L’inversor primerenc de Bitcoin, Jeffrey Wernick, diu que la gent va malentendre Bitcoin, que l’anomena diners de la gent

En una entrevista recent a Business Insider, Jeffery Wernick creu que la gent encara té por del bitcoin, ja que ho ha entès malament, perquè sovint s’explica com un mecanisme de pagament en lloc de com un magatzem de valor..

Se sap que Jeffrey Wernick, que és un inversor independent, fa una inversió molt primerenca en empreses i actius que tenen un futur molt fort i brillant. La seva cartera privada mutlibagger que inclou participacions primerenques a Uber i Airbnb, on només les startups. Ell també havia aprofitat Bitcoin i havia fet una inversió ja el 2009, any en què es va crear.

Jeffery Wernick sent els inversors ignoren la filosofia que hi ha darrere Bitcoin

Segons Jeffery Wernick, per a moltes persones, el concepte de Bitcoin i criptomoneda sembla molt abstracte i és el més difícil d’entendre aquestes persones i en la mesura que s’equivoquen. Creu que no és el seu error completament, però és perquè no hi ha molta gent que ho expliqui correctament, ja que la majoria de la gent ho explica com un mecanisme de pagament, no com un dipòsit de valor, i per què podria ser un bon dipòsit de valor. És per això que creu que la gent no entén la filosofia que hi ha darrere, perquè la gent del negoci ara no hi era el 2009 i el 2010, no els importava la filosofia. Per citar-lo de la seva entrevista

“Les persones que hi han participat ara parlen més de blockchain que de bitcoin, perquè només busquen un model alternatiu per guanyar diners i no els importa; són agnòstics del marc filosòfic inicial que va impulsar la gent a adoptar bitcoin, per començar, i el va mantenir viu des del 2009 fins al 2013 o el 14, quan de cop i volta l’adopció va començar a créixer ”.

També va destacar les seves opinions sobre el preu de Bitcoin. A l’entrevista, va esmentar que “si compres criptografia, tot el que has de fer és pensar-hi: no pensis en com tindrà un preu avui o demà.

Segons ell, l’inversor ha d’estar preparat per perdre tot el que inverteixi i esperar fins als propers cinc anys, ja que creu que si Bitcoin està viu en cinc anys, serà significativament superior al que el compreu. Tot i que li agrada invertir, està totalment en contra de negociar bitcoins.

Segons Jeffrey Wernick, bitcoin és un “Diners de la gent”. Considera que la criptomoneda és l’única manera d’oposar-se a un sistema financer que creu que és el responsable de la creixent desigualtat de riquesa als Estats Units. Es cita dient,

“Així doncs, tenim una moneda que no es pot falsificar, que coneixem les regles segons les quals es crea i sabem que hi ha una forta limitació pressupostària en quant se n’emetran. I la seva distribució a través del sistema no està determinada per cap autoritat “.

Llegiu també: Els diners institucionals per augmentar el mercat de Bitcoin, però no massa aviat

La descentralització sembla l’estratègia d’inversió de Jeffery

Jeffrey Wernick forma part dels consells assessors de DataWallet i Qtum. Va començar la seva carrera a Salomon Brothers i al National Bank of Detroit. Jeffrey Wernick va fundar, després va vendre, l’empresa de gestió de riscos AVI Portfolio Services Company, Inc. abans de centrar-se en la seva cartera d’inversions privades. Passant tant de temps a la indústria d’inversions, té la sensació d’escollir la inversió aviat i guanyar-li diners enormes.

Però si dibuixem un fil conductor entre les seves grans inversions, com ara AirBnb, Uber i Bitcoin, hi ha un tema comú: la descentralització, res no és propietat d’una autoritat o empresa central. Uber no és propietària dels vehicles dels conductors, Airbnb no posseeix cases, apartaments ni apartaments i cap entitat pot ser propietària de la xarxa Bitcoin.

Un altre fil conductor que es pot dibuixar és que van ser molt criticats en les seves primeres etapes, ja que els individus pensaven que fracassarien. Tanmateix, sembla que l’inversor no s’ha mogut amb les probabilitats i ha tirat endavant les tres inversions en sistemes descentralitzats / semi-descentralitzats que creixen contínuament ràpidament.   

Les seves opinions es poden calcular a partir d’aquesta declaració en què va dir amb franquesa: “No dono suport a la banca central, per començar, però si tindrem banca central, prefereixo que sigui responsable davant la societat que no sigui completament inexplicable, ja ho sabeu, dirigit per tecnòcrates. Per a les persones que defensen un govern limitat, és una mica estrany tenir un banc central que no respongui a ningú ni a res ».

Jeffrey Wernick ha sabut aprofitar la seva visió de la centralització i ha realitzat inversions que l’han convertit en una estratègia d’inversió viable que, segons ell, confia i entén..

El magatzem descentralitzat de valor, com el bitcoin, és el futur de la moneda? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me