Un major ús de la tecnologia Blockchain podria aportar beneficis a l’Àfrica

publicitat Phemex

L’experiència relativament recent en la contenció de brots d’Ebola a l’Àfrica ha permès als seus països contenir eficaçment la propagació del coronavirus. Molts països africans han implementat ràpidament mesures efectives de rastreig, rastreig i quarantena del tipus que han estat notablement absents als EUA i Europa. Tot i això, l’impacte econòmic del virus està afectant parts d’Àfrica per altres formes més indirectes. 

El Banc Mundial projectes que el valor de les remeses a l’Àfrica subsahariana disminuirà al voltant d’un 9% el 2020 a causa de la recessió mundial causada per la pandèmia. En una regió on moltes famílies depenen de les remeses de membres a l’estranger, és probable que la caiguda produeixi un augment de la inseguretat alimentària i la pobresa. 

A més, el Banc Mundial ha trobat que el cost d’enviar remeses de 200 dòlars a l’Àfrica subsahariana és al voltant del 8,5%, entre les més cares del món. Tot i això, també identifica que el desenvolupament de la tecnologia digital és un àmbit que pot ajudar a alleujar el cost de les remeses. La reducció del cost ajudaria a augmentar el valor dels pagaments procedents de l’estranger, ajudant a compensar alguns dels impactes econòmics negatius de la crisi del COVID-19.. 

Reducció de les taxes de remesa mitjançant Blockchain

Tenint en compte el baix cost d’enviar pagaments mitjançant una cadena de blocs, sembla probable que la tecnologia pugui tenir un paper important a l’hora de reduir el cost de les remeses a l’Àfrica subsahariana. És una de les àrees que la firma de desenvolupament de blockchain Jelurida ha identificat on el blockchain podria fer una diferència significativa en la vida de les persones que viuen a l’Àfrica.. 

A través de la seva branca africana, Jelurida Africa DLT, l’empresa treballa amb empreses locals per ajudar-les a implementar les seves solucions basades en blockchain als seus negocis. Jelurida opera la plataforma multicadena Ardor, que té una innovadora estructura de cadena de pares i fills. Qualsevol persona pot utilitzar Ardor per configurar la seva pròpia cadena infantil per a qualsevol cas d’ús. 

Bitswift n’és un exemple. Ha estat operant durant els darrers sis anys i va prendre la decisió de traslladar la seva arquitectura blockchain a Ardor el 2017. Bitswift és una combinació d’empreses i una comunitat en línia que treballa conjuntament per promoure estils de vida digitals saludables. Seu Bitswift.cash sucursal permet a tothom participar en l’economia simbòlica basada en blockchain, proporcionant un mitjà de baix cost perquè dues parts transaccionin valor. Està dissenyat per atraure fins i tot usuaris no tècnics que vulguin obtenir els avantatges dels mercats de fitxes, cosa que la converteix en una solució viable al desafiament dels costos elevats de les remeses. 

Desbloquejar el potencial de l’energia sostenible 

Blockchain també ofereix un potencial significatiu en altres àrees, més enllà dels pagaments purs, que podrien ajudar els innovadors que volen resoldre els reptes de les nacions africanes. Per exemple, molts països africans continuen depenent en gran mesura dels combustibles fòssils, cosa que pot dificultar la inversió en fonts d’energia renovables, d’acord amb les Nacions Unides. Només Nigèria subvenciona la producció de combustibles fòssils fins a 2.500 milions de dòlars cada any. 

Per tant, és fonamental eliminar les barreres a mitjans de producció d’energia més sostenibles. A través de la seva entitat suïssa, Jelurida ha estat treballant amb un projecte en col·laboració amb el govern austríac i dirigit al reciclatge de l’energia residual de calor. El projecte es diu “Ciutat calenta,”I utilitza la gamificació per abastir multitud de calor residual que es pot reciclar de nou a la xarxa d’energia. Els ciutadans poden ser recompensats pels seus esforços per identificar aquestes fonts mitjançant fitxes basades en blockchain, que estan protegides mitjançant la plataforma Ardor. Tot i que actualment opera a Viena, una iniciativa d’aquest tipus podria ser encara més valuosa en una ciutat com Lagos, que té al voltant de set vegades la població. Podria reduir la dependència dels combustibles fòssils, ajudant a estalviar costos i també combatre els efectes del canvi climàtic. 

Donar suport a la nova innovació

Jelurida Africa dóna suport al desenvolupament d’una nova generació d’innovadors de blockchain a través de Àfrica Blockchain Institute. L’institut ofereix diversos programes líders en la indústria que ajuden els futurs desenvolupadors a establir les seves credencials de blockchain. 

Jelurida també ha estat recentment un participant clau en el programa Sèrie de trucades per a desenvolupadors d’Àfrica Blockchain, mostrant diverses aplicacions integrades a la plataforma Ardor, inclosa una aplicació Smart Voting Bot i GiveSafely, un sistema segur per a donacions benèfiques. 

En un continent tan vast i divers com l’Àfrica, no hi ha cap solució “única per a tots” per a cap problema. No obstant això, la tecnologia blockchain és prou versàtil per fer front a molts dels reptes específics als quals s’enfronten els països africans. Jelurida Àfrica posa el focus en l’educació i la innovació per ajudar les empreses i els empresaris a obtenir els veritables beneficis de la cadena de blocs. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me