La cartera Bitcoin de la Ruta de la Seda torna a activar-se, un enorme abocador anticipat per la comunitat

publicitat Phemex

Segons dades de transaccions recents, un popular lloc de la xarxa fosca, Silk Road, que ven medicaments en línia, sembla haver mogut Bitcoin per valor de 1.000 milions de dòlars de la seva cartera freda. En els seus primers anys, Bitcoin era conegut com la moneda de Darknet. La gent l’utilitzava per a totes les activitats buscades aprofitant al màxim el seu anonimat. Però, amb la creixent maduresa de les criptomonedes, el Bitcoin va començar a passar de les mans dels criminals als especuladors i inversors, però el seu ús encara sembla bastant desenfrenat a Darknet.  

La cartera Bitcoin de la ruta de la seda s’activa, està arribant a un abocador?

Silk Road es va llançar el febrer de 2011 com el “primer mercat modern de xarxes fosques”. La plataforma permetia als usuaris comprar i vendre coses il·legals en línia de forma anònima. La Ruta de la Seda, però, va ser tancada per l’Oficina Federal d’Investigació (FBI) l’octubre del 2013. Un any després, es va llançar la Ruta de la Seda 2.0, però també va ser tancada, i el presumpte propietari, Ross Ulbricht, va ser arrestat i condemnat a vida a la presó.

Des dels seus inicis i operacions al voltant de les mateixes dates que la creació de Bitcoin i la popularitat que va obtenir la Ruta de la Seda, es podria creure que el lloc web podria produir una gran quantitat de Bitcoin a la cartera. Segons la informació proporcionada pel Redditor anomenada “sick_silk”

“La cartera original posseïa 111.114,62 $ BTC / $ BCH, que actualment té un valor de ~ 844 milions de dòlars (sense tenir en compte altres forquilles #Bitcoin)” i “Sembla que el propietari d’una enorme cartera relacionada amb #SilkRoad mou fons activament des del 3 dies, dividint-lo en trossos de 100 monedes per sub carteres “.

El Reddit també va actualitzar que aquestes 60000 monedes es movien en platges i no totes juntes. El propietari del cartera va moure aquestes monedes en lots de 30.000 / 20.000 / 10.000 / 5.000 / 500 i ara 100 monedes.

bitcoinFont: #BTC: https://www.blocktrail.com/BTC/address/1KyJr2L6CN5XhDfv9Sb5q3kjKwFCrRxTLy/transactions bitcoinFont: #BCH: https://www.blocktrail.com/BCC/address/1KyJr2L6CN5XhDfv9Sb5q3kjKwFCrRxTLy/transactions

Un altre punt que val la pena assenyalar aquí és la cartera darrer actiu el 9 de març de 2014, que és uns mesos després que l’FBI va enderrocar la vista.

El Redditor també fa referència que creu que aquesta cartera pertany a SilkRoad basada en un fòrum de bitcoins conversa que va assenyalar el mateix.

bitcoinFont: https://bitcointalk.org/index.php?topic=310600.0

Tot i que va dir en les seves actualitzacions de publicacions, actualitzades després d’haver estat preguntades per altres usuaris, que podria tractar-se d’una cartera relacionada amb el trencat famós intercanvi Mt Gox, una balena que tenia Bitcoin des del 21 de juny de 2011 o de Craig Wright, que actualment s’enfronta a una demanda des del febrer de 2018 sobre els drets de 5.118.266.427,50 dòlars de bitcoins, al·legant que Wright va defraudar Kleiman (el patrimoni de Dave Kleiman, el pretendent) de bitcoins i drets de propietat intel·lectual.

Què penses d’aquest comentari?? pic.twitter.com/o3KMJNn3Kt

– xbtman (@decentraman) 30 d’agost de 2018

Llegiu també: Bitcoin cau com a habitual abans que caduquin els futurs, però 3 facetes afirmen que el BTC puja

Podrien ser moviments de Mt Gox?

Com que les dates de repressió de SilkRoad per part del FBI i el pirateig de Mt Gox eren força properes a la data de l’última transacció, que és a principis del 2014, molts Redditors qüestionen que podria estar relacionat amb MT Gox. Mt Gox, l’intercanvi més conegut i un dels primers hacks del món de les criptomonedes va fallir després de perdre BTC per valor de 473 milions de dòlars contra els pirates el 2014, quan el valor del bitcoin era d’uns 480 dòlars. Fa un parell de dies, segons sembla, havia començat a acceptar reclamacions per als seus creditors. El 23 d’agost, Mt. Nobuaki Kobayashi, administrador de Gox, va publicar un procés de presentació en línia perquè els creditors acreditessin les seves reclamacions. Si els procediments de reclamació van bé, seria un dels principals impulsors de recuperar la confiança de la comunitat contra la indústria que es veu afectada pels pirates informàtics i la gent que perd els seus diners. El, ara desaparegut, també havia actualitzat que les amortitzacions es faran en Bitcoin i Bitcoin Cash (BCH). Atès que aquest moviment de la cartera ha estat a BTC i BCH, molta gent creu que aquest moviment el fa Mt Gox per amortitzar-lo i no és SilkRoad.

Ja sigui SilkRoad, Mt Gox o qualsevol altra balena, els moviments tan grans de les criptomonedes sempre fan por. També sembla que en el passat quan es produeix un moviment tan gran, especialment a BTC, es tracta d’un abocament enorme que passa al mercat, amb un impacte significatiu en els preus. Hauríem de tenir molta claredat en els propers dies qui va ser aquest motor i per què es va moure aquest gran tros de BTC.

Va ser Mt Gox o SilkRoad i veurem aviat un abocador? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me