Exeedme construeix una plataforma de jocs de blockchain prolífica a Polkadot

publicitat Phemex

Una de les coses més importants que haurà de passar a la criptografia aquest any és el gran interès que es va reunir darrere de les finances descentralitzades (DeFi). Sens dubte, això va tenir un paper important en la corrida actual que va impulsar Bitcoin i diversos altcoins a nous màxims històrics. La recerca de productes financers no custodiats descentralitzats està alimentant principalment aquesta concentració.

Amb uns 13.500 milions de dòlars bloquejat a través dels protocols DeFi, això només representa aproximadament el 2% de la capitalització borsària total de criptografia. La implicació és que, malgrat l’increment de 16 vegades del valor total bloquejat (TVL) a través de protocols descentralitzats durant aquest any, el sector és una representació en miniatura de la indústria, que presenta molt marge per al creixement futur.

El focus és apartar-se ràpidament d’Ethereum, que és la plataforma pionera de DeFi. La recerca de cadenes de blocs d’interoperabilitat ha convertit Polkadot en la infraestructura de cadenes de blocs més preferida per a la creació de projectes innovadors. Polkadot presenta un fort cas d’ús per a DeFi i NFT (tokens no fungibles), cosa que el converteix en el blockchain perfecte per a Exeedme que sembla combinar les capacitats de Blockchain, DeFi i NFT per revolucionar la indústria dels videojocs en línia. 

De manera similar a Polkastarter (una xarxa de cadenes de blocs basada en Polkadot) que és un DEX per a grups de cadenes creuades, Exeedme ofereix una plataforma de jocs de cadena de blocs interoperable de cadena creuada a més de 2,7 jugadors en línia a tot el món.

Què té de singular la plataforma de jocs basada en Blockchain d’Exeedme??

La plataforma de joc tradicional es basa en el principi de Free2Play que comercialitza agressivament anuncis en punts estratègics dels jocs. Per no mencionar que aquesta plataforma de jocs és un lloc de descàrrega de dades per a jugadors desprevinguts les dades dels quals s’extreuen en grans quantitats. 

A causa de la manca de transparència amb les plataformes de joc tradicionals, aquesta amenaça ha entrat profundament en les llandes i els teixits de la indústria del joc, cosa que ha deixat als jugadors gairebé insatisfets amb la distribució de contingut de jocs. Amb l’ajut de productes descentralitzats aportats per la tecnologia blockchain, Exeedme llança una innovadora plataforma de videojocs construïda sobre la cadena de blocs de Polkadot. 

Exeedme presenta una iniciativa de jocs basada en blockchain Play2Earn on els jugadors es duelen en els seus jocs favorits, desafien a un oponent i són recompensats. Aquest concepte garanteix que els jugadors s’entretinguin completament mentre se’ls paga per fer-ho. Amb l’ajut de la tecnologia blockchain, Exeedme desvincula el domini dels intermediaris que, per diversos motius ombrívols, contribueixen a que els jugadors rebin molt poca compensació. 

La plataforma de jocs basada en blockchain incorpora un sistema de distribució de recompenses just que no discrimina els nivells, donant tant als professionals com als principiants l’oportunitat de guanyar mentre s’entretenen. 

Abans del llançament de la plataforma, Exeedme compta amb el gran suport dels principals jugadors dins i fora de la indústria. D’acord amb informació de l’equip, el gegant dels videojocs va aconseguir una associació estratègica amb socis de gran perfil, inclosos Capital de Moonrock VYSYN, GBV Capital, Morningstar Ventures, AU21 Capital, i Spark Digital Capital. Segons Exeedme, aquesta associació ajudarà a accelerar el creixement del seu ecosistema de jocs:

“Aquests socis ens ajudaran a assolir el nostre objectiu de crear una plataforma de torneigs centrada en els jugadors i basada en blockchain per a CS: GO i altres títols de jocs destacats … Estem segurs que, amb el suport d’aquests fons experimentats de blockchain, creixerem ràpidament i aconseguirem totes les fites del nostre full de ruta “.

Aquest desenvolupament es considera un pas important en el viatge d’Exeedme cap a un món de jocs descentralitzat, sobretot tenint en compte que s’ha anunciat just abans de la cotització de l’actiu XED el 30 de desembre. Hi ha moltes coses a tenir en compte d’aquests socis experimentats que han tingut una valuosa experiència recolzant projectes de blockchain com Polkstarter, Ultra, Elrond i Reef.. 

Per què Polkadot Blockchain?

Quan es necessita interoperabilitat, Polkadot es presenta com la millor opció disponible. Això la converteix en la cadena més preferida per construir una xarxa de cadenes de blocs altament escalable. Polkastarter, a Polkadot es construeix un popular protocol de cadena de codi obert popular que facilita la transferència entre cadenes de qualsevol tipus de dades o actiu.

De la mateixa manera, Escull, un motor de rendiment intel·ligent de diverses cadenes & actualment es llança l’agregador de liquiditat per al protocol DeFi a Binance Launchpool també es basa en Polkadot. La decisió d’Exeedme d’incorporar Polkadot és producte d’una àmplia investigació i proves. 

Mantenir una informació sobre el grau de grandària de la indústria del joc; és molt desitjable una xarxa intercatenària i altament eficient capaç de manejar l’escala d’alt nivell i el rendiment de transaccions, cosa que fa que Polkadot sigui el millor encaix. Basant-se en aquestes capacitats, Exeedme està previst que aporti molta innovació a la indústria del joc. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me