Els jugadors clau que busquen aprofitar la caiguda del mercat de criptografia japonesa

publicitat Phemex

Recentment, en un total de cinc intercanvis criptogràfics japonesos van tancar les seves operacions com a conseqüència que el Japó estrenyés el llaç dels intercanvis. Tot va començar amb el pirateig Coincheck a principis d’aquest any que va portar l’Agència de Serveis Financers (FSA) del Japó a presentar-se i intensificar la supervisió dels intercanvis de criptomonedes..

Això ha provocat una sacsejada al mercat criptogràfic japonès que ha provocat l’entrada de grans noms com Line, Monex Group i Yahoo Japan en aquesta lucrativa indústria. Com que la mida total del mercat de les criptomonedes és d’uns 250.000 milions de dòlars, no és cap sorpresa que tothom estigui mirant el mercat de les criptogràfiques.

Centenars d’empreses interessades a realitzar intercanvis criptogràfics japonesos

Després de la debacle de Coincheck, FSA introdueix una llei que requereix que els intercanvis criptogràfics es registrin amb efectes a partir d’abril de 2017. A la llum d’aquesta llei, la FSA va fer inspeccions in situ i va trobar que molts d’aquests intercanvis manquen de govern corporatiu i controls interns..

L’agència va demanar a l’operador que fes els canvis necessaris i els va donar l’oportunitat de tancar voluntàriament el seu negoci abans que les comandes de la FSA. Les regulacions més dures van fer que cinc borses retiressin les sol·licituds de registre i tanquessin els seus negocis.

No obstant això, hi ha un munt de nous jugadors que estan preparats per substituir-los. Segons els informes, més de 100 empreses han expressat el seu interès en la realització d’intercanvis criptogràfics.

Si es creuen les fonts, també hi ha la popular aplicació de xat Line i CyberAgent, una empresa de serveis d’Internet.

El grup Monex observa el problemàtic Coincheck

Des del hack de Coincheck, el mercat de criptografia s’ha reduït, però ha donat lloc a una cosa bona. Ara el mercat elimina els mals actors, és a dir, aquells intercanvis criptogràfics que no van tenir cura amb els actius dels clients. Amb l’entrada de grans jugadors, el mercat criptogràfic aviat veurà un altre auge.

A l’hora d’executar un intercanvi criptogràfic, les empreses poden obtenir grans beneficis de les comissions de transacció i ampliar la seva base de clients.

Monex Group, una empresa de serveis financers creada el 1999, està negociant actualment l’acord d’adquisició que es troba en les seves fases finals. L’acord que s’espera que impliqui diversos milions de iens amb més probabilitats de ser anunciat aquesta setmana.  

Després del pirateig, FSA encara no ha decidit sobre el registre de Coincheck, ja que el gos de vigilància financera ha demanat a l’intercanvi que millori les seves pràctiques comercials. Però si Monex s’implica, l’agència estaria molt més inclinada a aprovar la sol·licitud de registre.

Llegiu també: Associacions principals per lluitar contra la prohibició d’anuncis criptogràfics de Google al maig

Yahoo Japan també es troba en la barreja de criptografia

Amb la forma en què el mercat de les criptografies avança, és probable que les grans empreses tecnològiques i financeres configurin la indústria criptogràfica. Un altre gran nom és Yahoo Japan, que segons els informes planeja comprar al voltant del 40 per cent de BitARG Exchange Tokyo el proper mes per al llançament del 2019.

BitARG no és un intercanvi criptogràfic actiu o només es limita al comerç de bitcoins, tot i que està registrat a la FSA. L’entrada de Yahoo ajudarà a impulsar cap endavant el sector d’intercanvi de criptografia actualment flotant.

Treballant per crear un ecosistema criptogràfic creïble

A la turbulenta indústria criptogràfica actualment turba, les adquisicions guanyen força. Els intercanvis criptogràfics que incompleixen els estàndards de la FSA són empesos a col·laborar amb una gran empresa o simplement es tanquen.

FSA no s’aturarà aquí, ampliarà encara més les seves inspeccions fins i tot a les borses registrades i, si cal, prendrà les mesures correctives. Com va aclarir un funcionari de FSA:

“De moment, reforçarem la normativa i eliminarem la podridura. Això conduirà a un entorn empresarial més saludable en el futur “.

Podria semblar un moviment negatiu de l’agència a primera vista, però a través d’això, les autoritats fomenten la confiança i la credibilitat dels possibles inversors del mercat de criptografia. Ajudaria encara més a eliminar les empreses i particulars que simplement buscaven obtenir beneficis ràpids.  

No obstant això, el govern ha de buscar un bon equilibri entre regular el mercat i permetre-li l’espai per al creixement.

Quina opinió teniu de que la FSA sigui estricta en els intercanvis de criptografia japonesa? Creieu que l’entrada de grans jugadors seria bona per a la indústria criptogràfica? Comparteix els teus pensaments amb nosaltres!

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me