Fidelity s’uneix a la Crypto Race quan llança la plataforma institucional per a Bitcoin i Ethereum

publicitat Phemex

Les empreses financeres de Wall Street s’atrauen lentament pels criptos i la llista d’empreses que comencen serveis de criptografia s’està allargant. La darrera incorporació a aquesta llista és la corporació multinacional de serveis financers amb seu a Boston, Fidelity, que va anunciar una plataforma institucional per a Bitcoin i Ethereum..

Fidelity elimina els actius digitals de Fidelity per entrar al negoci de criptografia

Fidelity Investments, el cinquè gestor d’actius més gran del món, va anunciar que derivaria una empresa independent dedicada exclusivament a portar criptomonedes a inversors institucionals. Aquesta nova corporació de responsabilitat limitada es dirà Fidelity Digital Assets i se centrarà en proporcionar solucions de custòdia empresarial, una plataforma d’execució de negociació de criptomonedes i serveis d’assessorament institucional. Aquesta empresa proporcionaria els seus serveis les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, dissenyada per alinear-se amb el cicle de negociació permanent de blockchain.

Fidelity ja té accés a 13.000 empreses i corredors d’assessorament institucional a través dels quals proporciona serveis financers, compensació, custòdia i serveis associats a la inversió i gestiona actius de clients de 7,2 bilions de dòlars. Amb aquesta nova empresa, Fidelity Digital Assets oferirà tres serveis principals a aquesta xarxa ja establerta i als nous clients que hi incorporen. Sembla que els més elaborats són els serveis de custòdia de bitcoins, èter i altres recursos digitals. En particular, el servei està dissenyat per oferir als inversors institucionals una manera de garantir els seus actius mantenint-los en una volta física.

Altres serveis d’actius digitals de Fidelity inclouran serveis d’execució comercial que aprofiten un motor d’encreuament intern i un encaminador de comandes intel·ligents que executaran operacions mitjançant diversos proveïdors de liquiditat de criptomoneda de tercers. És important destacar que aquests serveis comercials no equivalen a cap intercanvi, sinó a la canalització que connecta directament els clients de Fidelity amb els intercanvis existents. Per facilitar la participació de les institucions que són noves a la criptomoneda, Fidelity Digital Assets també oferirà un equip dedicat de serveis al client que us ajudarà amb el procés d’incorporació.

Tom Jessop, ex cap de desenvolupament de negocis corporatius de Fidelity, lideraria el negoci de cripto spin-off de Fidelity. Tot i que Jessop no és certament un nom nou per al món de la criptomoneda i la cadena de blocs, recentment es va unir a Fidelity, només amb el propòsit manifest d’ajudar Fidelity amb les seves ofertes d’actius digitals. Jessop va ser incorporat a la presidència de Chain l’abril del 2017 després de 17 anys a Goldman Sachs i va rebre la tasca d’ajudar a aprofitar el seu profund Rolodex de contactes per ajudar a salvar la bretxa entre les institucions financeres empresarials i les aplicacions no criptogràfiques de la tecnologia del llibre major distribuït.

“Els nostres clients estan pensant en això com una classe d’actius invertibles”, va dir Jessop. “Estan fent la seva investigació, desenvolupen una tesi sobre per què aquestes fitxes poden tenir valor en el futur, i això realment genera un gran interès”.

Aquesta no és la primera etapa de Fidelity amb cryptos, ja que havia començat a experimentar amb tecnologia blockchain des del 2013, amb el discret llançament de la seva incubadora Blockchain, que forma part del Fidelity Center for Applied Technology. El 2015 Fidelity Charitable va començar a acceptar donacions de bitcoins i, al febrer d’aquest any, la criptomoneda representava el tipus de donació de més ràpid creixement de l’organització sense ànim de lucre, que va suposar més de 69 milions de dòlars..

Va haver-hi certa emoció al carrer amb l’anunci de Fidelity, ja que alguns dels noms destacats de la indústria criptogràfica van fer un tuit sobre això.

Això és el que tuita CZ de Binance compartint l’enllaç de notícies de Forbes

No és un fons petit. https://t.co/J785D8gTWW

– CZ Binance (@cz_binance) 16 d’octubre de 2018

Joseph Young també va fer un tuit dient que aquest moviment de Fidelity era tan optimista com l’ETF de Bitcoin

Fidelity és la corredoria independent més gran del món amb actius gestionats per 2,45 bilions de dòlars, facilitarà les operacions de criptografia.

Diria que això és tan optimista com l’aprovació d’un ETF de Bitcoin

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 15 d’octubre de 2018

Mentre que CryptoManRan, Ran NeuNer va fer un tuit, va dir que els grans noms definitivament atrauran diners institucionals en criptos

https://twitter.com/cryptomanran/status/1051889828021833729   

Aquest moviment de Fidelity aportarà enormes diners institucionals a criptos, és una cosa que el temps dirà, però sens dubte és un gran positiu per a l’ecosistema de criptomonedes..

Què opines d’aquest moviment estratègic de Fidelity’s cap als cryptos? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me