ETF de Bitcoin en mode ‘Espera i mira’, ja que la SEC rep una gran crítica contra ella

publicitat Phemex

Tot i que la cripto-comunitat espera amb impaciència l’aprovació de l’ETF, molts comerciants ortodoxos de fons de productes bàsics i d’intercanvi han expressat la seva desaprovació per l’ETF.

El 13 de febrer de 2019, la Securities Exchange Commission (SEC) va convidar els comentaris dels comerciants sobre la proposta. Tot i que alguns comerciants van reafirmar la seva creença en l’actiu digital, la majoria encara tenia por de la seva utilitat i del seu “valor intrínsec”.

Dina, ciutadana nord-americana, va expressar en la seva carta d’intencions que: “És volàtil, manipulat per molt pocs i no té cap cas d’ús real. Puc veure que molta gent es fa mal tant des del punt de vista econòmic com per altres aspectes en acceptar aquesta proposta. En la meva modesta opinió es rebutja aquesta proposta “.

Debat sobre el valor intrínsec de Bitcoin

Bitcoin és un sistema de pagament peer-to-peer que es basa en un mecanisme de consens distribuït basat en Blockchain. A més, el valor del “testimoni” associat amb ell està presumiblement vinculat a la seva xarxa i a la seva capacitat com a emmagatzematge de valor.

En un sèrie d’arguments contra el seu “valor intrínsec”, Sam Ahn de Hana Trading USA Inc. va assenyalar que, atès que el valor de hash de Bitcoin només és valuós quan s’implementa a Blockchain, el valor de “hash” intrínsecament no té cap valor. Per tant, com que el valor de Bitcoin és degut a una combinació de “valor hash” en una xarxa particular, no és un actiu financer.

És possible que el preu de l’or no justifiqui la seva brillantor en el futur, tot i que continuarà existint de la mateixa manera. El ‘llibre major’ de Bitcoin també és immutable. Tot i això, transferir la validació de valor dels miners és per excel·lència.

D’altra banda, segons alguns comerciants, això per si sol no defineix el valor intrínsec i la capacitat de la xarxa pot canviar amb el pas del temps i això no hauria d’alterar les característiques de l’actiu en qüestió..

Sarah va rebre una carta pública a la SEC: “M’agradaria que el comitè rebutgés la proposta d’ETP. No té cap valor com a producte financer i molt menys com a moneda ”.

Manipulació

El debat sobre la volatilitat de Bitcoin ha disminuït amb el pas del temps. No obstant això, els núvols de manipulació i FUD (por, incertesa i dubte) l’envolten eternament. La raó principal per associar-se amb Bitcoin es basa actualment en els seus rendiments i no en les seves capacitats de transacció.

L’optimisme i la creença al voltant del seu èxit també s’oposen al pessimisme i a arguments en contra de la seva adopció en el món real.


Avinash Shenoy va citar els casos de manipulació evident en els preus de Bitcoin a causa de la seva estructura no reguladora i susceptible a la manipulació a causa de la capitalització de mercat comparativament baixa.

Entre moltes tècniques de manipulació aplicades a Bitcoins, una d’elles inclou:

Els esquemes Pump and Dump organitzats a través d’aplicacions de missatgeria com Telegram són

omnipresent i fer la manipulació global de criptomonedes utilitzant tant el

ús coordinat de Bots i la rapidesa amb què es difonen les notícies a les xarxes socials

possible.

Cartes d’intencions positives 

Tot i que la crítica era el tema de les cartes, també hi havia cartes d’intencions positives a favor de l’aprovació de l’ETF.

Una d’aquestes cartes va assenyalar que:

“Respecte a l’argument de la SEC que encara no ha aprovat un ETF per manipulació i aprecia principalment la protecció dels inversors és contradictori, perquè sense un fons d’inversió l’inversor és susceptible de comprar bitcoins en intercanvis desregulats i perdre les seves inversions (bitcoins), VanEck ja ofereix una assegurança per cobrir possibles pèrdues i, com a tal, l’inversor mostrarà interès a invertir en un fons ETF “.

La gran pregunta: Bitcoin ETF quan?

L’aprovació de l’ETF sembla estar atrapada eternament. Es publica cada dia una nova notícia sobre els sentiments al voltant de l’ETF. Tot i això, una decisió definitiva de la SEC queda pendent per sempre.

La SEC segurament revisarà aquestes cartes i les tindrà en compte en la seva decisió. A més, la popularitat creixent i el suport institucional a Bitcoin també justifiquen algunes accions del regulador de l’economia més gran del món.

L’enfocament “espera i mira” de la SEC a l’aprovació de l’ETF també es pot estendre a la “securitització” de la criptomoneda.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector