferència de l’ICO, que va resultar ser una bombolla que va esclatar ràpidament, l’IEO sembla tenir una gran probabilitat de durar la distància.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me