BDAM arrenca el 2020 amb la col·laboració estratègica de Zapaygo, que permet als usuaris accedir a més de 900.000 botigues, restaurants, hotels i locals

publicitat Phemex

BDAM arrenca el 2020 amb la col·laboració estratègica de Zapaygo, que permet als usuaris accedir a més de 900.000 botigues, restaurants, hotels i locals.

La indústria criptogràfica i blockchain registra un creixement a un ritme sense precedents a escala mundial. L’augment de la cadena de blocs, la tokenització i la tecnologia descentralitzada han desencadenat una nova gamma d’aplicacions, llocs i serveis no només dins de l’espai de tecnologia fintech, sinó en totes les principals indústries, incloses, entre d’altres, la banca, la indústria de la cadena de subministrament, la indústria mèdica, etc. als països desenvolupats, els projectes de criptografia com Bitcoin es consideren productes bàsics, en països econòmicament afectats com Veneçuela i l’Iran, aquestes monedes virtuals s’utilitzen com a mitjà de pagament i emmagatzematge de valor.

L’acceptabilitat continua sent un problema important

No obstant això, malgrat la florent capitalització del mercat, aquesta indústria encara està lluitant amb l’adopció massiva. Una de les principals raons del procés de compra consisteix en un gran nombre d’intermediaris, cosa que comporta comissions massives de tercers i provoca retards de fins a dies. De la mateixa manera, liquidar els vostres actius criptogràfics també és un procés que requereix un temps que pot provocar que un beneficiari obtingui una quantitat inferior al que s’enviava en el moment de la transacció a causa de les comissions i deduccions de tercers. Una altra qüestió és la utilitat i l’acceptació de les respectives monedes o fitxes entre comerciants i botigues minoristes.

A més, les borses on es negocia la criptomoneda també tenen el seu propi conjunt de problemes. Prenem, per exemple, la qüestió de les comissions comercials elevades, les vulnerabilitats de seguretat (diversos incidents de pirateria en els darrers mesos i anys que han provocat pèrdues de milers de milions de dòlars de pèrdues), la naturalesa incerta de les operacions en termes de compliment legal, no hi ha suport multilingüe i la pobresa atenció al client.

BDAM (British Digital Asset Management) s’esforça per canviar-ho tot reduint la bretxa entre el món criptogràfic d’edat moderna i la infraestructura financera existent alhora que ofereix un intercanvi d’arquitectura híbrida.

Vam entrevistar el director general de BDAM, Jaian Cuttari, que prové d’exercir funcions executives en diverses empreses, sobretot com a conseller delegat de VelTrust, una empresa d’assessorament i inversió estratègica líder als Estats Units. Parlant amb ell sobre el projecte, va dir

“Amb BDAM, la nostra visió és oferir una varietat de productes i serveis financers i, per tant, crear un ecosistema financer de servei complet centrat a servir tant als mercats criptogràfics com als tradicionals. Si veieu l’estat del nostre projecte ara mateix, ja l’hem llançat BDAMX, que serveix com a intercanvi de criptoactius d’arquitectura híbrida. L’aspecte més destacat d’aquest intercanvi és que permet operar en diversos mercats com Bitcoin, Ethereum i molts altres, alhora. “

«Ara, parlem  BDAM Pay, per la qual cosa ens complau anunciar la recentment iniciada una associació estratègica amb Zapaygo, una empresa amb seu al Regne Unit, que té accés a més de 900.000 botigues, restaurants, hotels i locals a través de les seves associacions exclusives amb el grup NEC “. – Jaian

“BDAM Pay, que es defineix com una de les primeres passarel·les de pagament basades en EOS, permetrà als usuaris de BDAM poder realitzar transaccions basades en criptografia a la infraestructura VISA, Mastercard o UnionPay existent. Comerciants com els que s’ofereixen a la plataforma de Zapaygo de tot el món podran acceptar pagaments dels clients de BDAM, que podran pagar instantàniament en determinats tokens ERC20 grans o estàndards per qualsevol producte o servei en qualsevol dels 42 milions de TPV. terminals de tot el món. “El Sr. Jaian va continuar.

El CEO de Zapaygo, Elliot Hall, que també va formar part de la discussió, va ser citat dient: “Amb l’ecosistema que ofereix BDAM, sens dubte té el potencial de simplificar la despesa de criptografia al món real, l’última associació de Zapaygo amb BDAM ajudarà a tots dos les empreses donen servei als seus clients alhora que lideren l’esforç en aquesta indústria cap a la implementació del món real de la criptomoneda “.

“Imagineu-vos tenir accés a més de mil botigues d’alimentació, restaurants, cafeteries i bars: tots preparats per acceptar les vostres criptomonedes i això també amb prioritat. Això és el que esperem aconseguir amb Zapaygo i BDAM “. Va continuar Elliot.


L’equip de BDAM té la visió de resoldre els problemes actuals als quals s’enfronta la indústria criptogràfica i, en fer-ho, millorar el procés d’adopció de criptografia. Amb un ecosistema complet per a projectes, empreses fora de línia i en línia, donarà suport a possibles startups oferint-los una plataforma per desplegar el seu negoci alhora que crea una liquiditat molt necessària i els ajuda a créixer.

El Equip BDAM té com a objectiu llançar una campanya IEO el març de 2020.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector