El volum de derivats de Bitcoin ha crescut de 10 a 18 vegades més que el volum de Bitcoin Spot

publicitat Phemex

Mentre Bitcoin lluita per superar els 8.000 dòlars, el comerç de derivats està en plena explosió. Segons un Bloomberg, la quantitat de derivats comercialitzats a nivell mundial supera el volum spot Bitcoin de 10 a 18 vegades informe

Els derivats del mercat criptogràfic continuen florint

El tercer trimestre del 2019, el mercat criptogràfic va perdre gairebé 100 milions de dòlars nord-americans en la capitalització del mercat i va assenyalar una forta reducció del 42% del volum global de negociació. Bitcoin va perdre el 24% del seu volum al tercer trimestre i fins i tot les primeres -5 monedes van registrar fortes pèrdues amb Litecoin que va perdre el 54% del seu valor, passant de 123 a 56 dòlars..

Font- Informe CoinGecko Q3

El preu de Bitcoin va aconseguir una superfície d’uns 10.000 dòlars fins a finals de setembre. El 24 de setembre va seguir un fort descens del preu de Bitcoin. En el moment de la premsa, Bitcoin cotitza a 7.495 dòlars.

Font- Informe CoinGecko Q3

S’ha observat una pujada al negociació de derivats criptogràfics. Tot i que l’alt nivell de volatilitat dels actius digitals pot ser arriscat, l’alt risc comporta recompenses elevades. El conseller delegat de CoinFLEX, Mark Lamb, va pronosticar que el mercat de derivats serà 20 vegades més gran que el mercat subjacent de BTC al final de 2020.

“Cada cop hi ha més fons de cobertura i cada vegada hi ha més experts financers que s’adonen que hi ha una oportunitat en aquest espai. Això vol dir que hi ha més volum a través dels intercanvis de derivats i més liquiditat a l’ecosistema general. Per tant, és un bucle de retroalimentació interessant “.

diu Phillip Gillespie, conseller delegat de B2C2 Japan, un proveïdor de liquiditat de criptomonedes a Tòquio.

Lideratge de la negociació de derivats Binance i BitMEX es mantenen en posició alta i ofereixen contractes de futurs per a Bitcoin i altres actius criptogràfics amb un palanquejament superior a 100 vegades. Posteriorment, ha estat un factor important per atraure els comerciants després de la caiguda de Bitcoin des de finals de 2017. A més, la poca liquiditat també és una causa de la pèrdua d’interès ja que les balenes Bitcoin compren i mantenen controlen més del 33% del total de Bitcoin. Els comerciants han estat buscant noves maneres de beneficiar-se, ja que la volatilitat de Bitcoin ha caigut a menys del 2%. 

“Allà és on es guanyen els diners en criptografia. És el casino més gran de la història “.

va dir Sid Shekhar, cofundador del rastrejador amb seu a Londres TokenAnalyst.


“Quan es negocia amb apalancament, els operadors no han d’amarrar tant capital com el que es negociava a l’espot. “Això fa que els futurs comercials siguin més econòmics. Aquesta és la raó per la qual el comerç de futurs en els mercats tradicionals és superior al comerç al comptat “.

va dir Zhao Changpeng, conseller delegat de Binance. 

Una mirada al volum de futurs

Binance Futures el 15 d’octubre va registrar un volum de 700 milions de dòlars. A més, Binance Futures va registrar els seus 100.000 BTC el mateix dia.  

Font- Mercats inclinats

No cal dir que Binance Futures va aconseguir pujar a la 3a posició més alta. A més, en un període de 5 dies, va aconseguir obtenir el segon lloc en termes de volum de 24 hores. 

Font- Twitter

Bakkt, que es presentava com un programa de flop, també va registrar ahir un màxim històric (ATH) en el seu primer mes d’aniversari. Va aconseguir 363 BTC en els seus futurs mensuals de Bitcoin. 

Font- Bakkt Bot

A més, l’interès institucional per les posicions llargues de futurs de CME BTC ha augmentat un 450% a l’octubre. A més, OKEX comparteix el 33,7% de la quota de mercat de derivats criptogràfics amb un volum diari de derivats de 3,0 mil milions de dòlars. A més, Andy Cheung, cap d’operacions de la borsa a Hong Kong, va revelar que el doble de persones han estat negociant derivats que les monedes reals aquest any

Font- Mercats inclinats

Huobi va quedar a la segona posició amb una quota de mercat del 31,6% i 2,83 milions de dòlars. Els futurs BitMEX BTC perpetus van registrar un volum de 41,7 mil milions de dòlars. Curiosament, els productes de futurs BTC de Huobi i OKEx van registrar un volum de negociació saludable de 23,3 i 17,4 milions de dòlars respectivament..

BitMEX té la proporció més gran de derivats criptogràfics

Els futurs criptogràfics van començar a agafar força i van augmentar la velocitat el 2018. Va ser quan BitMEX Commodity Futures Trading Commission dels Estats Units va ser pionera dels futurs Bitcoin perpetus, que eren més fàcils d’entendre per a inversors individuals que altres derivats.

“BitMEX probablement estigui al centre de tot l’ecosistema ara mateix”,

Va dir Shekhar. 

A més, va dir que BitMEX té la quota més gran de derivats de criptografia al món i s’estima que cobra com a mínim 700.000 dòlars en comissions derivades de negociació al dia.

Els derivats criptogràfics continuaran gaudint de la mateixa atenció i volum el 2020? Feu-nos saber què en penseu als comentaris a continuació!

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector