Per què la propera reducció a la meitat de Bitcoin reduiria la reducció a la meitat de les dues anteriors BTC?

publicitat Phemex

El següent bitcoin a la meitat està a menys de dues setmanes i, a part del sentiment alcista que l’envolta, han canviat molt des dels dos darrers esdeveniments a la meitat. Vegem com la propera tercera reducció a la meitat és diferent de la resta del passat.

Abans de començar, per què Bitcoin Reduir a la meitat és un bombo??

Se sap que la reducció a la meitat de la recompensa del bloc de Bitcoin és un esdeveniment altament alcista principalment perquè redueix a la meitat l’oferta de Bitcoin produït per bloc minat. Amb un límit de mercat fix de 21 milions, cada esdeveniment a la meitat converteix Bitcoin en un actiu més escàs, cosa que genera un bon valor en la dinàmica oferta-demanda. La reducció a la meitat de Block Reward es produeix després de cada 210.000 blocs minats que triguen aproximadament 4 anys a completar-se.

Bitcoin, quan es va llançar el 2009, va produir 50 BTC per bloc, que es va reduir a 25 BTC durant la primera meitat del 2012. De manera similar, el 2016, el subministrament es va reduir de 25 BTC a 12,5 BTC i ara durant la propera meitat al maig seria reduït a 6,25 BTC.

Molt bé, anem a bussejar i descobrim QUÈ ÉS TAN DIFERENT AMB LA MITJANA BITCOIN!

1. Bitcoin ja no és un diner màgic basat en Internet

Abans del màxim històric del 2017, Bitcoin només era conegut per un grup seleccionat de persones que ho veien com a diners màgics basats en Internet. En ser una classe d’actius relativament nova, Bitcoin va mostrar una elevada volatilitat i el seu moviment de preus sovint es va alimentar amb informes i rumors dels mitjans de comunicació i la gent sovint va invertir en Bitcoin, ja que pensaven que és un esquema ràpid d’enriquir-se. 

No obstant això, el mercat baixista que va seguir el màxim històric del 2017, va ajudar a Bitcoin a deixar de tenir un comportament semblant a les bombolles, el va fer més estable i va reduir significativament els nivells de volatilitat. El nivell de volatilitat va tornar a augmentar el març d’aquest any a causa de la caiguda del mercat i la venda de pànic. Si mirem enrere a la meitat anterior, la volatilitat també va augmentar abans de la meitat del 2016

Volatilitat de Bitcoin

No obstant això, la volatilitat implícita, que mesura la volatilitat en un futur proper, va experimentar un descens fins als nivells del 2016.

Volatilitat de BitcoinFont: Esbiaixar

A part de la volatilitat, l’entrada de hash, que és una mètrica clau per determinar la seguretat de la xarxa Bitcoin, és 7 vegades superior als seus nivells de 2017. Com més entrades de hash signifiquen que hi ha més nombre de miners que confirmen activament la transacció i que busquen el següent bloc a la xarxa, cosa que al seu torn reforça la seguretat de la xarxa contra els atacs del 51%.

2. Interès per Bitcoin a la meitat a la meitat de tots els temps

La pujada del preu del 2017 segurament va empènyer Bitcoin a la llum mundial i va generar curiositat entre el públic comú sobre com funciona una forma descentralitzada de moneda sense autoritat governamental. La curiositat es va convertir més tard en una comprensió de com funcionen els diners i, en conseqüència, l’interès de la gent per Bitcoin és el màxim històric.

tendència de googleGoogle Trend a la paraula clau de Bitcoin a la meitat

Les mètriques de Google suggereixen que les cerques de “Bitcoin a la meitat” es troben en el màxim històric i només augmenten més. El següent gràfic de dades de Google Trend suggereix que les cerques només augmenten cada dia.

3. Carteres Bitcoin amb un Peak d’equilibri diferent de zero

Una altra mètrica que mostra que la gent és més alcista cap a Bitcoin avui que mai en el passat és l’augment de les carteres Bitcoin amb un saldo diferent de zero. Això significa que hi ha més persones que s’han submergit en el joc Bitcoin i han fet almenys una transacció que mai.

Direccions de BitcoinFont: Glassnode

L’augment del nombre d’aquestes carteres també indica la distribució de la riquesa entre els inversors minoristes. L’acumulació de riquesa per part de les balenes ha estat motiu de preocupació per a molts, ja que se sap que aquestes balenes palen el joc de la bomba i el bolcat, manipulant així el moviment dels preus al mercat. No obstant això, l’augment del nombre de carteres de saldo diferent de zero és un indici que els inversors minoristes inverteixen activament la moneda real.

4. Acceptació i legalitat de Bitcoin

Un dels factors més destacats que faran que aquest esdeveniment a la meitat sigui de gran importància és l’acceptació de Bitcoin a tot el món. Durant l’última meitat, la majoria del món desconeixia l’or digital, i fins i tot després de l’atenció mediàtica del 2017, la majoria dels governs ho van considerar com una bombolla d’internet.

No obstant això, les coses han canviat dràsticament en els darrers dos anys i no només Bitcoin és legal a la majoria del món, sinó que molts també l’han regulat (com Japó, Corea del Sud, Malta, Singapur) o volen regular-lo ( EUA, França, Alemanya, etc.). A dia d’avui, Bitcoin és legal a més de 111 països, mentre que il·legal a només 10 països.

Aquests factors fan que el proper esdeveniment a la meitat sigui molt important i sigui molt diferent dels dos anteriors. Tot i que el debat sobre el preu de Bitcoin podria continuar, la seva importància com a eina financera descentralitzada creix cada dia que passa.

Hem trobat a faltar alguna cosa, si us plau, feu-nos-ho saber als vostres comentaris o a Twitter

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me