Informe exclusiu: “Upbit” està en marxa per a accions legals greus de funcionaris de Corea del Sud? Anàlisi completa

publicitat Phemex

Upbit exchange va anunciar oficialment a la seva plataforma que està sent investigat, tot i que presumptament els serveis funcionen amb normalitat. Donada la forma en què el mercat respon, els inversors en criptografia ja es veuen afectats per les notícies. Segons els informes, Upbit és sospitós de frau i pot comportar greus conseqüències.

Investigació del frau Upbit: una qüestió seriosa

Després de tot el dia de caos que envolta l’intercanvi de criptomonedes més gran de Corea del Sud, Upbit, pel que fa als oficials que assalten la seva seu central a Seül, l’intercanvi finalment ha fet un anunci oficial.

intercanvi upbithttps://upbit.com/service_center/notice?id=373

Per tant, ara que es confirma que Upbit està sent investigat, comprenguem la seva implicació i com va començar exactament tot?

A la tarda, quan les notícies sobre incursions van entrar al mercat, Upbit ha estat en el quart lloc dels millors intercanvis de criptomonedes amb un volum de negociació les 24 hores de 1.800 milions de dòlars segons Coinmarketcap. Ara, en poques hores, Upbit ha pujat al tercer lloc amb un volum de negociació de 2.200 milions de dòlars.

intercanvi upbit

Llegiu també: KODAKOne està a punt per a la venda de tokens KodakCoin

Intercanvis criptogràfics sota el radar de FSC

Parlant de com va començar tot, durant els darrers mesos, Corea del Sud ha pres una actitud ferma i ha introduït regles reguladores difícils per frenar els intercanvis de criptomonedes arran dels creixents fraus i estafes..

Al març, es va confirmar que els fiscals de Corea del Sud van assaltar tres intercanvis de criptografia el mes anterior que van implicar la confiscació de registres financers, discs durs d’ordinadors i telèfons mòbils..

En aquell moment, el fiscal va declarar que la batuda de tres dies va tenir lloc a la capital de Corea del Sud, Seül. Es sospita que els executius de l’intercanvi, entre altres membres del personal, netejaven diners dels comptes dels seus clients i els feien servir per comprar criptos en altres borses.


El fiscal implicat en la investigació va dir que les empreses van aparèixer al radar al gener per transferències sospitoses entre intercanvis de bitcoins. Va ser el moment en què la Comissió de Serveis Financers (FSC) es va implicar.  

Segons els informes, també s’ha intercanviat al voltant de 637.500 milions de dòlars de dòlars esterlines en divises, cosa que va provocar la prohibició del comerç de criptomonedes amb comptes no identificats..

El mes passat, els fiscals de Corea del Sud van detenir quatre executius de dos intercanvis de criptomonedes que també van implicar caps d’intercanvi de Coinnest per l’al·legació de malversació i frau.

Per tant, Upbit no és el primer intercanvi que capta l’atenció de les autoritats. No obstant això, ser el tercer intercanvi de criptomonedes més gran del món i Corea del Sud fa que sigui un cas de gran renom.

Canvi Upbit: ple de controvèrsia & problemes

Des de la seva creació a l’octubre del 2017, la imatge d’Upbit no ha estat “neta” ja que al desembre, l’intercanvi criptogràfic es va convertir en el centre de la controvèrsia quan no es va unir a altres intercanvis de suport a l’autoregulació.  

Un punt que val la pena remarcar aquí és que Kakao, el gegant sud-coreà d’Internet, està darrere d’aquest intercanvi. Upbit també està en col·laboració amb un altre intercanvi de criptomonedes, Bittrex, que també es troba entre els deu primers intercanvis de criptografia segons el volum de negociació les 24 hores, amb prop de 300 criptomonedes llistades a la seva plataforma..

L’intercanvi també va experimentar nombrosos problemes com la pèrdua de fons i errors de transacció l’any passat. Un dels seus usuaris va afirmar:

“Això no és un problema de servidor, sinó una manipulació. Si mireu l’historial de transaccions, el preu unitari no és correcte ”.

Un altre usuari va dir que va rebre prop de 1,8 milions de won de bitcoins a la seva cartera quan va comprar 3 milions de won de bitcoin, pel que sembla, el problema similar va ser compartit per molts altres usuaris. No obstant això, Upbit va reclamar l’augment del volum de comandes, la raó de la reflexió retardada del mercat BTC.

Ara, la policia local investiga l’intercanvi pel trasllat il·lícit de fons de clients al seu compte executiu. Donat el camí, un dels principals intercanvis de criptografia, el CEO de Coinnest ha estat arrestat per malversació de fons, Upbit haurà de passar per auditories i molt més.

Tot i que les autoritats encara no han presentat el seu informe final, si es descobreixen proves contra l’intercanvi, es podria tancar de manera temporal o permanent.

En ser l’intercanvi de criptografia més gran de Corea del Sud, si es tanca, les conseqüències podrien ser greus. Tenint en compte que el mercat ja està en vermell, aquesta notícia pot afectar encara més els preus de manera negativa, cosa que significa que veurem més caiguda dels preus criptogràfics.

Creieu que Upbit que s’està investigant arribaria al mercat de manera més severa? Estem buscant un bany de sang? Comparteix els teus pensaments amb nosaltres!

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector