McAfee té la intenció de ser president dels Estats Units i primer ministre britànic, punts verds per a altres mercats de bous?

publicitat Phemex

  • McAfee és empresonat dues vegades en una setmana i després revela la intenció de convertir-se en primer ministre britànic i president dels Estats Units simultàniament
  • El 90% dels enquestats a les enquestes d’ambició presidencial de McAfee van votar “sí” a Twitter
  • McAfee en converses amb els governs cubans per ajudar la nació a construir una criptomoneda nacional
  • Quan McAfee es converteixi en president nord-americà el 2020 i també obtingui l’escó del primer ministre, què més pot demanar a la societat criptogràfica??

John McAfee segueix sent un dels motors de l’espai criptogràfic i la seva influència gairebé no passa desapercebuda, especialment pels governs, que semblen voler les opinions expertes del cripto Messies o alguns altres tenen un gran problema amb la seva rellevància..

Les darreres setmanes han estat especialment dramàtiques per al popular entusiasta de la criptomoneda, John McAfee. Fa un parell de setmanes, es va veure a John a la vora de Cuba, on es va informar que ajudava el govern cubà a construir una criptomoneda nacional..

Això es va produir després que es van produir una sèrie d’esdeveniments relacionats amb l’evasió fiscal o el seu cas d’assassinat de llarga data als Estats Units, que va provocar que les agències estiguessin a la recerca del fanàtic de la criptomoneda i McAfee hagués de ser a la fugida per fugir possible aprehensió.

La CIA ha intentat recollir-nos. Ara som al mar i en informarem més aviat. Seguiré sent fosc durant els propers dies. pic.twitter.com/o79zsbxISl

– John McAfee (@officialmcafee) 19 de juliol de 2019

Vaixell de la Llibertat presentat

Els detalls relatius a la reunió amb el govern cubà encara no s’han fet públics. Mentre comerciava amb el seu iot (vaixell Freedom) al costat de la seva dona, Janice i alguns altres membres de la tripulació i armes pesades, John va publicar fotos del mar on afirmava, en aquell moment, tots els membres a bord del “Freedom boat” estaven a uns metres de distància per evitar la pudor de no haver-se banyat en 5 dies.

Axel. Difícilment pot esperar fins que arribem al port i pugui baixar d’aquest vaixell abandonat per Déu que va perdre l’aire condicionat i l’aigua a les 18 hores del viatge. Cap de nosaltres ens hem banyat durant 5 dies. Cadascun ens mantenim a deu metres l’un de l’altre quan parlem. pic.twitter.com/IX8UbylS9P

– John McAfee (@officialmcafee) 22 de juliol de 2019

McAfee detingut sense detenció

Posteriorment van arribar les notícies d’una detenció a través del funcionari de McAfee Twitter compte en què es van publicar fotografies que mostraven McAfee en un espai reduït (suposada cel·la policial) on afirmava haver contrabandat amb telèfons. Els motius de l’arrest, tal com va dir posteriorment McAfee, es basaven en la possessió d’armes que no eren directament ofensives. Un dels tuits que va arribar després va confirmar que McAfee, la seva dona, Jenice i la seva tripulació van ser detinguts sense detenció. Els seus gossos també van ser detinguts per separat.

La meva segona detenció en una setmana: crec que és un disc. pic.twitter.com/wOQ99nWGYC

– John McAfee (@officialmcafee) 25 de juliol de 2019

McAfee alliberat de la detenció

Fa més de 24 hores, es va declarar McAfee alliberat de la detenció a la República Dominicana, on va afirmar que els seus gossos encara eren capturats perquè John, la seva dona i la tripulació van ser deportats.

Abandonar la detenció (no jutgeu la meva aparença: quatre dies de reclusió). Em van tractar bé. Els meus superiors van ser amables i servicials. Tot i les circumstàncies útils, hem decidit seguir endavant. Més tard. pic.twitter.com/V4539uYCHR

– John McAfee (@officialmcafee) 24 de juliol de 2019

John “Dinkle” At Stake!

Mentrestant, John ha estat un fan de Bitcoin dur i creu que la moneda digital arribaria a un preu d’1 milió de dòlars a finals de 2020, prometent menjar-se el seu propi dinkle si els esdeveniments resulten de manera diferent. Per càlcul, la virilitat de John pot no quedar-se impune si Bitcoin no arriba al preu diari aproximadament uns 2.000 dòlars diaris fins a finals de 2020.

El camí cap al lideratge dual

A mesura que totes les coses començaven a prendre forma, John tornava a remoure Twitter mentre ell va anunciar les seves intencions de convertir-se en president dels Estats Units. Tal com és ja no hi ha novetats, la part interessant també revela la seva ambició d’esdevenir primer ministre britànic alhora. Segons John, ell és un ciutadà de les dues regions i també compleix els requisits per dirigir les dues nacions.

Amb aquesta finalitat, McAfee va organitzar un mini en línia enquesta a Twitter i per provar l’opinió del públic. Increïblement, aproximadament el 90% dels enquestats té va votar “Sí” al doble lideratge de John.

Tenint en compte que no hi ha lleis en cap dels dos països que expliquin explícitament que el líder del país tampoc no pot ser el líder d’un altre país, i tenint en compte que aquest concepte no és més absurd que el sistema de dos partits existent que divideix els dos països pel centre, hauria d’optar per això?

– John McAfee (@officialmcafee) 26 de juliol de 2019

A tots dos seients, Què passa després??

Bé, creure que John arribaria a ser alhora el president dels Estats Units i el primer ministre britànic alhora és ridícul, però almenys una posició a la vegada és una possible situació..

Un Jonh McAfee com a president dels Estats Units sempre lletreja “Bull” per als mercats de criptografia. Això, almenys, molts nord-americans ho agrairien, i per quina causa, es reunirien encantats.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me