La reducció a la meitat de Bitcoin s’ha completat. Què passa?

Durant els darrers mesos, el món Bitcoin ha estat totalment consumit per la reducció a la meitat que va tenir lloc ahir a la nit.

Molta gent creia que el món de Bitcoin s’enfonsaria, mentre que altres pensaven que la reducció a la meitat faria caure Bitcoin a la lluna.

Però ara la reducció a la meitat de Bitcoin està acabada i es desempallega, el que queda per a la criptomoneda número u en els propers quatre anys?

La reducció a la meitat de Bitcoin ja s'ha completat i estem veient 6,25 recompenses de bloc BTC

La reducció a la meitat de Bitcoin ja s’ha completat i estem veient 6,25 recompenses de bloc BTC

Un extrem adequat a 12,5 blocs BTC

 De cara a la reducció a la meitat que va tenir lloc al bloc 630.000, molta gent creia una àmplia gamma de teories.

Una d’aquestes teories era que Bitcoin dispararia i guanyaria deu milions de dòlars gairebé a l’instant.

Tanmateix, tal com vam predir, la reducció a la meitat va ser seguida per un lleuger retrocés cap a la regió de 8.000 dòlars.

Una altra teoria era que els miners abandonarien la xarxa, cosa que provocaria una caiguda de la taxa de hash i que les transaccions es quedessin a la piscina durant dies i dies.

Afortunadament per a tothom que estima Bitcoin, no hi ha hagut cap canvi real en la taxa de hash fora de la mitjana diària.

La taxa de hash a la xarxa Bitcoin va continuar sent la mateixa

La taxa de hash a la xarxa Bitcoin va continuar sent la mateixa

Antpool va explotar el bloc 630.000, el primer bloc amb la recompensa de 6,25 BTC, mentre que f2pool va explotar el bloc final de les recompenses de 12,5 BTC.

En aquest bloc final, també conegut com el bloc 629.999, f2pool va deixar un homenatge bastant commovedor al bloc de gènesi que els entusiastes de Bitcoin apreciaran realment.

El bloc final de les recompenses de 12,5 BTC va ser extret per f2pool, deixant un missatge commovedor

El bloc final de les recompenses de 12,5 BTC va ser extret per f2pool, deixant un missatge commovedor

Què seguirà per a Bitcoin??

El proper gran esdeveniment del calendari de Bitcoin encara no ha rebut una data definida, però comportarà alguns canvis enormes a Bitcoin que, sens dubte, són més importants que la reducció a la meitat.

A la propera bifurcació suau de Bitcoin, un procés que passa Bitcoin de tant en tant per afegir noves funcions i actualitzacions, esperem que es vegin desplegats Schorr Signatures, Taproot i Tapscript.

Bitcoin es farà suau aquest any. Serà una de les incorporacions més innovadores de L1 fins ara:

bip-schnorr + bip-taproot + bip-tapscript

Es tracta de tecnologies fonamentals potents que aportaran nous contractes intel·ligents a la capa base de Bitcoin.

El 2020 serà bo. https://t.co/aVVGNdNziR

– Lucas Nuzzi (@LucasNuzzi) 16 de gener de 2020

Tanmateix, encara no està clar si aquestes entraran en funcionament cap a finals del 2020 o els primers mesos del 2021. Sigui com sigui, aquest és el proper gran esdeveniment per a Bitcoin, fora de la normativa.

Què són les signatures Schorr?

A menys que estigueu al dia amb totes les llengües de Bitcoin, Schorr Signatures pot semblar una mica confús.

En poques paraules, les signatures Schorr donen més privadesa a les transaccions multisignatura mentre ocupen menys la cadena de blocs.

Per al vostre joe mitjà que només agrada utilitzar Bitcoin al vostre casino favorit de Bitcoin, és probable que aquesta funció no us serveixi de res, ja que està pensada per a més usuaris de Bitcoin.

És útil Taproot i Tapscript? O només per als usuaris avançats?

Taproot i Tapscript són funcions que s’inclouran a la propera bifurcació suau de Bitcoin, però els seus avantatges no són realment per a tothom.

De manera similar a Schorr Signatures, el vostre joe mitjà no utilitzarà Taproot i Tapscript.

Aquestes noves funcions permetran que es produeixin transaccions més complexes a Bitcoin, cosa que és força emocionant si es vol més flexibilitat a l’hora de fer transaccions amb Bitcoin.

Això vol dir que les carteres senzilles i fàcils d’utilitzar poden implementar aquesta tecnologia d’una manera que permet als joes regulars utilitzar aquestes funcions.

Per exemple, una cartera bàsica pot fer les transaccions amb aquestes funcions tan senzill com fer clic a un botó i seleccionar una opció d’un menú desplegable.

Si aquest és el cas, el vostre joe mitjà podria participar en aquesta nova tecnologia i fer transaccions més interessants i complexes.

Això és tot?

Malauradament, el món de la codificació de Bitcoin i les seves actualitzacions és bastant limitat. Les mitges simplement retallen les recompenses del bloc i ocorren cada quatre anys, mentre que les forquilles toves es produeixen esporàdicament.

No hi ha cap altre esdeveniment real en prevenció en termes de codificació, de manera que si busqueu el senyal de la pròxima lluna, és millor que comproveu com s’adopta Bitcoin a tot el món..

Fins la pròxima vegada!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me