Eric Ma: “L’últimàtum de Bitcoin canviarà la manera de veure Blockchain”

publicitat Phemex

A mesura que Mainnet de BTCU Bitcoin Ultimatum es posa en funcionament, parlem amb el CEO Eric Ma per obtenir més informació sobre el projecte i el que ve a continuació en aquesta cadena de blocs realment de nova generació.

Construir una nova cadena de blocs és una empresa enorme. Requereix un equip capaç d’experts, lideratge, proposta de valor real i un full de ruta estratègic que ha de ser detallat, realista i de seguiment.. Ultimàtum de BTCU certament marca totes aquestes caselles. Van implementar amb èxit Bitcoin Fork i van llançar BTCU Mainnet el 5 de febrer de 2021 i van llançar fitxes BTCU la setmana següent. Tenen l’objectiu en la propera fita: integrar swaps atòmics a la plataforma. Tot, sota la direcció del CEO Eric Ma. Ens asseiem amb el veterà expert en blockchain i antic membre bàsic de CoinMarketCap per parlar de l’estat actual de BTCU Mainnet i del futur que tindrà aquesta prometedora blockchain de nova generació.

BTCU té com a objectiu construir una cadena de blocs de nova generació a partir d’una forquilla Bitcoin. El que fa next-gen significa quan es tracta de blockchain?

Bitcoin i Ethereum són les dues xarxes de blockchain més grans del món, però cadascuna té les seves pròpies característiques. Ethereum és més que una plataforma que construeix altres programes descentralitzats, permetent contractes intel·ligents. Bitcoin, en canvi, s’ha convertit més en una botiga de valor, tot i que es va concebre per primera vegada com un nou sistema de pagament peer-to-peer. Amb BTCU, utilitzant la ja demostrada i ben considerada cadena de blocs de Bitcoin, combinem les dues xarxes i aprofitem el que funciona millor en cadascuna d’elles..

Estem construint una cadena de blocs basada en Bitcoin de nova generació a Ethereum que ens permetria simbolitzar els actius que es poden aplicar a diferents projectes i actius fora de l’abast de les criptomonedes. La nostra solució també té com a objectiu millorar l’algoritme de consens de prova de treball (PoW) insostenible i consumidor d’energia amb un nou algorisme de consens de prova de participació (UPoS) Ultimatum, que el fa més democràtic, escalable, eficient i sostenible. 

Què intenta aconseguir BTCU combinant Bitcoin i Ethereum, i com es distingeix BTCU d’altres projectes??

El concepte de BTCU és en molts aspectes similar al de la segona xarxa de criptomonedes més gran: Ethereum. Igual que Ethereum, la cadena de blocs Bitcoin Ultimatum té la capacitat d’acollir contractes intel·ligents al protocol blockchain. Aquesta és una de les funcions importants per implementar transaccions i aplicacions descentralitzades (DApps). En general, BTCU busca combinar totes les millors funcions que van permetre a Bitcoin i Ethereum ocupar els primers llocs en criptomonedes per capitalització de mercat..

Hem desenvolupat BTCU per oferir un ecosistema descentralitzat amb contractes intel·ligents a través del seu algorisme de prova final de joc. Una combinació de prova arrendada (LPoS) i prova d’autoritat (PoA) arrendada, BTCU és més democràtica, més escalable i més eficient energèticament que Bitcoin. Hem creat el Mainnet de BTCU perquè sigui escalable i utilitzat en una àmplia gamma d’aplicacions: des de la tokenització d’actius fins a la gestió de drets, la cadena de subministrament i el flux de documents per a pagaments transfronterers, governança, propietats immobiliàries, fins a tecnologia fintech, sanitat i molt més. La nostra visió és crear una cadena de blocs que sigui eficient, fàcil d’utilitzar i que tingui un valor real per a una adopció generalitzada. Els avantatges tecnològics de Bitcoin Ultimatum canviaran la nostra manera de veure blockchain.

Blockchain és sinònim de descentralització i comunitat. Quina importància tenen els comentaris de la comunitat a BTCU?

La comunitat és el cor de qualsevol projecte blockchain. No només estem llançant un nou producte al mercat, sinó que estem construint una plataforma amb la nostra comunitat. De fet, els seus comentaris van ser crítics per al llançament de BTCU Mainnet. El 21 de gener de 2021 vam llançar un testnet final. Aquest exercici va permetre als desenvolupadors provar, crear o modificar funcionalitats i controlar el rendiment de la xarxa de cadenes de blocs BTCU. També va ajudar a proporcionar una visió objectiva i independent de la xarxa per permetre a les parts i les empreses apreciar i entendre les capacitats de la xarxa.

Hem obert canals de comunicació a través de GitHub i els comentaris van ser realment importants per a nosaltres. Ens va ajudar a predir el funcionament de la xarxa, així com a proporcionar als grups d’interès informació sobre la qualitat de la cadena de blocs BTCU, privadesa, capacitats, usabilitat, integració i interoperabilitat.

Va ser un èxit tan gran que vam poder llançar el mainnet final dues setmanes després el 5 de febrer de 2021. Des d’aquí vull donar les gràcies de nou a la comunitat per ser activa i per contribuir amb la seva aportació.

Veurem qualsevol altre projecte impulsat per la comunitat de BTCU?

Absolutament, creiem fermament que un projecte blockchain només pot avançar amb el suport total de la seva comunitat. Per tant, estem encantats de treballar i col·laborar amb altres projectes, especialment en diversos problemes de seguretat i tecnologia.

Per millorar encara més el nostre projecte, convidem a tothom a participar en el nostre programa de recompensa d’errors. El programa està dissenyat per a tothom que vulgui contribuir al desenvolupament de BTCU i garantir la seguretat i la robustesa de la seva xarxa.

Pel seu temps i feina, hem establert un sistema de recompenses. Els membres de la comunitat que treballin en tasques urgents o resolguin errors detectats rebran BTC / ETH / USDT / USDC / BTCU pels seus esforços.

Sempre estem disponibles a [protegit per correu electrònic] per obtenir més informació.

També hem creat un Club d’Ambaixadors. Amb els anuncis d’ambaixadors recentment incorporats com Javed Khattack i Serafima Semkina, el nostre equip voldria continuar incorporant altres líders de la comunitat que comparteixin la nostra missió..

El BTCU Mainnet ha sortit, però aquest és només el primer pas d’un llarg full de ruta. Què ens depara el futur a BTCU?

Estic molt emocionat per les fites que hem aconseguit fins ara. El nostre equip de desenvolupadors ha treballat moltíssim i mereixen tot el mèrit per l’èxit de BTCU fins ara. De fet, el llançament de BTCU Mainnet és només el començament i tenim un llarg full de ruta de noves i emocionants incorporacions a la plataforma..  

Estem treballant en l’addició del sistema de contractes intel·ligents que permetria permutes atòmiques. També estem tancant associacions estratègiques amb plataformes clau com citiesabc i obert consell d’empreses per provar les nostres carteres mòbils, programes pilot i la tokenització del mercat. A més, també ens col·laborem amb el World Smart Cities Forum per fer que la nostra cadena de blocs estigui disponible per utilitzar-la a Smart Cities de tot el món..

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me